Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tedler

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néztem ezt a jégkorong-vébét és egész érdekes dolgokat tapasztaltam. Fiaink csodálatosan teljesítettek, és a sorok közt világos, egyértelmű üzeneteket küldtek felénk. Azt mondja hogy: ”Bálizsék szívből játszanak: a feljutásért, egymásért, a hazáért”…..
Tedler 2012.04.27 15:44:32
"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila. Őket változatlanul barátaimnak tartom, de egyszersmind politikai ellenfeleimnek is."

(HVG, 1989 augusztus 26)

"Elöljáróban hadd jegyezzem meg, hogy a liberális szó helyett inkább a szabadelvűt használom, hiszen vidéken semmit nem értenek abból, ha azt mondom, liberális. A mérsékeltség hangsúlyozása nagyon fontos, mivel a Fidesz korábban valóban radikális párt volt."

(Kritika, 1994. március)

"összességében az MDF egy olyan elkorhadt, régi világot képvisel, ami soha többé nem fog Magyarországra visszatérni. [...] a XX. század végi modern társadalomtól idegen az a gondolatvilág, amellyel kéretlenül boldogítani akarják a nemzetet. [Az MDF] a társadalommal szemben keres politikai szövetségest az egyházakban. [...] vajmi kevés esély van arra, hogy a kormánykoalíció pártjaiból korszerű konzervatív párt alakuljon ki

(A Fidesz pécsi kongresszusa, 1992. május)

"A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja... a modern XX. század végi liberalizmus."

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen."

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához."

(1990-1994 közötti beszédek)

Tudja ki mondta ezeket Narancs Elvtárs? Maga Orbán Viktor "kormányzó úr"!!! Nézz csak utána bátran!!!
Ennyit a te hithű, őszinte vezetődről, aki mindig-mindenkor tudta és tudja, hogy mi a helyes! Nem igaz?!

Nagyon nagyon sajnállak, őszintén! Remélem egyszer tovább látsz majd azon a maszlagon amit ezek a csalók nemzeti színbe tekerve akarnak letolni a torkodon.