Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Logan89

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az, kicsik, sárgák, édesek és a legtöbben szeretik? Minyonok. Na, de ez nem cukrász oldal. Így hát a megfejtés: Gru kis minionjai. Én a Gru-t egy mozimaraton keretén belül láttam, 2X is. Először féltem, de csak így jött ki jól, hogy ne…..
Rég volt ilyen, de most megint hárman vagyunk a mikrofonnál, így nem lett egy túl összeszedett élménybeszámoló, viszont cserébe jó hosszú! :) A lényeg azért elhangzik: A film nosztalgiázásnak nem rossz, az ironikus poénok nagy része nagyon vicces, a szereplők rutinosan hozzák a…..
Logan89 2012.09.04 08:46:58
@A Hülyék Pörölye: Ha belegondolsz a film is erre célzott. :) Mondták, hogy jó sulit végzett, meg nem hülye, csak megőrült, bekattant. :D
Baaad Movies Megtorló rövidfilm! 2012.07.17 18:18:00
Van különbség büntetés és a megtorlás között! 2004-ben mutatták be a Megtorló című filmet, amiben Thomas Jane alakította az összetört szívű Büntetőt. Sajnos megbukott, de Én oda vagyok ezért a filmért. Sokan sima arcúnak nevezték és nem tartották elég keménynek, de…..
Mi történik akkor, ha keresztezzük az Alkonyatot a High School Musical-el? ARMAGEDOOOOONNNNN! Komolyan ez valami űberiszonyat, herezacskókat letépő, inkább magányos leszek, mintsem, hogy ezt megnézzem a barátnőmmel film. Ez kellett még a világnak, ez még hiányzott ahhoz, hogy már a…..
Logan89 2012.06.25 21:28:29
@Wrathe CN: Persze, értem. :) Igazából 2010-be csak filmfesztiválom mutatták be, de gondolom ezt Te is láttad. :) Nagyközönség előtt csak most jött ki. Kár volt. :D Ilyen szempontból vehetjük újnak. A lényeg, hogy nem kell kínozni magunkat az ilyenekkel(kivéve, ha bemutatásra kerül), van elég kín enélkül is. :P
Logan89 2012.06.28 18:20:47
@elemérverém: Ehhez csak annyit fűzök, hogy jól táncol a családod. :)
Logan89 2012.06.29 19:23:33
@Puzzleman: Ütős címet találtál ki. I like it! :D

@HegeRoberto: Mindig jó új ismeretségekre szert tenni. :)
Ridley Scott sci-fi-je nem egyszerű film, az élménybeszámoló is extrém hosszú lett (és eléggé összeszedetlen is), és nem csak a véleményünket tartalmazza, hanem ezúttal kicsit részletesebben is belementünk a történet hiányosságaiba (jó spoileresen), úgyhogy aki nem látta…..
Logan89 2012.06.11 21:19:54
@FaKe.beL1eVe: Nem rossz amiket felhoztál. De az első kifejtésedet meg nem teljesen értem, mármint a robotos kérdésünkre. Te ezt úgy írtad, legalábbis én ezt vettem ki belőle, hogy a Weyland vállalat már tudod a fekete anyagról és csak kísérletezés miatt vitték az embereket. Ennyi erővel egy sima mezei embert is vihettek volna és nem pont az egyik felfedező tudóson kellett volna tesztelni. Az, hogy a Xeno, mondhatni véletlenek, balesetek sorozatának szülöttje, még eltudnám fogadni. De...
Ok megtörténik az aktus és az anyag után kell, hogy valami abnormális történjen. De akkor is furcsa, hogy pont egy ilyen lény. Szóval persze genetikai mutáció, de valamennyire, legalább 1-2 részletében hasonlíthatna a teremtő lényre. Elvileg két ember között történt, csak egy kis vegyi anyag hatása alatt. Szóval furcsa. Meg a másik, hogy mikor először látod a fekete anyagot, szinte azonnal lebontja a Teremtőt, DNS-ét is "szétzúzva". Itt meg nem ilyen hatást vált ki, vagy ha ezt váltotta ki akkor nagyon lassan. Ráadásul, ha DNS-t bont valakiben, akkor, hogy termékenyíthet meg valakit, ha az elvileg nem megtermékenyíthető. Véleményem szerint, még 1 megtermékenyíthető nőt se tudhatna megtermékenyíteni.
Nem is akarom tovább fejteni, mert lehetne. Azt viszont aláírom, hogy jó film és én is gondolkozok egy újabb megnézésen. Amúgy az Xeno motivumra én is felfigyeltem, de akkor viszont nem most született az első. Ennyi erővel akkor tőlük is menekülhettek a Teremtők, de akkor meg mért nem voltak a filmben? Rengeteg kérdés, rengeteg lehetséges válasz. Bizonyos fokon jó, de kicsit túl sok szerintem. :)
Logan fogta magát és felgyújtotta a blogot. Valljuk be, egy ideje már ráfért egy kis külső vérfrissítés. :)..
Logan89 2012.05.29 20:33:07
@Santi-san: Köszi az infót! Én csak 1360x768-ban néztem! Most már beállítottam, hogy jó legyen. :)
Igen, jól látjátok, Logan visszatért a Baaad Movies-hoz, úgyhogy mostantól tőle is várhattok videókat! Hogy milyen sűrűn és mennyit, azt még egyelőre nem tudjuk, de Sorter távozása után ez mindenképpen kellemes meglepetés számomra, és - remélem - számotokra is!. Ez az egyik…..
Logan89 2012.05.27 21:07:05
@sabres139: Köszi, igen ezt én is tudom. Dolgozok rajta. Az a gond, hogy én nagyon nyugodt típus vagyok és elég nehezen akadok ki. Nem is nagyon tudom megjátszani, de majd kiderül :) . Most próbálom megtalálni a stílusomat a videózásban. Következő videóm nem lesz nagyon kiakadós, pedig Asylum filmről van szó. Az a vicc, hogy nézése közben nem akadtam ki, inkább csak értetlenkedtem, meg nevettem a hülyeségein, mert tényleg annyira nevetséges. :) Videóban majd meglátjátok. :)

Ui.: Köszönöm mindenkinek a jó és rossz kritikákat. Próbálok fejlődni ahogy írtam. Tényleg ne várja senki, hogy egyből olyan jó videókat csináljak, mint BlackSheep vagy Sorter. :)