Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somebody123

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalos kérelmet nyújtott be a Red Bull az FIA felé, mellyel egyértelműen az a céljuk, hogy felülvizsgáltassák Lewis Hamilton – általuk enyhének vélt – büntetését...
somebody123 2021.07.28 16:33:59
@Quattroman: teljesen egyet értek Veled. Addig feszegette a pofonzsákot, amíg kinyilt.
Évek óta terjednek a közösségi oldalakon és a különböző portálokon azok a táblázatok és rajzok, amelyeken azt mutatják be, hogy miként adhatunk a felszolgálóknak kifinomult jelzéseket az evőeszközeinkkel. Többféle ábra is készült, amelyek szerint a késsel és villával a következő információkat…..
Az egyik legnépszerűbb pénzügyi termék a bankszámla, azonban a tranzakciós illeték bevezetése óta a bankok számos költséget számítanak fel a számlahasználatért. Néhány költségelemet megvizsgálva azonban kicselezhetjük a szolgáltatót és sok pénzt megspórolhatunk. Figyeljünk az SMS-re!Aki a…..
Nem mondom, hogy megértem, mert ahhoz nem vagyok eléggé baltával faragott jellem, de el tudom képzelni a helyzetet, amikor nagyon közel kell megállni a lépcsőházhoz, és emiatt odaparkolnak más garázsa elé. Egy rövid időre. De azt nehezemre esik felfogni, amikor valaki úgy gondolja, hogy az ő élete…..
Hát, nem tudom, hogy szeretnék-e 60 négyzetméteren lakni 69 millió forintért. Persze, kinek mi a prioritás. Ha más szemszögből nézzük, minek is venne valaki nagyobb házat, ha elég neki két szoba is? Ez mondhatni „környezettudatosabb”, fenntarthatóbb szemlélet. Mindenesetre egy szinte barokkos…..
Praxis Félrekezelték a kisfiamat 2016.03.29 07:56:35
Kedves Doktornők és Doktor Urak, legyenek szívesek jobban odafigyelni a szülők által felsorolt tünetekre, és nem reflexből visszautasítani minden vizsgálatot. Ha erre a magyar egészségügy mostani, lehetetlen helyzete miatt nincs pénz, legalább javasolják a szülőknek a magánlaborok szolgáltatásait…..
somebody123 2016.03.29 16:34:54
@gombakomba: És, ha visszamész a kétkedő orvoshoz, akkor ne csak a hangod, hanem az asztalt is emeld meg, egy picit - mindjárt jobban meg fogja jegyezni...!
somebody123 2016.03.31 02:40:29
@gombakomba: Nem forgattam ki a szavaidat. Építő jellegű javaslatot tettem, a figyelem hatásos felkeltésére.
Egyre aggasztóbb hírek érkeznek a magyar gazdaságról. Az eddig is világos volt, hogy a fényesre csiszolt mutatók két gránitszilárdságúnak hitt tartópilléren állnak. Az egyik a külföldi tulajdonú autógyárak (illetve összeszerelő üzemek), a másik pedig az EU forrásai, melyek akkor is mozgásban…..
somebody123 2016.03.29 01:52:27
@legeslegujabbkor: Nem inkább Ukrajnát?
NemGogol Veszedelmes viszonyok 2016.03.27 12:17:22
Dr. Vejkey Imre a KDNP országgyűlési képviselője, az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnöke A parlament mentelmi bizottsága nem indít vagyonnyilatkozati eljárást Orbán Viktorral szemben. A mentelmi bizottság elnöke, Vejkey Imre szerint erre azért nincs szükség, mert a vizsgálatra vonatkozó…..
somebody123 2016.03.28 02:57:20
@01234567: Teljesen egyet értek Veled, szívemből szóltál!
Két napja néztem meg a 444 videóját, amiben a rend éber őrei olyan szinten alázzák e saját magukat és a demokráciát, hogy azt elmondani nem lehet. Én hatalmasat röhögtem ezen és nem bírtam eldönteni, hogy melyik a szörnyűbb: a, tényleg ilyen hülye bajusz elvtárs, btelefonból kapta a parancsot, hogy…..
somebody123 2016.03.14 15:35:46
@kulcsar2011: Végre, hogy valaki felfedezte; meg amit még én találtam:
"akik elakarták kobozni" helyesen: akik el akarták kobozni
"mert minden félt" helyesen: mert minden felet
"NAIH bejelnetést" helyesen NAIH bejelentést
Nem minden nyugdíjasnak áll módjában orvost fogadni. Az orvos válasza: rosszul tette... Tisztelt Praxis!   Szeretnék megosztani egy sajnálatos esetet, ami a nővéremmel történt 2013.dec.19-én, és a mai napig nincs még vége! Egyszerű rutin műtétre befeküdt a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikára…..
Negyvennyolc-negyvenkilencben és a kiegyezés óta eltelt időben Magyarország számos miniszterelnököt (kormányfőt) fogyasztott el. (Bár a megfogalmazás nem túl pontos: néha az aktuális kormányfő fogyasztotta el Magyarországot.) Mind férfiak voltak. A hivatali idejük egyenként átlagosan 931 nap volt.…..
Az Otthontérkép szokásos sorozatában, ezen a héten is összegyűjtöttük nektek a legszebb és legjobb eladó otthonokat. A válogatás alapját a képek minősége és a megosztott információ pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással…..
somebody123 2016.02.17 11:46:24
@Pöff:
a.) külföldre
b.) a holdra
c.) másik naprendszerbe

(hodáj helyesen hodály)
Kedves Multi/KKV/Ügynökség/Bank/Közintézmény/és minden egyéb Munkaadó! 13 nap telt el. Egészen pontosan 13 nap 9 óra és úgy cirka 50 perc. De ki számolja?! 9 darab munkanap és két hétvége… azaz 13 nap szüntelen várakozás és bizonytalanság, amióta beadtam a jelentkezésem. Álmaim pozícióját pályáztam…..
A Városi levegő felismerős sorozatában már felvonultattam sok gyönyörű budapesti épületet, melyek mellett gyakran méltatlanul észrevétlenül halad el az ember. Ebben, a rejtett szépségeket bemutató sorozatban viszont azok a házak kapnak helyet, melyeket talán még annyira se veszünk észre, pedig…..