Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Der Milan

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elegem Van! Elegem van a Tescoból 2013.11.28 19:42:59
Az alábbi történetre mondják, hogy ha látom, sem hiszem el, mivel azonban a történetet alátámasztó dokumentum birtokomban van, megosztható a nyilvánossággal. A Tesco Globál Áruházak Zrt. egy vásárlójának - nevezzük Tudatos Vásárlónak - egy nap alaposan végiggondolva a beszerezni kívánt árucikkeket…..
Der Milan 2013.12.04 20:01:58
@Sárga Király:
Hááát, nem irigyellek egy percig sem, Te sem lehetsz egy nagy ész ha nem tudod mi a teendő ilyenkor. Ilyen esetekben én egy szót sem szólok a pénztárosnőnek, hiszen ő egy idomított droid, mit tud ő tenni ez ügyben szerinted?! ... Oda tartja a lézer elé az árut aztán ha adod a 10.000-rest akkor az alapján ad vissza amit a gép kiszámol neki... Ilyenkor azonnal vevőszolgálat, megmutatod az akciós cuccot a polcon a kiírt árral együtt, ezután szépen leszámolják a kezedbe a különbözetet ja és az akciós kiírást leveszik a polcról vagy 2 perc alatt átírják a termék árát a központi gépben. Ennyi... hidd el nem olyan bonyolult az élet...
Van belőlük mindenféle: kicsi, nagy, olcsó, drága, elsőkerekes és összkerekes, a vásárlók feje zsong a sok rövidítéstől: SUV, SAV, crossover és miegymás, de valójában mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Telekjárók ezek, melyek korlátozott mértékben, de el tudnak…..
Der Milan 2013.10.31 09:40:09
@kewcheg: "Szerintem addig nem akarják akciózni, míg van a "régiből" mert akkor azok megmaradnának."

Miféle régiből? Az SX4 és az SX4 Cross két különböző kategória ez az új vagyis a Cross nem a normál SX4-et hivatott leváltani.
TComment Motorozni halálos 2013.07.10 06:53:13
A motor számtalan szempontból biztonságosabb, mint az autó, de ezt anyánk sosem hinné el nekünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Der Milan 2013.07.10 11:22:28
@msh: Na ez se festi ki többet magát... :D De gyanítom, hogy picivel gyorsabb volt a hölgyike mint a megengedett 90.
Der Milan 2013.07.10 11:24:30
@egyhatosmotor: Nem ciki, ha neked az ennyire feltűnő és dekoratív arcfestés tetszik miért ne mondhatnád?!
Der Milan 2013.07.10 11:30:31
@scuynat: Milyen célból? Legyünk itt és okoskodjunk ennyi... Van néhány jó cikke de több sokat el sem érdemes olvasni, mint pl a nagyvas felvonulás a szmog ellen baromsága is kb. ennyire volt jó mint ezen gondolatai... nem ér egy kalap szart sem az egész, nyilván nem tudott aludni és megszülte ezt az orbitális ökörséget.
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Der Milan 2013.06.13 21:52:25
@V12 Power: Jó, hagyjuk már ezt a szar dumát, belelátsz egy 15 éves autó motorjába? Vagy egy 10 évesébe? És ha lobogtatja előtted a számlát, hogy ez meg az ki van cserélve benne akkor már is jó állapotú lesz és nem kezdheti el valahol a vizet vagy az olajat engedni? Egyszerűen kiforgattad a szavaimat, nem mondtam, hogy egy lehasznált 10 éves kocsi jobb mint egy megkímélt 15 éves, de karbantartás ide vagy oda, számíthatsz arra egy öreg autónál, hogy valamije megadja magát míg egy 8-10 éves szintén karbantartottnál azért jóval kisebb az esély, hogy valami váratlanul tönkremegy.
Bevallom, mélységesen átérzem és megértem azt a Karottát, aki miután hazajött, ugyanolyan kissé mélabús-fájdalmas lelkesedéssel mesélt az idős bácsiról és a Cars and Coffee-ról. Csodálatos lehetett, de nem is a csak a gépek miatt, hanem maga a hangulat, az emberek és a…..
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
A múltkori cikkem után rengeteg visszajelzést kaptam olyan férfiaktól, akik magukra ismertek a leírtak alapján. