Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwertqwert

23 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HD szexvideó - Joymii Milea Glam szex Nagymellű szőke tündér szopja a faszt majd kap egy remek kefélést - glamour videó HD ..
Nemrégiben feltettünk egy hasonló kérdést a férfiakra vonatkoztatva, most eljött a nők ideje. Mit tehet egy nő annak érdekében, hogy a partnere, pasija, férje ne vágyjon más ágyába, vagy, ha vágyik is, mert ugyan melyik pasinak ne lennének vágyai, legalább ne lépjen a tettek…..
qwertqwert 2012.06.28 18:19:14
Nem hiszem, hogy túlságosan is mellé lőnék, azzal a kijelentésemmel, miszerint ma fogjuk látni a jobbik meccset. Vagy csak szimplán a MECCSET. Elismerem én a spanyolok nagyságát, és valószínűleg a portugálok sem a csillagok szerencsés állásának köszönhetően jutottak négy…..
Tegnap megkezdődött itthon a meleg olimpia, jövő hét szombaton pedig újra Pride lesz az Andrássy úton. Nem történik semmi azok számára, akiket ez nem érdekel. Pedig most is, ahogy máskor is, fontos társadalmi gondolatok csapnak össze. A csupán egyenrangú állampolgárként élni…..
Általában ritkán írok magyar reklámokról, de most több okból is kivételt teszek. Az első, hogy kifejezzem elismerésem annak a csapatnak – élén Sós Bálinttal – akik múlt héten a cannes-i Young Director Awards versenyen harmadik helyezést értek el. A második apropó pedig maga…..
Kigondoltam Kis magyar overkill 2012.06.23 11:44:00
 Sötétben szaporodik a mumus. Ez az alapja az új magyar önvédelmi katyvasznak. Meg a csokító reklám, hogy ugyebár nem mindenki szar ember, akit hivatlanul a nappalidban találsz. Jogosan kinyiffanthatod, de csak éjszaka, nappal lehet, hogy csak a porszívódat akarja kölcsönkérni. Vagy…..
Most egy olyan téma következik, amelyet ti, olvasók fogtok megírni, mert én bizony ehhez nem értek (rosszmájúak mondanák: ehhez sem értesz :-), de egy kérdés akkor is felvetődik bennem, mint laikusban: tulajdonképpen minek kell nekünk ferihegyi gyorsvasút? Nem lenne elég egy…..
Lehet, hogy a pártokat már mindenki megutálta, a választásokra a legtöbben mégis elmennének. És ha már ott vannak, várhatóan még nagyobb arányban szavaznának a kormány ellen, mint ami a legutolsó közvélemény-kutatásokból elsőre látszik. Ezt fordíthatná meg esetleg az…..
Bár gyógypedagógusként dolgozik Szedlák Bernadett, a fideszes országgyűlési képviselő Szedlák Attila felesége most Balatonvilágoson nyert földet írta meg a Blikk. A lapnak válaszolva a képviselő közölte: nem veszik el a földet a helyiek elől, de majd őket fogják ott…..
qwertqwert 2012.06.22 13:49:04
Akármennyire ragaszkodik ahhoz a Szent István Bazilika, hogy az esténként a lépcsőjén üldögélő, szerintük odavizelő turisták miatt van szükség a műemlék körbezárására, egy ilyen építkezésnek azért üzenetértéke van. fotó: Smiló Dávid Például azt lehet vele…..
Nincs épelméjű politikus, aki ezt a célt kimondaná. Márpedig Orbán ezt tette a Die Presse-nek adott interjúban.Igaz, ő sem „bontotta ki az igazság minden részletét”. Orbán egy bátor állítással indított: „Magyarország nagyon sikeres volt a válság kezelésében.” – ez…..
Finom kis tini punci játszadozik a csupasz puncijával élő webkamerás szexchat videó amatőr csaj.   ..
Egy igazán szép találat következik Eriktől: Ma kora délután a Story 4 egy Miss Marple darabot adott, a Kék Muskátlit. Ennek egyik szereplője író, aki a szinkron szerint a "torony hercegnőjének" ("Princess in the tower" lehetne) történetét írja meg, amit már Shakespeare is…..
qwertqwert 2012.06.18 19:32:10
@Mitzimackó: innit
Egy angol fórumon futottam bele, egy első blikkre értelmezhetetlen kérdésbe: „Megszűnt az állásom, most álláskeresési támogatást kapok. Newcastle-be készülök egy hónapra, mert a barátom ott tanul. Az lenne a kérdésem, hogy a támogatásomat örökre elveszítem, vagy csak arra…..
Nívós szerzőtársam alaposan belemarkolt a darázsfészekbe minapi nyugdíjakkal foglalkozó cikkével. Mivel nekem is van mondanivalóm a témában, ezt most én is örömest megteszem. Egyszersmind reflektálni is szeretnék a sok száz hozzászólás között vissza-visszatérő…..
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
Amatőr pár szexel az élő webkamerás szexchat en.Tüzes kis tini punci leszopja a pasiját majd jól megdugatja a szűk kis puncit.   ..
Szexchat csaj,nagymellű gyönyörű tini csaj sztriptízel/vetkőzik a sexchat -en.   ..
Zoon Politikon Kis magyar nácizmus 2012.06.15 20:34:00
Szokás mondani, hogy a magyar politika, és rajta keresztül a magyar társadalom végletekig megosztott, kompromisszumképtelen. Szokás hiányolni az alapvető értékek feletti konszenzust, hogy például nincs egységes történelem-, és társadalomszemléletünk, magyarságtudatunk.…..
Chris Brown és Rihanna kapcsolata soha sem volt erőszakmentesnek nevezhető, és most, hogy a kanadai rapper Drake is képbe került, úgy néz ki a buli folytatódik. Chris Brown nemrég feltöltött egy képet, amin az orrában lévő kokainrög mellett egy sérülés is látható. A két…..
qwertqwert 2012.06.15 17:50:44
  Pusztító termék kategóriában rég nem volt mozgás, úgyhogy tiszta mázli, hogy Pál ismét szerzett egy emberiségellenes háztartási gépet. A Holden ZL-42 vasaló a végtelenségig és tovább hevíti magát, ami hosszútávon egyet jelent a biztos halállal: Volt már nekem gondom…..
qwertqwert 2012.06.15 17:39:37
Aranyos amatőr tini punci játszadozik magával a webkamerának,krémezés,popsi,punci kényeztetés - amatőr szexchat videó.   ..
szexchat sexchat Szexchat 2012.06.14 16:36:00
Szexchat oldalt keresel?Magyar csajok várnak rád ezen a sexchat oldalon.Ingyenesen is nézhető webkamerás szex,magyarlányok,amatőr pinák!Csekkoljad -> szexchat..
Mai Napi Pina szexchat 2012.06.14 16:32:00
Csekkoljad be ezt az oldalt,ha élő szexchat -et keresel,magyar csajokkal.Ingyenesen is tudsz nézelődi! klikkeljed -> szexchat..