Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ibex

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén tizenhetedik alkalommal került megrendezésre a Melegbüszkeség napja, melynek felvonulása már 2007 óta áll a "hagyományos értékeket vallók" célkeresztjében, akik verbális - vagy amennyiben lehetőségük van rá - fizikai inzultációval, jobb esetben csendes fintorgással…..
ibex 2012.07.08 22:10:13
@DjZoNe: Nem megfelelési kényszerből és nem is azért, mert ennek komoly hagyománya van Nyugaton. Ha a homoszexualitás teljesen elfogadott lenne és mindenki nyíltan felvállalhatná a nemi irányultságát, akkor nem is lenne többé szükség felvonulásokra, amik bosszantó módon megakadályozzák Önt, hogy évente egyszer, néhány órán keresztül megközelíthesse a kedvenc kávézóját.
ibex 2012.07.09 00:28:25
@DjZoNe: Egy melegfesztivál gondolata ezek szerint nem zavarná? A második kérdésem pedig az, hogy mennyiben csorbultak az Ön állampolgári jogai a melegfelvonulás megtartása miatt? Vagy általánosságban: a meleg közösségek mivel sértenek "heteroszexuális jogot"?

Megjegyezném továbbá, hogy a gyerekek divatból nem lesznek melegek, mivel ez a genetikai hajlandóság függvénye. Én pedig nem tartozom a meleg közösséghez, heteroszexuális vagyok. Persze ez már igazán részletkérdés.
 Hódmezővásárhely városának önkormányzata a napokban döntött arról, hogy 2014. március 15-től a város ingyenesen biztosítja az alaptörvényben meghatározott lobogót minden hódmezővásárhelyi ingatlantulajdonos számára, a zászlók felszerelésének költségét is magára…..