Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benedictus89

23 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2. írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek…..
  Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 1/2.   írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   Egy teljesen ép földönkívüli holttest Dél-Amerikából,…..
Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 2. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus   ...INDIA ELŐLÉP Szó szerint aznap, hogy ez az orosz dokumentumfilm megjelent, egy jelentős indiai hírportál is,…..
(a cím megtévesztő lehet, nem azonos az előző bejegyzéssel! - a szerk. megj.) Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 1. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus 2013.január 30-án, az egyik élvonalbeli…..
Érdemes a minőséget a videó jobb alsó sarkában a fogaskerékre kattintva 720p-re állítani! (régebbi gépeken vagy lassú internetkapcsolat esetén így akadozhat) Gyönyörű zenét választottak hozzá! :  Alone In The Dark by Vadim Kiselev:…..
  Hírek a nagyvilágból fordította: Benedictus David Wilcock sajtóból szedett cikkein felbuzdulva (előző bejegyzés!) én is gyűjtöttem pár hírt és érdekes cikket, és a jobb átláthatóság kedvéért úgy döntöttem, külön bejegyzésbe írom. Korábban is terveztem…..
Benedictus89 2013.02.18 23:10:11
@Atlantisz69: Kedves Atlantisz! Igen, ismerős a dolog, én is olvastam, ami azt illeti fordítani is elkezdtem, csak épp a tizedéig sem jutottam, mint a világhelyzete. Örülök, hogy ott megjelent! Fontos hozzátennem, ehhez az is hozzájárult, hogy a kezdeményezéssel kapcsolatos cikkek számomra homályosak, mivel nem értek a joghoz, ezért nem látom át, egészen pontosan mire épül ez és hogyan, és valójában mekkora kényszerítő ereje van.
Sajnos úgy látom, a blog.hu nem képes ekkora írást egy bejegyzésbe sűríteni, de ez csak publikálás után tűnt fel... bocsánat a kellemetlenségért! Itt a folytatás:   Folytatás - Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot -  írta: David…..
Kedves olvasók! Elnézést kérünk hosszú hallgatásunkért, mindkettőnknek erősen megcsappant a szabadideje, és ez a jövőben is így lesz. Fordításokat továbbra is készítünk, csak jobban kell szelektálnunk, illetve amiről már egyszer volt szó, vagy nem érdemleges információ…..
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész Írta: David WilcockFordította: Benedictus&FehérVándorForrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot Első…..
Fehér NemességÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14 Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt. Ez az első az…..
Benedictus89 2012.09.12 20:24:14
Úgy látom ideje hozzászólnom a kialakult vitához.

Először is: én és Fehér Vándor azért alkottuk meg blogot, mert úgy éreztük, tennünk kell valami „konstruktívat” az egész „felébredési/felemelkedési” folyamathoz. Személy szerint én egyfajta belső késztetést, „hívást” éreztem erre. Hónapokig nem tudtam, mit csináljak, majd álmomban üzenetet kaptam, hogy terjesszek infokat, hogy minél többen tudjanak mindarról, ami a háttérben van és zajlik (akkor még Cobra egyáltalán nem jelent meg). Mivel úgy éreztük, ehhez van meg a lehetőségünk-készségünk-időnk-energiánk, ezért ezt a módját választottuk a hozzájárulásnak. Mással is tölthetnénk az erre szánt időt (pl.állatkert-híradót nézni vagy nyomon követni a Jóban Rosszban érdekfeszítő epizódjait), de jelen helyzetünkben, jelen tudásunk alapján úgy érezzük, evvel cselekszünk helyesen. Úgy gondoljuk, még ha nem is vagyunk profi fordítók, evvel értéket – még ha csekély is és pénzben alig mérhető - teremtünk mások felé. Mindenki épp azt teszi, ami legjobb tudása és képességei szerint adott pillanatban telik tőle. Mindenki követhet el hibákat... főleg olyan időkban, amikor ekkora káosz uralkodik a világban. Hogy mi 100% tudjuk, hogy jó-e mindaz, amit itt megírunk? Természetesen nem tudjuk. Általunk hitelesnek érzett infokat adunk közre, ennyi. A lelkiismeretünk legalább tiszta.

