Regisztráció Blogot indítok
Adatok
superunknown

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Isten az atyám, van jobb dolgom annál, mint egy pszeudoújság online kiadásán megjelent cikkel foglalkozni, de a tévés nézettség kérdése az egyik kedvenc témám, és itten engem hamissággal vádolnak. A Magyar Időkben megjelent cikket jegyző Csépány Balázsról egy villámgyors guglizás azt árulta el,…..
Egymással smárolt Cole Alexander és Jared Swiley a Black Lipsből. Ez így leírva semmi különöset nem jelent, hiszen a garázspunk zenekar tagjai koncerteken is lekapják egymást néha, most viszont egy konkrét céllal tették ezt: a Chick-Fil-A gyorsétteremlánc ellen tiltakoznak,…..
superunknown 2012.08.10 01:16:10
@Ötperces Nickregisztráció: hát tényleg, végül is téged már az zavar, hogy egy banda két tagja kilő twitterre egy képet, de ha valaki egyenesen konferenciát szervez valaki más ellen, csak mert nem kedveli a szexuális szokásait, azon már érthetetlen a felháborodás.

imádom, amikor kirekesztő idióták állítják be magukat üldözöttnek.

" Miért nem fér bele a véleménynyilvánítás szabadságába az amit a tulaj mond? "

nem fér bele..? miről hadoválsz úgy egyébként? senki nem perelte be a homofób hülyéket, a melegek és az őket pártolók is csak véleményt nyilvánítottak. amin te fel vagy háborodva. nem szakad rád a plafon a saját ellentmondásaidtól?
superunknown 2012.08.11 07:13:15
@Ötperces Nickregisztráció: hogy idiótázlak, az is csak egy vélemény ugyebár.

"konkrétan bojkottra szólítottak fel és el akarják zavarni az étteremláncot a tulaj véleménye miatt "

és ezt talán nem lehet? fegyvert szorítanak bárki halántékához, hogy bojkottálják őket?

"ne reklamálj amikor itthon is kötelező lesz aszexuálisnak nevelni a gyerekedet"

már miért lenne kötelező te nagyon szerencsétlen? ha nem tűnt volna fel, épp az ellenkező irányba haladunk és épp az a kurva nagy probléma, hogy bizonyos emberek szerint kötelező heteroszexuálisnak lenni, meg heteroszexuális családban gyereket nevelni. fordítva ülsz a lovon, haver.
A közmédia mostanában a szürreálban utazik, legalábbis ezt tapasztaltuk az új logócsaládot és arculatot bevezető szeánszon, amiről Index anyánk itt írt részletesebben, és az Egyszer volt, hol nem volt, illetve a Bosszú című új sorozatokat felvezető sajtótájékoztatón is. A…..
superunknown 2012.08.10 05:33:25
@innovation: hogy a magyar NETen nem bukott, az ugye egy dolog, a tv meg egy másik. a magyar letölteni szeret, ha sorozatról van szó. minden barátomnak van tv-je, mindegyik néz sorozatokat, a két halmaznak még sincs keresztmetszete. azért ez elég abszurd.

