Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öcsii

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SzofiNews - szolf HÖK Pillanatok 2013.04.09 22:33:40
Ajj, hát magamba néztemS befordulva lestem, vártam,Hol van az énem, mitA mennyig gyaláztam.Hisz’ karcolt betűkkel írtam,Véstem, s faragtam jó mélyre,Elátkozott poklot bíztamE darabka kezébe.És most mégis hiába lesem,Hívogatom én negédes szavakkal,Csüngő tekintettel…..
SzofiNews - szolf HÖK Pillanatok 2013.02.13 13:08:48
Oly szép ilyen fiatalonIgazán szeretni,Teljes szívből őszinténNevetni.Oly mesés ébren álmodniAz életünk,Valóra váltani mindenReményünk.Oly csodás mindigCsak nevetni,A felhőkben mosolyogvaLebegni.És ilyenkor oly remek, hogyGyorsan felejtünk,Napról-napra változikAz életünk.Oly…..
SzofiNews - szolf HÖK Pillanatok 2013.01.16 22:28:35
Nyugalom ül lelkünkönS testünk megpihen,Gond nélkül lebegünkRégi reményeinkben.Nincs semmi veszélyElhalkul minden,A béke az úrÓsdi emlékeinkben.Öröm zengi beFéltve őrzött világunk,S Csendben, mosolyogvaItt megállunk.Megtaláljuk magunkatEgy percre újra,Békében gondolunkA…..
SzofiNews - szolf HÖK Pillanatok 2013.01.15 20:39:50
Boldogság a célunkTettek nélkül akarva,Ami ott van mindigA gond mögé berakva.Karnyújtás helyettEgész kezet cserélünk,Hisz’ álcázott renddelMindent elérünk.Az örömre várunkDe érte nem teszünk,A semmittevéstőlTeljesen elveszünk.Vágyakozva tekintünkAz idegenek felé,Míg ők…..
SzofiNews - szolf HÖK Pillanatok 2013.01.05 22:36:22
Furcsa, hogy szó nélkülKövetjük a múltunkat,Ha jövőnk csak 1 percreMutatja utunkat.Pislákolva, meg-megvillanvaDereng a sötétségben,Apró fénypontként rezegveA csendes ürességben.Vakító lobbanások tompán,Szürkén telepednek le,Így lesz meglévőbőlMúlt üledéke.Düledék…..
5. -Meg tudod mondani nekem, hogy mi a szeretet? -Persze! Én vagyok a mindentmondód, Én vagyok ez életed. Persze, hogy meg tudom mondani, hogy mi a szeretet. -Akkor kérlek, mondd el! Szeretnem kell.. E nélkül semmi sem az igazi. Mesélj! - Először is, mindenki ezt kéri a Lelkétől?…..
SzofiNews - szolf HÖK Álomképlet 2012.11.20 17:09:50
Egy álom,Mit régen vágytam.Hogy újra látom,Nem vártam.Most mégis újak,Az ismerős képek.Bolondultam,Régen érted.De nem értesz,Se itt, se ott.Csak álmomban,Mi feléleszt.Fel nem ébreszt,Csak zilálok.Halk vagyok,Mégis kiáltok.Később kiállok,Halk nesszel.Rád…..
Szeretnélek, csak még egyszerTényleg tudnálak,Újra ölelnélek, míg meg nem unnálak.Aztán ennyi lenne újra, tudomMint máskor is,Csak csendben állok itt.Teljesen üresen.Várok valamire, valami csodára,Hogy megtudjam, most végreNem jöttem hiába.Mert én szeretnélek, tényleg!Menne ez…..
SzofiNews - szolf HÖK Őszi séta 2012.10.09 18:27:00
Feslett színek összegeznek minket, az embereket, Kiknek a halál csak messziről integethet.   A pokol kapujában értünk örömódát zengnek a szolgák, Rég láttak ilyen furcsa csordát.   Kerülgetnek, körbe járnak, van, ki messziről figyel, Van ki egy érintést,…..
4.- Szabad akartál lenni, hát, tessék most megkapod! Legyél boldog, de most már nélkülem. - Ezt hogy érted? Nélküled nem megyek sehova.- Dehogynem. Mindketten jól tudjuk, hogy csak te mehetsz. Hiszen Te tanítottad nekem, hogy a Lélek szabadnak született, nem pedig egy Test korlátai…..
SzofiNews - szolf HÖK Pillanatok 2012.05.22 16:43:00
Kicsit megszakadtam, mikor az élettől elszakadva Bámultam bambán a fejemből, Mint amikor az eső a koszt elmossa, Úgy toloncoltalak ki az elmémből.   Csak szimplán, gyorsan kizártalak ahogy te Utasítottál a múltban, Ugyan senki nem kért erre, Nem voltam többé útban.…..
SzofiNews - szolf HÖK Pillanatok 2012.05.18 15:27:00
Ugyan, egy kicsit elveszettnek éreztem magam, de még talpon voltam. Éreztem, hogy valaki átkarol, ölel, szorít, csak maradjak vele. Soha nem engedné, hogy lezuhanjak.Nem tudtam, hogy Te voltál az a valaki. Nem is sejthettem, hogy van benned annyi erő, hogy így visszahúzz engem a szakadék…..
3. -Igen! Tedd pokollá a létezésem, kérlek! Tegyél tönkre!                  -Mi a fene bajod van?! Semmit nem csináltam veled… -Ááá, ugyan már, mi gondom lenne? Gondolkozz, hiszen eddig is…..
2.-Hol van? Hol van? Hol van?! -Mi hol van? Mi nem felel meg már megint, lélek? -Hát nem érzed? Nem érzed, hogy nincs körülöttem a szerelem csodás buborékja? -Nem. Én ugyan nem érzek semmit, csak hogy melegem van. – jelentette ki a test. -Tehát nem érzed. Fogalmad…..
A Nissan DeltaWing minden eddigi versenyautótól különbözik. A vezető szinte a hátsótengelyen foglal helyet, előtte pedig egy feltűnően hosszú törzs helyezkedik el kicsi keskeny kerekekkel.A hátsó részen elhelyezett motornak köszönhetően a súlypontja hátra tolódott emiatt…..
 1.-Kerestem a boldogságot, ha hiszed, ha nem. Tényleg boldog akartam lenni!De hogy lehetnék igazán boldog, mikor egy saját akarattal és gondolatokkalrendelkező „dobozba” vagyok bezárva? Ha a test, ami éltet nem enged igazán élni?-Azt akarod rám kenni, hogy…..
SzofiNews - szolf HÖK Pillanatok 2012.05.08 09:22:00
„Bármely pillanatban, amikor csak ránéztem, a lábaim nem engedelmeskedtek többé. Megpróbáltam mindent, hogy ellen tudjak állni. Semmi sem használt.Lényegtelen volt, hogy hol, mikor vagy éppen kivel bukkant fel. Amikor rám nézett a gyomrom görcsbe rándult, ok nélkül kivert…..