Másodszor: hogy Cobra és a többiek hitelesek-e? Jogosak a kérdések, amiket sokan felvetnek, jómagamban is megfogalmazódtak. Ami a 20 millió földalatti Ellenállási tagot illeti, a számot én is túlzónak találom, de a létezésüket nem vonom kétségbe. Épp az imént hallgattam Villás Béla egyik előadását, melyben egy erdélyi férfiről mesél, aki beszámolt neki egy földalatti civilizációról (véleményem szerint Agarthai-civ.), ahol sok időt töltött el többedmagával egy ottani piramisalakú hegy barlangjaiba tett látogatása után, de csak ő tért haza, mert a többiek inkább ott folytatták életüket egy tökéletes világban. Erről a földalatti civilizációról már többen is beszámoltak, még könyvek is jelentek meg róla. Az ottani emberek tökéletes jólétben élnek, fejlett a technológiájuk, és fantasztikus képességeik vannak. Nem lepne meg, ha hasonló civilizáció élne még a föld alatt, csak másutt, és Cobra róluk beszélne. Az Agarthai-cilivizáció sem lépett még elő nyilvánosan tömegesen (egyelőre), pedig biztos fejlett a technikájuk és tehetnének értünk itt a felszínen is. Biztos van rá okuk.
Megértem őt, hogy nem akarja felfedni magát, hisz aki utánaolvas milyen módon kínoz(t)nak meg embereket eldugott helyeken akár éveken keresztül, már másként látja Cobra helyzetét is. Ami azt illeti, személy szerint ha felfedné magát teljes egészében, az égvilágon semmivel sem lennénk előrébb... megmondaná nevét, lakcímét, telefonszámát, mindent közreadna, akkor meg az lenne a baj, hogy biztos hamísított, meg biztos nem mond igazat, stb. Újabb „bizonyítékokat” követelnének, újabb vádaskodási rohamok indulnának ellene, arról nem is beszélve, hogy a szerettei bajba kerül(het)nének. Még ha a saját életét nem is félti, másokéval már zsarolható. Egyébként nem mindennel értek egyet, amit mond, nem mindent tartok 100%-ig igaznak az írásaiból. Összességében számomra mégis pozitív személy benyomását kelti, mindenki maga dönt, hogy nyitott-e rá, vagy sem.

Ami a konferenciáit illeti, amit ott mondani fog és közread az publikus lesz és ingyenesen elérhető az oldalán, valamint nyugodtan továbbadható. Csak a kilétét nem akarja felfedni, amíg nem biztonságos. Amúgy ha csaló lenne, nem állna ki az emberek elé, mert ha később kiderülne, hogy „vaj van a fején”, egyből közreadnák az emberek, ki ő, nem foglalkoznának az aláírt papírral...és azt is kiemelte, hogy aki nem elégedett a konferenciával, annak visszafizetik a pénzt. Nem kötelező részt venni rajta, minthogy nem kötelező nyomon követni az írásait ha valaki nem ért vele egyet. Ezzel időt és energiát spórol meg magának és a blog szerkesztőjének is.

Másik dolog: mi az, ami ma teljesen biztosan állítható??? Mi tekinthető ma bizonyítéknak??? Ott a photoshop, videószerkesztő programok, stb.bármi meghamisítható/átírható. De nézzünk csak „kézzelfoghatóbb” dolgokat. A 9/11-es WTC lerombolása körül is tengernyi hazugság és hamisítás történt. Kiváló példája annak, hogy bármi átírható, kijátszható, megrendezhető, meghamisítható, stb. De nézzük csak a gyógyszeripart. Szerintük a fluor meg a klór jót tesz neked, mert az „okosok” megmondták és leellenőrizék... ma már tudod, hogy nem igaz. Pedig nagyon okos emberek vizsgálták meg neked! Ezért mondom, hogy ma már a bizonyítékok nagyon „hígak”, és nagyon ingoványos a világ amiben élünk. Egy kis lefizetés itt, egy kis zsarolás ott, és már a szuperhivatalos dokumentum másnapra teljesen mást mond vkiről, vmiről. Arról nem is beszélve, hogy az infókat másod- vagy sokadkézből kapjuk mindig. Senki nincs ott a helyszínen, hogy leellenőrizze a történéseket, belenézzen mindenki, vajon tényleg úgy van-e, ahogy állítják. Ezért mondják, hogy te magad döntsd el belül, hogy mit fogadsz el, és mit nem. Hallgass a megérzésedre.