mondjuk nem sokat segít a dolgon a sok gusztustalanul hosszú és hangos reklámblokk, az alkalmanként megvágott részek (hogy a kurva anyjukba képzelik?), meg a pocsék szinkron.
Naiv ügyfél táskáját kiemelték a bevásárlókocsijából a siófoki Tescóban, de a biztonsági őrök csak kiröhögték, hogy a kamerák a termékeket védik, rajta nem fognak segíteni. 2012.07.28.-át írunk. Bemegyek a siófoki TESCO-ba. Az irattáskámat egy percre letettem a…..
superunknown 2012.08.03 15:48:54
@parkolok.com: kétlem, hogy a posztoló szándéka az lett volna, hogy Ő nézhesse meg a felvételeket. de pl. mondhatta volna a biztonsági őr, hogy "hívjon rendőrt, és neki megmutatjuk". hihetetlen, hogy egyesek két szalmaszálat nem bírnak keresztbe tenni valakiért, csak mert az nem az ő dolguk.
superunknown 2012.08.03 15:49:55
@tarackos: igen. és ezt ki is lehet fejteni normálisan. vagy totálisan hülye seggnek nézni és kiröhögni valakit, akit épp az előbb raboltak ki.
superunknown 2012.08.03 15:56:33
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ja, de a 24, a helyszínelők, meg a többi sorozat óta mindenki kibaszottul expertnek érzi magát a nyomozati technikákban. bándy kata gyilkosát is már egy héttel előtte megtalálták a kedves kommentelők.
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
superunknown 2012.07.12 01:03:04
@Hajós András: "Pont ez a lényeg. Ha egy étterembe bemész, akkor a pénzedért lehetnek elvàràsaid. Ha meghìvnak egy vacsoràra, akkor ott màsok a szabàlyok."

tehát ha ingyen hallok egy dalt, azt nem tarthatom szarnak? ez aztán igazán liberális felfogás, andrás.

semmi baj azzal, hogy hozzászóltok, ez viszont büdös nagy kamu: "Ezen a fòrumon is elsôsorban azokkal szerettünk volna beszélgetni, akiket érdekel. "
te konkrétan idejöttél megsértődni, vagy szebben mondva házhoz jöttél a lófaszért.
ahol véleményezni lehet, ott lesz szarozás is, ha 20 év alatt ennyit nem bírtál megtanulni, akkor kicsit aggódom érted.

"amíg a közönség nem érti meg, hogy a dalok irgalmatlanul sok munkával, pénzért jönnek létre (Ákosé is, miénk is, Korda Gyurié is), addig nem lesz a magyar popzenéből semmi, mert a közönség elmegy, követeli, hogy szórakoztassák ingyen, és közben azzal nyugtatja magát, hogy ő a "közönség" ezért neki nem kell jegyet venni, lemezt venni."

amíg a zenész nem érti meg, hogy az igazi művészetnek nem célja van, hanem oka, addig az ő éhenhalásáért nem kár.

az persze retardált felvetés volt, hogy most azért van emilrulez, mert megszűnt a heti hetes. de erre az okoskodásra semmi szükség.
superunknown 2012.07.12 16:19:47
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: te mi a faszomról beszélsz, mégis? miféle következmények? hülye vagy?
superunknown 2012.07.12 16:22:04
@Emil.RuleZ!: "Ám egy lesújtó véleményt is meg lehet úgy fogalmazni, hogy az normális legyen. Fikázni egyszerűen nem illendő, ez gyerekszoba kérdése."

de ember, most komolyan, te mióta használod az internetet? mindig lesznek rosszindulatú, köcsögösködő emberek. nem kell komolyan venni. a legtaplóbb vélemény is csak egy vélemény. mi értelme ennek, amit csináltok most?
a legtöbb negatív vélemény annyiból állt, hogy hát ez szar. te soha egy zenére sem mondtad még, hogy szar? örülnél, ha valaki megpróbálna rácsapni emiatt a kezedre?
vicc, amit összepicsogtok itt.
  Csak azt árulná el valaki, hogy Inkei Bence könyve mitől fontos generációs regény. Ha attól generációs regény, hogy minden második oldalon elhangzik egy régi reklámszöveg, vagy említésre kerül egy mára elfeledett focista neve, akkor ez bizony egy „generációs regény”.…..
Meccs előtt ez járt a fejünkben (a közvetítés a képek után indul) Drága orosz barátaink! Évszázadokon keresztül nyomorgattátok a lengyel nemzetet, ha rajtatok múlna, máig lenne közös orosz-német határ, a katyni mészárlást és a különös szmolenszki tragédiát soha nem…..
superunknown 2012.06.12 22:45:04
Minden zenésznek van példaképe, aki nagy hatással volt munkásságára és stílusának kialakulására. Ebből kifolyólag előfordulnak olyan esetek, amikor egy már befutott vagy épp a siker kapujában álló előadó szerzeményéről kiderül, hogy ez bizony csak egy csúnya lopás. A…..
superunknown 2012.06.10 12:03:37
@ElPadre: azt mondjuk nem nehéz újra megírni: www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I
superunknown 2012.06.10 12:08:13
@Altaïr: de miért nem vagyok következetes? mert egy kommentre, ami akkor íródik, amikor itt ülök, reagálok, egy másikra, amelyik meg másfél órával ezelőtt, egyáltalán nem? következetlen akkor lennék, ha arra reagáltam volna, de máshogy.

