Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.bubus

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A három éve rakosgatott puzzle kezd összeállni. Az agrárminiszter szerint „a következő lépés egy nagy magyar kereskedőlánc »felizmosítása«, feltőkésítése” lenne. Elismerte, hogy „ehhez még nem vagyunk elég erősek, azonban néhány éven belül el kell érni, hogy akár a…..
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
Háborog a Képviselő Funky. Az apropó a 4K! megjelent közleménye, amiben például ilyet mernek írni: A Magyarországról szóló döntéseket nem lehet kívülről diktálni. Teljesen mindegy, hogy az IMF-ről vagy a határon túli magyarokról van szó. Ragaszkodnunk kell hozzá, hogy az…..
Ha a globalizáció vesztesének érzed magad akkor a hiba benned van. Pankaj Ghemawat, az amerikai elittenyésztőből (Harvard) kiszakadt közgazdász véleménye szerint a problémákat a túl kevés globalizáció, és a globalizációt övező "irracionális hiedelmek" okozzák. A…..
P.bubus 2013.04.23 13:53:56
Fogalmam sincs, és nem is találgatnék. Elvégre nem vagyok politológus, aki vitaműsorokban vázolja a legvadabb feltételezéseket is. Úgy elégíti ki a médiafogyasztók politikai intimitásigényét, hogy néhány összefüggéssel nem számol.   Fél éve, hogy Bajnai Gordon…..
Akár hiszitek, akár nem, Szomália egykor élhető hely volt. Az ország 1960-ban szabadult fel a brit és olasz gyarmati uralom alól. Az állam erőteljesen a szocialista értékrendet követte ezért a 70-es évektől államosítások kezdődtek. Bár a 74-75-ös szárazság és az Etiópiával…..
P.bubus 2013.04.19 21:33:38
@utalokmindent: Lehet hogy lesz :(
Kitüntetések korát éljük. Olvasom, hogy egy német város polgármestere visszautasított egy magyar kitüntetést. Konkrétan Tata testvérvárosáról, Gerlingenről, illetve annak polgármesteréről, Georg Brennerről van szó. Előrebocsátom: tökmindegy, hogy a térképen hol van…..
A legkisebb királyfi nyilvános hüppögőnapot tartott tegnap Bilbaóban. Mert az van, tecciktunni, hogy minden alap nélkül van. A bántás. Ő esztet nem érdemli de télleg. Nem elég, hogy  holmi német kisvárosi polgármesterecskék se akarnak már magyar állami kitüntetést…..
Vitéz budapesti Bencsik András ismét nagyot alkotott a haza védelmében. Nyílt levelet fogalmazott, amelyet alá is íratott számos ismert jobboldali-konzervatív értelmiségivel, Bayer Zsolttól Huth Gergelyen át nem tudom, hogy meddig, a csuda fogja végigolvasni.  Ezt a nyílt…..
P.bubus 2013.04.14 18:28:52
Ázsiában a fapados légitársaságok száma meghaladta az ötvenet, amikor jó egy évvel ezelőtt japán első diszkont légitársasága megalakult.   A Peach Airlines nemzeti szimbólumként a cseresznyefavirág és a hamvas őszibarack színeit választotta. A Peach mozaikszó…..
P.bubus 2013.04.12 21:37:47
Kissé zavarba ejtő, hogy a magát inkább női csatornának tartó Viasat úgy akarja műsorait promózni, hogy az abban szereplők másodlagos nemi jellegeit emeli ki, mit kiemeli, úgy tolja az arcába az embernek, mintha kötelező lenne. Értjük mi, csöccsel (és kisgyerekkel, no meg…..
Mandiner blog Felszabadulás 2013.04.04 08:01:00
„Mindenesetre mondjuk ki: az emberek alapvető joga, hogy meghaljanak és öljenek az országért, amelyben élnek, és hogy kivételes szigorral büntessék meg azokat a fajtájukbelieket, akik a betolakodók tűzhelyénél melegedtek.” (Sir Winston Churchill) Történt, hogy a brit szigeteken…..
P.bubus 2013.04.04 19:53:05
A székely agyafúrtság mellett a NOL szerint Szolnokon felvillant a speciálisan cigány lelemény is. Három cigány legények, nem kevesebbet vettek a fejükbe, minthogy portaszolgálatra szegődnek a helyi menő bárba. Annak rendje s módja szerint jelentkeztek a főnöknél, mondván, hogy…..
A hetvenes évekből emlékszünk  - mi, akik elég öregek vagyunk hozzá - a hatalomnak arra a gyakorlatára, hogy a rendszer ellen utcai tiltakozások részvevőit garázdaság vádjával állították bíróság elé. A FIDESZ csoportosan elkövetett garázdaság vádjával feljelentést…..
Kettős Mérce Nem náci, oké? 2013.03.25 01:07:25
Karsai Lászlót elítélte a bíróság amiért a Jobbikot náci pártnak nevezte. Bocsánatfélét kell kérnie, és megfizeti a perköltséget. "Na ugye, zsidó." "Na, megmondtuk, zsidó!" -örömködtek a jobbikosok a neten. Így örül ugyebár az ember annak ha a bíróság kimondja róla,…..
Balog Zoltán erőforrásfelelőst arról lehet a legkönnyebben felismerni, hogy a tevékenységét állandó jelleggű kommunikációs zavarok kísérik. Most viszont a 21-re húzott még egy lapot. A Szaniszló Ferenc körül kialakult díjazási adok-kapokból kiderült, hogy Balog Zoltán nem…..
Csodálatosan modoros szóvirágokkal írta körül a mai Bors a tényt, miszerint a lenge ruhás Lilu majdnem pinát villantott a Szombat esti lázban. Ha ön rajong az olyan kifejezésekért, mint a "kurtára sikerült miniszoknya", a "szorgosan rendezgette a kevéske textilt, hogy a…..
A múlt héten, rendkívüli ülésnapon szavazta meg a Parlament azt a sarkalatos – azaz kétharmados – törvényt, amely teljes egészében átalakítja az energetikai szabályozást, és jó eséllyel 2020-ig bebetonozva a mostani kormány akaratát és képviselőjét. A Magyar Energetikai…..