Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irwine_

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Szevasz, Carl! 2018.02.27 07:07:15
A The Walking Dead az én személyes Stockholm-szindrómám, a sorozat, amit az "istenbizony soha többé" kategóriába legalább négyszer soroltam be, és komolyan tartottam is magamat ehhez legalább (és legfeljebb) két epizódon át. Aztán csak néztem tovább, nem tudom miért, komolyan, sokszor kerestem már…..
Az állami kölcsönökből tévécsatornát vásárló Andy Vajna májusban jelentette be, hogy ha már ilyen jól megy neki, akkor bővíti a médiaportfolióját hat új adóval, köztük két sportcsatornával. Utóbbihoz megszerezte az állami tévétől a Forma-1 közvetítési jogait, hiszen a két cég egyébként sem…..
Az HBO GO egy online videótár, amin keresztül több száz film, sorozat és egyéb program érhető el. 2011-ben indult el fejlesztését egy magyar csapat végzi, akikkel néhány hete beszélgetett az Index. A szolgáltatás nagy előnye, hogy nemcsak televízión, hanem számítógépen és…..
Irwine_ 2016.05.18 13:33:56
@Junior7: Ez téves.
Bizony, tessék: A feltámasztott sorozat egy hatrészes miniévaddal jelentkezik január 25-án a Coolon (egy nappal az amerikai premiert követően). A külföldi kritikusoknak az első két rész nem nagyon jött be, majd meglátjuk, igazuk van-e a fanyalgóknak.   ..
Irwine_ 2016.01.15 20:46:32
Sztárkoktél címen bulvárműsort indít a Viasat3 február 16-án. Az új műsor naponta rövid hírekkel jelentkezik majd, de szombaton már félórában tudósít a hazai sztárvilág eseményeiről, ha jól értettük. Két műsorvezetője lesz, az egyre inkább a csatorna arcává váló…..
Irwine_ 2013.01.26 22:49:55
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Irwine_ 2011.02.04 11:45:49
@Irwine_: min... sorry :)
A nemrég díszburkolatot kapó Ceglédi szállásokon és a szegedi fővonal két másik megállóhelyén naponta csak irányonként egy hajnali vonat áll meg.Van egy fővonal Magyarországon, ahol vasárnaptól három megállóban csupán napi egy pár vonat áll meg. Ez a szolgáltatás.…..