Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steal.this

20 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva Bulvária! 2009.07.29 08:43:00
BB Évi 7 hónapos terhes, de nem tudja, hogy ki a gyerek apja. És nem is érdekli. Jól fogalmaz a Blikk: ez kérem "Döbbenet!". Döbbenet, hogy a XXI. században is van még kereslet az ilyen hírekre, döbbenet, hogy senkik százairól írnak naponta a bulvármédiumokban.Elképzelem,…..
Igen, ez azért vicces, bár talán találóbb szó az önbíráskodás. A hatása meg remélhetőleg csupán annyi lesz, hogy bekerül egy kalóz az Európa Parlamentbe...
steAl this blog! Van pofája? 2009.04.21 07:06:41
Nem akarok magyar dolgokról írni, meg mintha kicsit régen is írtam volna már, de amit Christopher Beam a Slate ezen cikkében elkövet, az minden határon túlmegy. Mégis mit várt imperialista barátunk azok után, hogy az Ortega vezette sandinista kormány ellen harcoló kontrákat a…..
Ami a Soproni-sörreklámból kimaradt...  Vannak dolgok, melyek magyar specialitások: ezeket mi találtuk ki, vagy mégsem, de azt hazudjuk, hogy igen; vagy nem hazudjuk, csak nem emlékszünk már rá, kiktől nyúltuk le; esetleg lehet, hogy nem is mi találtuk ki, máshol is ismerik, de…..
Ron Paul for prezident! Azt ugyan nem értem, hogyan került képernyőre a kispufi Baldwin (hacsaknem a kereszténykonzervavtív rádiós talkshowja miatt), mindenesetre nincs sok esélye. Dehát amúgyis egyre nehezebb megmagyarázni, miért veszélyesebb a marihuána mint az alkohol vagy a…..
Újabb zseniális legalizációpárti cikket hoz a Népszabadság, ami minden harmadik bekezdésben, azért csak elpuffogtat egy-egy 80 éves ellenpropaganda-közhelyet. Természetesen szerintünk is direkt erre kijelölt boltokban kellene árulni nagykorúaknak a füvet, de ezekkel az érdekes…..
Olyan sok a csúnya dolog a világban, meg itt szegény blogon is, úgyhogy találtam pár kifejezetten pozitív hírt, nehogy magunk ellen fordítsuk a teáscsészét: Az amerikaiak 44%-a legalizálná és adóztatná a füvet a dohányhoz és az alkoholhoz hasonlóan, a Zogby legfrissebb…..
A képen humanista öröm az előzetes eredmények (3,77%) tudatában.Szükség van egy olyan erőszakmentes, és magát pozitívan meghatározni tudó politikai erőre, amelyik nem a konfliktusok kiélezésében érdekelt, és identitásképzésének alapja nem az, hogy a "szélsőségek ellen…..
Hát ezt tényleg nem értem. Attól, hogy betiltanak egy egyesületet,  a be nem jegyzett mozgalom ugyanúgy megmarad. Pótcselekvés, ez a cirkusz. Kenyeret!!! (munka nélkül :))..
Az ami nem létezik.Legalábbis e szerint a cikk szerint.A cikk nagyon röviden összefoglalva arról szól, hogy a gazdagabb és magasabb végzettségű népesség szavazott Obamára és a szegényebb, alacsonyabb végzettségű lakosság McCainre. Ez még lehetne racionális is, ha nem a…..
steAl this blog! Az állam öl 2008.12.10 15:48:15
Görögországban 5 napja lelőttek egy 15 éves gyereket. A legújabb hírek szerint nem véletlenül. A srác bűne az volt, hogy anarchista volt. Az mindegy, hogy 15 évesen mekkora veszélyt jelent a társadalomra, az állam már a kölykök ellen is hadat visel. Egy 15 éves gyerek valljon…..
steAl this blog! A Vízöntő kora 2008.12.08 13:54:58
A konzervatóriumon és egyéb helyeken idén -hiába 40 éves évforduló- számtalan cikkben ítélik el '68 erkölcsi fertőjét. Minden írás figyelmen kívül hagyja azt a sokszázezer fiatalt, akit Nixon -ó miért nem vagytok őszinték, ő a Watergate üggyel és a gyűlöletkeltő…..
steAl this blog! Világválság 2008.12.07 20:02:31
Na, akkor írnék egy "jóslatot", hogy szerintem mik lesznek a kulcselemek. A válság kemény lesz, legalább 2 év mire a gazdaság magához tér, ez alatt az időben több EU-s országban lesznek választások, megerősödik a szélsőjobb és a szélsőbal, ám szerencsére ma már…..
Érdekes lesz a Ix. kerületi időközi választások lezajlása. Ugye két forduló között alacsony a részvétel, sok kis párt ezt a pillanatot tartja alkalmasnak a nyilvánosság elé lépésre, még jobb is a helyzet, mint a nyári EP-választások előtt. Tele is van plakátolva minden…..
Hát úgy tűnik igen. A hippi-korszak, mint politikai mozgosító erő véget ér, a múlt csatáit nem lehet újrajátszani. Mindenesetre az, hogy a kormányzati módszerek átalakulnak Amerikában talán elér majd egyszer ide is... Bár igaz, hogy kishazánkban soha nem létezett ellenkultúra,…..
Nyilván többen elképzelték, én legalábbis régóta várom, milyen lenne THC-tartalmú paradicsomkarikával megbolondítani a pizzát, vagy űrkrumplit venni a Mekiben. Bár sokan nem tudják, hogy néz ki a kendernövény, a paradicsom, a szőlő és a fűszernövények társadalmi…..
Az írek elutasították a Lisszaboni Szerződés ratifikálását. Már másodszor babrálnak ki az EU-val, hiszen a Nizzai Szerződés elfogadását is megakadályozták először. Válaszként persze itthon is rögtön megjelentek a fanyalgó hangok. Úgy gondolom, hogy érdemes kicsit…..
Kerület Addict Ráday Kultucca 2008.06.08 15:54:00
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/budapestblog/raday/feed", "width":"450", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" });…..
Mandiner blog Kóka-klip újramix 2008.06.06 13:31:00
 Kóka János még csak pár napja tört be a politikai slágerlistákra, de már két új amatőr klip is készült az SZDSZ-nek szánt indulóhoz. Az egyikről Konkrét Csávó jóvoltából szereztünk tudomást. Az animáció darabos egyszerűsége egy kicsit a valamikori Fiatal Baloldal…..
steAl this blog! 1968 2008.06.05 23:32:40
Mostanában nem egy '68-at elítélő konzervatív írás jelent meg a "blogoszférában". Nem értem az indulatukat igazából. Basszus '68-at elvesztettük, nem kicsit nagyon. Azóta volt Nixon, Reagen, Európában meg Thatcher, Kohl, Berlusconi, most ott van nektek Bush, Sarko, MErkel…..