Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laktaz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
laktaz 2015.04.26 15:55:21
Ez egy teljesen korrekt és igényes cikk volt :). Ilyen jól leírva én még sosem láttam... De persze ez volt a vicc része. Remélem, hogy Te is csak annak szántad. Nem tudom, hogy ez a fajta ellenszenv abból adódik, hogy sok frusztráció ér azáltal, hogy egy testépítő relatíve kevés edzéssel látványos átalakuláson képes átmenni rövid idő alatt, vagy az, hogy sok bunkóval találkoztál. Remélem az utóbbi.
Gyakran látok és olvasok ilyeneket, mint amit itt szépen felsoroltál. Gondolom fegyencedzés híve vagy, vagy csak szimplán az áll közelebb hozzád. De valahogy mindig eljutunk az ilyen összehasonlításokig. Ez szép és jó, csak általánosságba véve mindenki csak a negatív oldaláról közelíti meg a testépítést, ezzel akarván növelni az általa favorizált sportot, legyen az crossfit, x-fight, kettlebell.
Remélem, hogy legközelebb a futóversenyzők vagy síelők edzésével fogod összehasonlítani, engem az már nagyon érdekelne. Remélem részben érthető, hogy a különböző edzések más-más hatással vannak a fizikumra. Mindegyik más célt tart szem előtt. Én valahol a kettő között állok. Mindegyiknek a pozitívumát igyekszem megszerezni, és valahogy nem érzem egyiket sem kevesebbnek a másiknál.
Ez a "tévhit" sem tetszik nekem, hogy a dopping meg a szteroidok csak kis segítséget nyújtanak. Azt az 5-10%-ot én felemelném 50-60%-ra. Rettentő sokat tud segíteni. Erre lehet azt mondani, hogy keményebb edzésre van szükség egy-egy kúra alatt, de az már szinte meg is valósul. A szervezet gyorsabban regenerálódik, nagyobb izomtömeget lehet vele építeni ( beszélhetünk itt lassú-gyors izmokról, ez mind az edzés minőségétől függ.). Az addigi nehéz edzések válnak könnyűvé, és így tovább... Ez persze csak a hobbi szintű edzések esetén érvényes, mivel senki sem lesz profi csak azért mert doppingol.
Ezt én így látom, és jó edzést!
Egy infografika animgif, mely pontosan, a lényeget kiválóan megragadva, az előzményeket elemezve, a jelenleg fennálló viszonyokat részletesen feltárva, a jövőben várható változásokat is felvázolva, illetve az opcionális kimeneteleket is mérlegelve foglalja össze, amit tudni…..