a sampling elvileg nem lopás, legfeljebb kibaszott lusta dalszerzési metódus - ganxta és a CT esetében mindenképp. de pl. a prodigy, vagy daft punk jellegű bandák esetében művészi szintre fejlesztik: www.youtube.com/watch?v=6ZYLp5uX9Yw
superunknown 2012.06.10 16:58:04
@Dester: én érdeklődő vagyok, de addig én is eljutottam, hogy ugyanazt a hangmintát használták ganxtáék (pontosabban pierrot, aki ha jól tudom, a zenei alapért felelt). szóval vesézésnek azért nem nevezném.
ZSŰRITAG BLOG No copy/paste! 2012.05.30 06:30:00
Elegem van abból, hogy az eredetiség, a hozzáadott érték, az autonóm művész vagy az egyediség fogalmai lassan szitokszóvá válnak azok körében, akik a hazai tömegkultúra stratégiai pontjain terpeszkednek. Elegem van abból, hogy a szolgai másolásnak, az angolszász…..
superunknown 2012.06.08 00:20:58
@Gal Csaba Boogie: nem gáz. de gondolom nem is várod, hogy ezért körbeünnepeljenek.
 Quantum XXL, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek. Ha ez egy parlamenti választás lenne alacsony részvétellel és agresszív nyugdíjas hordákkal az urnák előtt, akkor MJE vélhetően zárójelbe rakná az orbáni kétharmadot, és valahol 70-80% környékén állna be a…..
superunknown 2012.06.01 21:52:34
@Fenimore: "Ahogy írod: "A srácnak nincs jó hangja, gitározni azt nem nagyon tud, de a szájharmonikával se bánik mondjuk Ferenczi György módjára" - ennyi. Akkor minek tegyük színpadra? "

talán mert a dzsennifernek meg hiába van hangja és tud énekelni kurva jól, mégsem érdekes, ahogy te is írod. nem kell kurva jól gitározni, csak pont annyira, amennyire egy dal igényli. seress rezső például nem tudott zongorázni, aztán kicsúszott egy szomorú vasárnap. azért ezt a példát hozom, mert annak nehéz vitatni az érzelmi hatását, ami miatt emberek tömegei nyírták ki magukat. a nirvanába nyilván belekötnél.
superunknown 2012.06.01 22:42:06
@Fenimore: jó, csak arra utaltam, hogy a felsorolt két (vitathatatlan) ténytől függetlenül még lehettek volna jók a dalai.
mondjuk én nem hallottam őket, mert nem érdekel, puzsér miatt szoktam átpörgetni a webre felpakolt adást, de már ő sem érdekes. ez a plazmafikázás a műsor elején rendkívüli módon ütemtelen és erőltetett volt. ez csak egy gagyi tehetségkutató műsor, minek belerúgni valakibe, aki már kiesett? nem mindegy?
Marilyn Manson - Born Villain(Cooking Vinyl Records) Úgy hozta az élet, hogy Slash és Marilyn Manson új lemeze egymás közelében jelent meg, így hát aki a rockzenével az átlagnál kicsit elmélyültebben foglalkozik, vélhetőleg mindkettőt meghallgatta legalább egyszer. Nyilván a…..
superunknown 2012.05.21 22:36:11
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
superunknown 2012.05.16 16:18:55
@Don Tibo: "Azt hiszem a médiakísérlet tökéletesre sikerült.A zsűri összezavarodottsága már aznap látható volt.A médiáé és a " szakmáé " mostanra kristályosodott ki."