Mi az a felemelkedés, felébredés? Többféleképpen értelmezhetőek, és mindenki kicsit mást ért alatta. Olyan mint a boldogság, mindenképpen pozitív, csak szavakba önteni már nehezebb. A felemelkedés alatt a legtöbben a 4.D elérését értik, de számomra inkább egy érzelmi és vele szorosan fizikai szinten történő felszabadulást jelent. Természetesen egyáltalán nem hiszem azt, hogy 2012.dec.21-én mindenki ujjongva átlép és rózsaszín magasabb dimenzióba. Egyesek, akik nagyon fejlett spirituális szinten vannak, elképzelhető. De ez csak nagyon keveseknek adatik meg ilyen korán. Az emberiség többségének csak jóval később. Én a problémát nem a 3.D-ban létezésben látom, hanem annak körülményeiben, a kifordult és abszurd világunkban. Hogy szerintem mi a felemelkedés? Számomra a felemelkedés egy metafora, mégpedig az emberiség kollektív érzelmi skáláján (mely a legnegatívabb érzésektől a legpozitívabbakig terjed) egy jelentős mértékű felfelé ugrás. Nem lesz hirtelen mindenki boldog, de nagyon sokan úgy fogják érezni, mintha jóval kevesebb teher nehezedne rájuk, ezért jobban viszonyulnak majd önmagukhoz és másokhoz is minden tekintetben. Ezt szeretnék elérni a sokat beszélt pozitív változásokkal, az adósságeltörléssel, az ultramodern technológiák bejelentésével és elterjesztésével, a titkolt infok közreadásával, dogmák eltörlésével stb. A felébredés pedig nem megvilágosodás, csupán annyi, hogy az ember észreveszi, hogy a körülötte lévő világ nem az aminek látszik. Észreveszi a szűk hatalmi elit szándékait, játékait, módszereit, és mögé néz a dolgoknak, összefüggéseket keres, látja azt az „összetett mátrixot” , amit ellen hoztak létre, és képességeihez mérten igyekszik kivonni magát belőle, vagy tenni ellene, akár aktívan, akár passzívan. A Fénymunkás pedig számomra nagyon tág fogalom. Véleményem szerint az Fénymunkás, aki felébredt, és ezért tudatosan ott bontja le a korábbi rendszert (a „mátrixot”), ahol tudja, akár fizikai, akár érzelmi síkon, vagy legjobb esetben mindkettőn (esetleg további más síkokon).

Végül Villás Béla gondolataival szeretném zárni az egészet: az emberiség már belefáradt abba, ami már réges-rég zajlik. Valaminek történnie kell, ami tiszta vizet önt a pohárba. Vagy egy globális katasztrófa, vagy egy óriási pozitív többszintű tisztulási, „felemelkedési” folyamat. Ha választhatok, én inkább a Fény győzelmében bízom. Élehetnék abban a hitben is, hogy meghal a világ egy atomháborúban, a maradék „becsippelt droidrabszolga lesz” (mintha most nem azon a szinten lenne rengeteg ember...), de én inkább nem akarok ilyen jövőképpel élni. Én inkább egy szebb világ jövőképét tartom fenn magamban. Összeségében ennyit szerettem volna megírni és hozzászólni.

Hozzászólásokat továbbra is lehet tenni, mert úgy látom sok nagyszerű ember talált itt egymásra. A kulturált, tisztelettudó hangnem azokban elvárt. Lehet normális stílusban is konstruktív beszélgetéseket folytatni, és kérdéseket feltenni, még akkor is, ha nem értünk egyet valamelyik bejegyzés tartalmával. Ha viszont valaki úgy gondolja, hülyeség ez az egész, rendben, szabad döntése van így vélekedni, csak akkora kérjük álljon tovább, így időt és energiát spórol meg magának és másoknak is. Az üzenet az egész kialakult helyzetre született válasz, nem egy személynek szól, általános érvényű. Köszönjük a megértéseteket!

