Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F~Zero

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Call Of Duty 4: Modern Warfare egy kiváló játék. Megreformálta a militarista FPS műfaját és egyben a Call Of Duty sorozatot is, hiszen ez volt az első, nem 2. világháborús környezetben játszódó CoD. A single player rész szinte tökéletes volt, de sokakat mégsem ez kötött le,…..
F~Zero 2012.04.29 20:57:54
:DDDD.. olvasgatva ezt a bejegyzést és ezeket a kommenteket.. igen előjönnek az un. 'szép emlékek' ?!
tipikus háborús/lövöldözős/multis problémák..
Ha jól játszol? > Csaló vagy > Kirúgnak a szerverről
Ha sz*r vagy? > 'Csicska, takarodj' kommentek > Kirúgnak.

Aztán az állandó anyázások amiről már fent LaLee is írt.. hát ezek aztán a kedvencek.. tipikusan IGEN ÉNIS LEIROM 11-17 de talán még tovább is terjedő okokskodó/síró kis majmok :)
ilyenkor a legegyszerűbb (bevált taktika) visszaírni: 'This is a Game.. Get Life' vagy 'Dont Cry Baby' stb.

Wh.. igen ismételt probléma. Én mondjuk huzamosabb ideig játszottam az un. SOF2 Multijával (Soldier Of Fortune) itt volt egy egyszerűen letölthető plusz program! egyszerűen letöltötted, telepítetted, és beraktad a játékmappába.. ez arra volt jó h meg lehetett nézni h ki csal és ki nem.. egyszerűen ha valaki elkezdett wh-zni meg 'cheater'-ezni akkor beírtad h '@fp' erre a chatbox kidobta az fp-det mintha bind lenne. ez egy remek program volt és ami fontos FIJÁTSZHATATLAN! ha wh-ztál de megvolt a program akkor a chatbox nem dobta ki az fp-d. Az fp kiirta a nemzetiséged, a pontos időt az országodban és egy számot ami csak a te számod volt így nem tudtak nevet másolni sem.. a számot akárki egy oldalon visszakereshette hogy kié, melyik névhez tartozik.. ilyen kellene COD-ra is..

Na 'röviden' ennyi a mondanivalóm :) a viszont látás' LaLee és a többiek :)