Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klingsor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Cserépfalu bloggere lett figyelmes arra, hogy a Facebookon automatikusan létrejöttek a magyar települések közösségi oldalai. Cserépfalu település oldala például így néz ki.A településoldalakon nem csak a kapcsolódó Wikipedia-szócikk jelenik meg, de a beágyazott Bing Maps-en…..
A budapesti médiacégek folyosóin néhány hete már hallani, hogy a Ringier és az Axel Springer valamilyen szövetkezés/egyesülés révén egyetlen turbógermán óriásban vonná össze régiós érdekeltségeit – azaz Magyarországon például a Blikket, a Nemzeti Sportot,…..
Klingsor 2010.03.24 07:38:14
FAPUMA ALLEYCAT FAPUMA Alleycat 4.0 2009.07.07 12:36:00
Kedves egybegyültek! Nagy öröm és bódottá, hogy világgákürtölhetema hírt: Győrben ismét lesz alleycat verseny péntek este 19:00 Helyszín: Aranypart Ezen futam a Green Bikes for Peace túra győri állomásán zajló bringásesemények betétfutama ként lesz elkövetve:…..
Klingsor 2009.07.09 11:15:15
@upho: alap!
FAPUMA ALLEYCAT Az eredmények 2009.04.27 04:00:00
  A végeredmény:   1. Váltótárs futárszolgálat 1ó14p (Mezei József, Kiss-Surányi Balázs) www.gyorifutar.hu 2. Жигули tím 1ó20p (Marek és Lauser)  3. Arrabona Betyárz Crew 1ó27p  (Nagy Zsolt Major Márton) 4. Bee-boy 1ó38p 5. Kismegyeri…..
Klingsor 2009.04.28 09:43:42
Vasárnap este három tag a Kazamtában támasztotta a pultot. Lujzi a pultos lány, már kérés nélkül hozta a szokásos cider kört, amit hőseink rezignált arckifejezéssel vettek tudomásul. A második korty után Klingsor megszólalt: "- Megvan a terv. Sportemberek leszünk." Erre Ufó annyit mondott: "-Jól van, azok még úgysem voltunk. - majd hirtelen felüvöltve - Te! Kiskrissz, hagyd már abba a fuldoklást, mert kurvára idegesít!" - és erre Ufó a kétméteres vadbarom úgy vágta hátba, a nevéhez hű mélynövésű barátját, hogy az vagy öt percig pattogott a bárpult és a szék között. "-Sport.. mia faszom?"- szipogott a padlóról Kiskrissz miután megküzdött a félrenyelt korty sörrel. "-Sportemberek"-mondta újra Klingsor, majd lenyelve az utolsó korty sörét, előhúzott a farzsebéből egy gyűrött szórólapot elkezdvén azt felolvasni: "-Ma, 6 órakor kerékpáros futárverseny. Rajt a Dunakapu téren".

Fizetvén a számlát a három cimbora fogta drótszamaraikat és átballagtak a térre. Már későn ahhoz, hogy a körbejáró laposüveget kétszer is meghúzhassák, de még időben a nevezéshez. Hat órakor eldördült a startpisztoly, és a versenyzők szétspricceltek a szélrózsa minden irányában. Csak hárman nem akaróztak megindulni.
- Te, mi nem megyünk? (Ufó)
- Jó, de merre? (Kiskrissz)
- Nálam van térkép. (Klingsor)
- Vizelnem kell. (Kiskrisz)
- Jó akkor gyújtsunk. (Ufó)
- Jó. (Klingsor)

Letudván zsigereik és tüdejük kikövetelte igényeiket, a gyűrött térképükön bejelölték a felkeresendő pontokat, majd felpattantak bringáikra, és elkezdték megrakni a várost.

- Akácfa tér, meg van az Akácfa tér! -Akácfa ÚT kell te barom, Akácfa ÚT!!
- Szia szépségem! Meg tudnád mondani hol van... -Ufó, erre most nem érünk rá!
- Kurva szembeszél, höhöhöhöhö, kurva szembeszél!
- Kismegyer az most nem Bácsa?
- Hajts be a körfolgalomba! Jaj, mégsem!
- Tudok egy rövidebb utat az Audi felé! (hőseinknek ez plusz 10 kilométer kerülőt jelentett...)
- Hajrá etó, hajrá fradi!
- Rendőr irányítja a forgalmat, el ne üsd bazzmeg!
- Nem bírom, nem bírom! - A faszt nem bírod! -Disztingválj Teeee!
- Galgóczi könyvtár! Figyú oda te tolod, belőled kinézem, hogy képbe vagy egy könyvtárral! -Hülye, az a Horvátkert mellett van! -Ja, úgy én is vágom!
- Mennyi 12-ből 8?
- Bazzmeg! Elszakadt a láncom! -No para, mindjárt ott vagyunk! -Kapaszkodj elhúzunk!
- Hányast dobtál? Hatost? Faszt, kettest.
- Cél! Nem hiszem el! Nem hiszem el!!!! Sört , most, ide sokat!!!
- Huh. Menjünk vissza a Kazába! -Bezárt, maradunk!

(köszi mindenkinek!)
Klingsor 2009.04.28 10:42:00
@FapumaBt: Ott leszünk! (Addig is szorgalmasan használjuk a könyvtári tagkönyveinket!)
FAPUMA ALLEYCAT Lezajlott... 2008.11.17 14:40:00
Összejöttünk szép számban a téren és 24-en neveztek is. 18:00 után pár percel az egyik lámpaoszlop köré kellett letenni a bringákat, azokra, illetve kerekeik mellé lettek a feladatok letéve és 18:07kor elindult a verseny.Képeket ide kattintva lehet megsasolni!A feladatokat meg itt:…..
Ebben a pillanatban kaptam az exkluzív hírt, hogy a Google bejelenti, létrehozták az Androidot, ami az első, kifejezetten mobilkészülékekre tervezett nyílt platform. A kezdeményezéshez csatlakozott a T-Mobile, HTC, Qualcomm és a Motorola is. A Google Phone tehát nem egy…..