Benedictus
Kedves Olvasók, remélem mindenkinek kellemesen telik a nyár. A csatornázott üzenetekről szóló írást nem felejtettem el, idővel kész lesz.  FV  A Terv és mit tehetsz Te a változásért Írta: Cobra Fordította: BenedictusForrás:…..
Kedves olvasók! Sikeresen visszatértem a blogra korábbi kötelességeim végeztével, azonban a mai naptól megint pár napra távol leszek - akárcsak Fehér Vándor - ezért még most, röviden szeretnék tudósítani a fejleményekről. Az előző bejegyzés óta David Wilcock és Cobra is…..
Kedves Olvasók,Frissítés 06.15: 1 napot sajnos még tolódik az új bejegyzés.  Vasárnap lesz a görög választás, nagyon bizonytalan mi fog történni, illetve egész Európában rendkívül instabil a helyzet, lehet érdemes volna nem minden pénzeteket bankban tartani, némi…..
Benedictus89 2012.06.14 19:22:18
@Kajman:
Kedves Kajman, nekem is voltak nagyon érdekes álmaim, több is, ami egyértelműen kapcsolódott mindehhez. A legemlékezetesebb az volt, mikor március körül egy idősebb hölgy állt előttem álmomban egy "tárgyalóteremben", és kristálytisztán azt mondta, hogy mindez, ami eljutott hozzám, igaz, és terjesszem ezt az információt, mert "még nem vagyunk elegen". Álmomban ott voltam még befolyásos emberek (talán bankár) házában, ahol közöltük velük, hogy vége a tevékenységüknek és elkobozzuk a vagyonukat. Álmodtam még tucatnyi repülő fényes hajóról egyik magyar város felett, és több álmomban "harcoltam sötét erők ellen", mind személyesen magamért, mind csapatban a többiekért. Hogy ezek egy másik dimenzió vagy asztrális sík "valós" csatái lehettek, vagy csupán saját tudatom kivetülései (szimpla álmok), nem tudom, de volt köztük 1-2 nagyon élethű...utóbbi hetekben csak benyomásokat kapok képek nélkül, a legutolsó a háló sikeres újrahangolásával lehetett kapcsolatos (valami pozitív mező kiépült körülöttünk).
@JohaNN: Nagyon köszönjük, ez a magyarázat nagyon érdekes! Nem értek hozzá mik lehetnek ezek, véleményem szerint "kapuk" vagy térbeli, vagy dimenzionális mozgáshoz/szállításhoz/kommunikációhoz, esetleg energiát közölnek/alakítanak át.
Itt egy oldal, itt talán írnak ilyesmiről bővebben, be kell lépni (nincs semmi regisztráció), majd legörgetni az évekhez és ott azokon belül lehet böngészni témákat: esemenyhorizont.uw.hu/

üdv
Benedictus
Kedves Olvasók, vannak nagyon jó hírek és olyanok is amelyek első olvasásra ijesztőnek tűnhetnek. A lényeg, hogy soha, semmilyen körülmények között ne engedjetek a fél-elemnek, hiszen véleményem szerint  nagyon kevés van már hátra a dualitás idejéből, az emberiség…..
Benedictus89 2012.06.12 16:43:11
@JohaNN:
Kedves Johann!

Ami engem illet - persze ez csak saját vélemény, hisz nem vagyok ott Szíriában, hogy megerősítsem, vagy cáfoljam - erősen megkérdőjelezek bármilyen katonai jellegű/háborús hírt "hivatalos" forrásból. Véleményem szerint ez megint a szokásos háborús pánik keltése... a háttérhatalomnak eddig óriási katonai ereje volt, mégsem tudott igazán nagy balhét/háborút szítani helyi konfliktusokat leszámítva. Ha pedig igazán akkora hatalma és befolyása lenne, mint 3-4 évvel ezelőtt, már hónapok, ha nem évek óta bevezethette volna az új világrendet (mint régebben több bennfentes ezt az évet jelölte meg rá)... Szíria helyzetéhez nem tudok hozzászólni mi folyik ott, ki kivel van és ki a valós agresszor. Az afrikai Koni és Líbia jutott most eszembe, mindkét esetben nagyon nem az volt a helyzet, amit állítottak... Hogy David Wilcockot idézzem: "nem hiszek a tömegmédia "jelentéseinek", mert a tapasztalat azt mutatja, hogy pont az ellenkezője történik annak, amit mondanak".

