Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dane1947

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csuti János olvasónk küldte el júliusi izlandi útjának beszámolóját, melyet több részben adunk közre. Sokak véleményét idézve, Izland valószerűtlenül más világ, mint amit bármerre járva tapasztalhatunk; lávamezők, gőzölgő talaj, türkizkék vízesések tömkelege,…..
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
  Cím:   8800 Nagykanizsa, Szekeres József u. 2-8. Telefon:   +36-93-502-000           +36-93-502-000      E-mail:   titkarsag@nkkorhaz.hu Web:   http://www.nkkorhaz.hu/    …..
Dane1947 2012.05.02 19:59:23
Kedvező véleményemet szeretném megosztani a Nagykanizsai Városi Kórházban szerzett saját tapasztalataimról:A körzeti orvosom délután magas lázzal, 85-ös vérsejtsüllyedéssel,és epehólyag gyulladás,és vakbélgyulladás gyanújával beutalt a sürgősségi osztályra.Már ott kedvező benyomást szereztem az ápolók, orvosok összehangolt munkájáról,pedig nagyon sokan várakoztunk a sorunkra.Végül az ügyeletes főorvos felvett a sebészeti osztályra.Ott több kivizsgálás következett,bekötötték az infúziót a görcsoldókkal,fájdalomcsillapítóval.Az ultrahangvizsgálaton egy idős radiológus orvos vizsgált meg,majd megkérdezte,miért akarom megműttetni az epehólyagomat,hiszen nincs kő,mondtam, hogy a sebészorvos apró kövekre gondolt,azért tervezte a műtétet.Ekkor ismeretlen betegként a radiológus visszaküldött a sebészetre, és mondta, hogy egyem meg a reggelimet, de legyen benne zsiradék is, és 1 óra múlva menjek vissza a rendelőbe.Mikor visszamentem, az epehólyagomat megnézte ultrahanggal, és közölte, hogy működik az epehólyag zsiradék fogyasztása után is, és ezt rá is írta a leletre.Ennek a szakmáját szerető,nagy tudású nekem teljesen idegen Főorvosnak (Dr Magyar főorvos)aláírásáról tudom a nevét,köszönhettem, hogy megúsztam egy műtétet.A sebészeten is azt tapasztaltam, hogy a takarítónőtől a nővéreken keresztül az orvosok,és Főorvos is mindent megtesz a betegért.Kérem Professzor Bátorfi Igazgató Urat tolmácsolja köszönetemet az említetteknek.Ez a nagykanizsai kórházban történt 2012.áprilisban.Köszönettel, és tisztelettel:Lakatos Péterné
Történetünket azzal szeretném kezdeni,hogy az eset édesanyámmal történt alig egy éve.A mai világban már azért az óvatosabb ember megpróbál elővigyázatos lenni,szűrővizsgálatokra járni,megelőzni a bajt...Így volt ez nálunk is,édesanyám,mint e.ü.dolgozó rendszeresen járt…..