Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pite2

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
pite2 2015.09.19 17:09:13
@ipartelep: Mivel nem kívánok vitatkozni, főleg nem egy láthatóan a bölcsek kövével kizárólagosan rendelkező vátesszel, csak néhány megjegyzést fűznék hozzá:
Gondolom (talán tévesen), te Magyarországon élsz, esetleg még állampolgár is vagy. Neked jogod van kiválogatni a törvények közül azokat, amelyeket be akarsz tartani, s amelyeket nem?
Az ilyen kiszólásokkal meg: hogy "nyeretlen kétéves" magadat minősíted. De a vátesz sorsa már csak ilyen - ő mondja meg még Chuck Norrisnak is, hogy mennyi az idő..... Nehéz lehet ezt a tehet cipelni. De azért némi szerénység, netán a mások tisztelete még a legnagyobb tudásúaknak is hasznára válhat.....
pite2 2015.09.19 17:10:36
pite2 2015.09.26 08:27:38
@iamjesus: Éhes voltam, ennem adtál? Kopogtam, beengedtél? Elgondolkodtam. Próbáld ki Szaudi-arábiában, Kuvaitban, Katarban. Nem muszlimként. Próbáld ki. Érdekelne a tapasztalatod. De tartok tőle, nem igazán lennél harcképes. Ha tévedek, cáfolj meg. Szívesen revideálom a nézőpontomat. sok sikert! Pite.
Azt már régóta tudjuk, hogyha valamit el akarunk intéztetni társadalmi szinten, akkor még úgyis jobban járunk, ha politikusokra bízzuk a dolgot, mintha a jogászokra és a közgazdászokra testálnánk a megoldás terhét. Én készséggel elhiszem, hogy a kúria jogállami döntést…..
Kiss Gergely a tipikus jó tanuló, jó sportoló. De nem ezért szeretjük. Persze, tiszteljük, hogy valaki két egyetemen is túljut és mellette még olimpiai bajnok is lesz, háromszor is, de Kissel is úgy vagyunk, mint a többi vízilabdázóval: attól ájulunk el, ahogyan játszanak.…..
Paranoid Android Önreflexió 2012.04.27 06:36:52
 Először is egy teljesen érdektelen dolog: Tegnap este a blog PI értéke (az indulás óta) meghaladta a 700 000-t. Fogalmam sincs arról, hogy ez sok vagy kevés, de az 500 000-t nem vettem észre és a 750 000-t sem venném, az 1 000 000 meg messze van. Ezért ezt ünnepeljük…..