ja. és az miért jó, ha összezavarodik mindenki? ezzel semmit sem lehet képviselni. felesleges volt. persze akármi rá a reakció, azt puzsér besorolhatja a fentiek közé, ráfogja, hogy médiahekk és heló.
superunknown 2012.05.16 16:20:52
@MLP: hogy erre még senki nem gondolt, hihetetlen! köszi, hogy elmagyaráztad!
A torkomnak ugrottak jónéhány fórumon Mészáros előadása után, hogy hogy mertem a háborús romantikát számon kérni a "Jó lovas katonán"? Még a méltán népszerű liberó megmondóember is beállt a sorba, szerinte "a katonáknak jól vagyon dolga,…..
superunknown 2012.05.07 13:10:35
puzsér a függetlenséget néha úgy értelmezi, hogy mindkét irányba demagóg, a magyar gárdát, meg a szemkilövetést idekeverni szerintem faszság. az ítélete ettől még szórakoztató volt - miért ne lehetne számon kérni az előadón a témaválasztást? a hitelesség a legfontosabb előadói tulajdonság, egy ilyen hamis, giccses póz ezt kapásból kinyírja. ugyanakkor ezt nem sikerült érthetően elmagyarázni, netalán tisztázni előre, így világos, hogy miért háborognak az emberek, amiért "nem a produkciót díjazza". egyébként aki azzal jön, hogy puzsér túl komolyan veszi, az maga is túl komolyan veszi. könyörgöm, ez csak egy suttyó tehetségkutató, miért baj, ha elhangzik benne pár érdekes, vitaindító gondolat?
puzsér mindenkori kritikája még mindig tisztességesebb az előadók és a nézők felé, mint a többieké, akik néha hozzá sem tudnak szagolni az adott performanszhoz, csak valamit mekegnek arról, hogy "hát ezt most nem szerettem annyira", vagy "teljesen elbűvöltetek", aztán sanyi. ezt nagyon unalmas nézni.

mind közül a legrosszabb hajós. már konkrétan azért nézek bele a műsorba, hogy hátha behúz egyet puzsérnak. iszonyatos, amit a reputációjával művel itt, gyakorlatilag az igénytelenséget védelmezi. értem, hogy irritálja őt puzsér (igazából kit nem?), de emiatt sajnos sikerült állást foglalnia a gagyi mellett. nem azért, mert vitatkozik, hanem mert próbálja befogni puzsér száját.
superunknown 2012.05.07 13:34:45
@sárkányfő: a probléma, hogy nem ezt mondta el a zsűriben. ha azt mondta volna, hogy ez egy gunyoros dal, ezért tehát nem éppen így kellene tálalni, agyatlanul és hazug módon, akkor szép lett volna. ez azonban teljes mértékben kimaradt. így nem csoda, hogy félreértik.
superunknown 2012.05.07 21:30:37
@Bérgyilkos Bohóc: eltorzította az eredeti tartalmat. az tán nem elég? mondjuk puzsér nem magyarázta ezt valami precízen.
Az erdélyi és a prügyi duó versenystratégiája bizonyára lenyűgözte volna az első világháború tábornokait, akik soha le nem lankadó lelkesedéssel vezényeltek gyalogsági rohamokat a szögesdrótok mögé beásott, gépfegyverrel védekező ellenség ellen. Csakhogy míg a…..
superunknown 2012.05.05 13:21:00
@Rémséges Rémecske: a faszt nem akart tinisztár lenni, ott bőgött, mert kiesett. illetve az első bemutatkozásnál elmondta, hogy ő is szeretne a menő csajok közé tartozni. reménytelen szegény.
a quantum xxl lenne az első vállalható tehetségkutató-győztes a kereskedelmi televíziózás történelmében. nem mintha túl sokat ismernék.