Ami a háború megakadályozását illeti, John Kettler forrásai megerősítették, hogy anno mikor még az Iráni háborús pánikkeltés dübörgött március-áprilisban, maga a sajtó több embere és több száz haditengerész látta/rögzítette, hogy támadásba lendülő iráni katonai hajók tűntek el hirtelen a semmibe. Kettler földönkívüli forrásai erősítették meg, hogy ők teleportálták el a hajókat, több másik ország tengeralattjárójával együtt. A felvételeket azonnal elkobozták, a szemtanúkat megfenyegették, a twitterre kiírt üzenteket pedig központilag azonnal töröltették:

johnkettler.com/censorship-why-etseds-never-make-news/

Továbbá Kettler megerősítette, hogy a földönkívüli szövetségesek sorra tűntetnek el vagy lopnak el atomfegyvereket, tengeralattjárókat, és zavarják az amerikai városok körül kőröző "felderítő drónokat", ezt itt is lehet már olvasni:

index.hu/tech/2012/06/12/lezuhant_egy_dron_marylandben/

Remélem segítettem,
üdv:
Benedictus
Kedves Olvasók, ameddig fordítjuk a friss üzeneteket, fogadjátok szeretettel Benedictus gondolatait.FV Először írok Nektek saját bejegyzést, ezért úgy gondoltam, valami igazán értékessel ajándékozlak meg benneteket – legalábbis a legjobbal, ami jelen tudásom szerint tőlem…..
Kedves Olvasók, David Wilcock számunkra az egyik leghitelesebb forrás, és egyben az egyik úttörője korunk társadalmának.  Azon kevés ember közé tartozik akik igyekeznek áthidalni a látszólagos ellentmondásokat spiritualitás és tudomány között, hiszen ugye a kettő az ősi…..
Benedictus89 2012.05.26 18:07:49
@kacsoli: Nagyon szívesen! Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy lehetőségeinkhez képest pozitív, és szerintünk hiteles információkkal lássunk el Titeket. Sajnos időnk és energiánk véges, de azért igyekszünk a fordításokkal :-)
A tökéletes megoldásokat szerintem senki nem tudja pontosan, majd idővel az is kialakul, most még mindenki tapogatózik, de már az irány már ismert, és ez a fontos. A javasolt megoldások biztosan nagyban függenek az illető ismereteiről. Aki pl. nem hallott még az ingyenes, korlátlan szabad energiáról, vagy a forradalmi, szándékosan visszatartott/rejtett találmányokról, az még a régi rendszer megoldásai és elvei alapján próbálja a lehető legjobb megoldást javasolni.
Benedictus89 2012.05.26 18:10:42
@Hodiel: Köszönjük! Javítottam! Nagyon sok munkánk van benne, sajnos a helyesírási hibák és néha magyartalan mondatok maradtak benne, mert azt később is tudjuk korrigálni. Az a fontos, hogy a tartalmat minél hamarabb közre tudjuk adni, a többi sajnos csak másodlagos szempont, de igyekszünk figyelni arra is.
Kedves Olvasók, a legfontosabb közlendő, hogy este 9 órától, a hétfő hajnali meditáció megismétlésére kerül sor, így most lehetősége nyílik azoknak is bekapcsolódni, akik a legutóbbi alkalommal a korai időpont miatt nem tudtak részt venni. Amennyiben pozitívan "rezeg" veled…..
Kedves Olvasók, úgy vélem ez egy rendkívül fontos fordítás, hiszen megválaszol rengeteg indokolatlan félelemet, amelyet sokan hordoznak magukban. Hadd tegyek még annyit hozzá, hogy habár valóban tervbe volt véve III. világháború( emlékezhetünk mennyire a levegőben lógott Irán…..
Benedictus89 2012.05.24 18:05:10
@zazuma: Erre esetleg ajánlhatom Tolec írását angol nyelven, több különböző kérdésre ad választ, és több más forrás is hivatkozott már rá, hogy javarészt megbízható, amit mond, bár vannak benne ellentmondások más források infoival.

www.andromedacouncil.com/page05.html

Ő a Föld bolygó teljes felemelkedését és az aranykor teljes beköszöntését 2014 körülre datálja. A naprendszerről is ír, már pontosan nem tudom mit, de nézz ott körbe, lehet az segít választ adni a kérdésedre.

