Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Transzilva

2 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Transzilva 2011.12.22 14:23:18
@petrócselly: hát mondjuk mert ez a csóka legalább leírta mi a brékó van vele, segítséget kér, te meg lefikázod, hogy használhatatlan a végzettsége. Miért is, mondd már? Hova van leírva? Azért mert nem penge munkajogból ,vagy mert félti az állását?
Gondolom te egyáltalán nem félted mert te vagy a szájbaszabott petrócselly, aki a magyarok legokosabbikja, leginkábbmindenreképzettebje, meg a legfaszábbikja, meg stb. ide képzelheted az összes egomán kifejezést, amitől jobban érzi magár a lelki világod. És már látom, hogy jön is a válaszra nem érdemes válaszod, hogy hát igen, te vagy.
Transzilva 2011.12.22 15:13:08
@petrócselly: képezd még magad olvasásból és kommunikációból.
Transzilva 2011.12.22 15:14:55
@petrócselly: képezd még magad olvasásból és kommunikációból, és boldogabb lesz a karácsonyod, ezt kívánom neked!
  A vasárnapi II. kerületi időközi választás eredménye nem rengeti meg alapjaiban a magyar belpolitikát, az ellenzék erőviszonyaiban viszont hozhat változásokat. Az első pillantásra magasnak tűnő, 39 százalékos részvételi arány pont a fele a tavaly áprilisinak – azaz itt is…..
Transzilva 2011.11.14 14:58:28
@TuRuL_2k2: Turul, az miért van, hogy ha 2010 százalékait összeadom az 101, 2011-é pedig 100? :)
  Két hete indult be igazán a Balaton Blogunk, a nyár közeledtével pedig tovább fokozzuk a tempót. A héten írtunk többek között a szántódpusztai betyárvilágról (Hajrá rockzene, hajrá Szántódpuszta!), a '70-es és '80-as évek balatoni nyarairól (A szocialista Balaton:…..
Képírógép Way home I. 2011.05.17 11:26:46
  „Liptai Claudia azt állította, elhunyt édesanyja rokkantkártyája a napellenzőről akkor esett a műszerfalra, amikor terepjárójának ajtaját becsukta, egyébként pedig vett is aznap parkolójegyet. Ezt azonban a rendőrségen nem tudta bemutatni. A Liptai által használt…..
Transzilva 2011.05.11 13:45:58
@GGG77: Na a 2. pont miatt én is kétélűnek érzem ezt a témát.

Egyrészt elítélendő, hogy elveszik ezek a parasztok a helyet jogtalanul

Másrészt ha nem a helyről, hanem az elmaradt bevételről van szó, akkor az én szám is habzik.

Hány forintot lát újra a fizető parkoló a befizetett 100 forintjából mint fejlesztés/karbantartás?? Mennyivel kevesebb kátyú, mennyivel több rendszeresen felfestett parkoló, mennyivel több működő parkolóóra van évről évre a fizetős területeken???
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..
 Korántsem váratlan fordulat: történelmi mélyponton az angol Munkáspárt, és hihetetlen előretörés konzervatív oldalról a Ködös Albionban (a baloldalt ez alkalommal a liberális demokraták is megelőzték). Elemzők szerint a Munkáspártot a megélhetési költségek…..
Transzilva 2008.05.04 11:10:10
Kepes András beszólására tegnap a Mokkában nem tudott válaszolni Bárdos András. Mert ugye ott sem volt. Most viszont a Comment:comon elmondja, hogy mit gondol arról, hogy Kepes szerint a Tények hazudik, és egyébként is mondott-e egyáltalán olyat, hogy nincs idejük alaposan…..
Két hátborzongató történetet öntöttünk össze a T-Kábel házatájáról. Az elsőben egy 0 forintos tartozás miatt szűnt meg az előfizetés, a másikban egy költözés húzódott el mintegy 3 hónapig, és azóta sem tudják, mit miért számláztak az ügyfélnek: Nos, van egy…..