Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ireum

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hónapokban minden fórumot, blogot és apróhirdetést elöntöttek a KMD regisztrációs linkjei, ezért úgy gondoltam, utánajárok, hogy mit takar ez a rendszer. A legelső dolog, ami szembeötlik, hogy nincs normális honlapjuk, csak egy regisztrációs oldal, de ott legalább…..
Ez Zoli kérdése, mivel nem érti, hogy ténylegesen mi alapján büntették meg, hiszen a közterületesek kétféle indokot is felhoztak külön-külön. Szerintem az oldalirányban elfordított tábla alapján már tilos várakozni, csak az a nem derül itt ki, hogy a kereszteződés előtti…..
Érdekes cikk jelent meg a Reflex cseh hetilapban Miroslav Cvrček klaviatúrájából "Magyar gazdálkodás - a mi mintánk?" címmel. Ezzel kapcsolatban nekünk csak cseh mondás jutott az eszünkbe: akinek a kenyerét eszed, annak a dalát énekled. Az alábbiakban a cikk szó szerinti…..
Ma napvilágra került megint egy csomó lehangoló adat. Nem, hogy a remélt stagnálás nem lesz meg, de már a gazdaságunk zsugorodásának mértékéért is imádkozni kell, hiszen az minden elemzői várakozásnál rosszabbat mutat. Normális körülmények között természetesen kevésbé az…..
Orbán Viktor az MR-1 Kossuth Rádió 180 perc című műsorában jelentette be ma kormányátalakítását. Ezek szerint „Lázár János, a Fidesz jelenlegi parlamenti frakcióvezetője lesz a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, az IMF-főtárgyalói poszton pedig Fellegi Tamást Varga…..
Csupa vágy, csupa forróság, csupa nőiesség: a Bronze Goddess Capri smink Capri szigetének napfényes, kifinomult és fényűző hangulatát idézi. A kollekció meleg, csillogó arany és metálos színeit, napcsókolta árnyalatait gazdag barnák és fehér egészíti ki, melyek a…..
Kíváncsi vagy New York történetére, de a Wikipédia neked túl száraz? Kár is a lexikonokat bújni, amíg ilyen remek videókat találni a neten.  Aimee Hunt rövid animációja kreatív és magával ragadó; tömör bemutatása a város kialakulásának onnantól, hogy Giovanni da…..
A SozialMarie díjat az osztrák Unruhe Privatstiftung alapította 2000-ben azzal a céllal, hogy társadalmi újításokat hozó programokat támogassanak. A TASZ idén második alkalommal nyerte el a díjat. Először 2007-ben a TASZ Médiamonitor programját ismerték el...
Mi sem örülünk neki, de ismét bebizonyosodott egy korábbi jóslatunk: elemzések szerint, a nyugdíjvagyon közel 10 százalékát tőzsdézte el az állam – leginkább az árfolyamveszteségnek köszönhetően – 2011-ben.  Ez az összeg még a legveszteségesebb…..
Jackpot Hogyan vegyünk Lopakodót 2012.05.02 15:29:00
Ha eddig azon agyaltál, hogy milyen jachtot vegyél magadnak, amivel eltűnhetnél az irigyeid és a kíváncsi szemek elől, mi megtaláltuk neked a legjobb megoldást.Az USA haditengerészete eladásra kínálja, egészen pontosan licitálásra bocsátja 1983-ban épült Sea Shadow, vagyis…..
VálasztóPolgár Állam, adók 2012.05.01 16:59:00
Eddig tartott a nem otodox gazdaságpolitika. Az újabb adók bevezetése teljesen ortodox lehúzás. A lakosság további sarcolása. Volt két év, amíg azt hihettük, hogy az átmeneti adókkal időt nyer a kormány a nagyszabású átalakításokra, aztán kivezetésükkor már nem is lesz…..
Ireum 2012.05.01 20:17:31
Kigondoltam Szociális munkások 2012.05.01 08:00:00
A munka ünnepének örömére stílszerűen egy olyan csoportot veszünk ma górcső alá, akik már nevükben is - vagy csak ott - dolgos emberek, ráadásul egy kicsit még kommunisták is, bár Thürmer Gyulát már nem vennék torokra. Csak a fiúk. A szociális munkásokat sokan némi…..
[UPDATE 00:45 Hivatalos interjú a séffel!] Ezekben a percekben teszik közzé Londonban a Restaurant magazin a világ legjobb éttermének 50-es listáját, ez egyébként a lista 10. születésnapja. Nekem azért sikerült megelőzni az élő közvetítést 7-8 perccel, gyordsaság, fél…..
Mont-Saint-Michel egyike Franciaország legragyogóbb gyöngyszemeinek, ahova már több mint 1000 év óta zarándokok és utazók tömegei vándorolnak.   A sziget, mely még most is misztikus jelentőséggel bír, a Couesnon folyó torkolatában, egyetlen kúp alakú, 78 méter magas…..
Burzsuj A vonatok Ferrarija 2012.04.30 13:30:00
A budapesti metrókocsikat gyártó Alstom megcsinálta a vonatok FerrarijátOlaszország olyan szempontból mindenképpen szerencsés, hogy társadalmának 20. századi közös tudatát nem katasztrófák sora, hanem olyan dolgok formálták, mint a jó foci, a divatközponttá válás, vagy éppen…..
A város középső harmada a TV-toronyból. Magyarországon és Európában is több város van (Egertől Drezdáig), amikre a környező dombokról, kisebb hegyekről, mint egy magas toronyból, szépen rá lehet látni. Olyan település viszont jóval kevesebb akad (többnyire az Alpok…..
Az Ikea katalógusai kifejezetten igényes kiadványok szoktak lenni, szemben sok áruházlánc saláta prospektusaival. Ennek köszönhetően több időt is szokott eltölteni az újságok között, mire a kukába kerül. De csak oda kerül egy idő után, hiszen ez a katalógusok sorsa. Épp ezt…..
Ma már nyugodtabban írom le e sorokat, még akkor is ha tudom a létbizonytalanság réme ott lebeg a fejem fölött. Nagy leckén vagyok túl egy nehéz döntésen-át kellett értékelnem vajon a biztosnak tűnő "munkahely" vagy az idegeim az egészségem a magánéletem nyugalma a…..
  A Budapest100 sorozat az egyik legszuperebb kezdeményezés, ami városos témában született az elmúlt években. (Mondanám, hogy százévente egy ilyen jó kezdeményezés születik, de nagyon gyenge szöveg lenne). Aki nem ismerné, azok kedvéért a lényege egy mondatban: az év századik…..
Ireum 2012.04.29 21:43:09
A közelmúltban szeretett olvasóim közül többen is megróttak, hogy nem kínálok semmiféle alternatívát, s csak arra vagyok képes, hogy – semmirekellő nyikhaj, tollforgató terroristaként – leszóljam, ócsároljam, sőt egyenesen ledorongoljam Orbánt és/vagy Gyurcsányt.…..