üdv
Benedictus
    Stephen Cook interjúja Cobrával 1. rész        Írta: Stephen Cook       Fordította: Benedictus       Forrás: http://americankabuki.blogspot.com/2012/05/stephen-cook-interviews-cobra-   part-1-of.html        Update 19:30: Több fordítási hiba ki lett…..
Kedves Olvasók, nem tudjuk garantálni, hogy az Esemény valóban ily módon fog végbemenni és hogy a háttérhatalom tagjai a cikkben leírtak szerint lesznek felelősségre vonva, ez nem egyfajta Szentírás, hanem inkább egy nagyon valószínű eshetőség. Azonban abban, hogy a…..
A következő fordítás a http://2012portal.blogspot.com oldalról lett átvéve, amely az Ellenállási Mozgalom (Resistance Movement, ma még elkészül a fordítása annak a cikknek, amely leírja, hogy mit takar ez a név.) hivatalos oldala, ahol Cobra közvetítésével kommunikálják…..
Benedictus89 2012.05.16 20:27:12
@petrol20: Szia! A kérdésed jogos, saját véleményemen alapuló válaszom rá elég összetett. Valóban, mondhatnánk kétféle ember van, "jó" és "rossz" (bár egyes spirituális tanítások szerint nincs jó és rossz, csupán megtörténnek/vannak a dolgok, és mi ítélkezünk felettük, ráadásul kultúránként relatívak ezek a fogalmak). Tudom, Te most valószínűleg arra az embertípusra gondolsz, aki abszolút nem illik bele az aranykori világba és magasabb szintű/frekvenciájú, szeretet-alapú gondolkodásba, pl. pszichopaták, tömeggyilkosok, stb. Én úgy látom, hogy akiket ma "rossz"/"gonosz" embernek nevezünk, 90-95%-uk "áldozata" egy mind fizikailag, mind lelkiekben szélsőségesen eltorzított világnak. Igen, lehet mondani, hogy szabad akaratuk van változtatni önmagukon a pozitív irányba. Ugyanakkor ez olyan, mint valakinek azt mondani, hogy tanuljon meg úszni a tengerben és élvezze azt, úgy, hogy tucatnyi súlyt és béklyót kötnek rá és nem mondják el, hogyan is kell, ráadásul még ragadozók is vannak a vízben, mesterséges viharokat gerjesztenek köré, stb...nem könnyű. Úgy gondolom, ha megoldódnak idővel a problémák mind fizikai, mind lelki/szellemi szinten, sokkal de sokkal kevesebb bűnözés és "szemét alak" lesz. Ha az embernek nem kell pénzügyekkel és túléléssel küszködnie, nem kell hazugságoknak megfelelnie/behódolnia, nem torzítják a gondolkodását, ráadásul mindezt világszinten, akkor már csak a valóban "gonosz" 5-10% marad fenn...Hogy velük mi lesz? A napokban lefordítjuk Cobra egyik korább írását a háttérhatalmi tagok felelősségre vonásáról, és jogi eljárások utáni sorsáról. Ami a hétköznapi negatív embereket illeti, három lehetőséget tudok elképzelni, illetve olvastam róluk itt-ott: 1.a kollektív tudatszint rezgésszintjének emelkedésével az övéké is szép lassan elindul felfelé, és "természetes" módon megjavulnak 2. "megjavítják" őket erre a célra fejlesztett földönkívüli gyógyító technológiával(nem tudom a "pozitív programozás" szó jó lenne-e rá) 3. elszállítják őket a földönkívüliek másik távoli, de hozzánk hasonló "vaskori" világokba, ahol továbbra is élhetnek a maguk szintjén, és fejlődhetnek a maguk tempójában.

Természetesen biztosat nem tudok mondani. Remélem azért segítettem.
        Kedves Olvasók, Ember- és Honfitársaim! A Világ Felszabadulásának Napján,  a Globális Meditáció kezdetétől mindenki aki részt vett érezhette azt a fantasztikus, példa nélküli energiát, ami keresztüláradt a testünkön végig kitartva a vizualizáció ideje alatt…..
A Fény és Sötétség erői  • Írta: Cobra Fordította: Benedictus Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/04/forces-of-light-and-forces-of-darkness.html Eredetileg megjelent: 2012. április 27-én   (Ha kérdésed, véleményed van kérlek írd meg kommentben, igyekszünk…..
A Lehetőség Kapuja  • Írta: Cobra Fordította: Benedictus Forrás: http://2012portal.blogspot.com/2012/04/window-of-opportunity-windowof.html   Eredetileg megjelent: 2012. április 27-én   (Ha kérdésed, véleményed van kérlek írd meg kommentben, igyekszünk…..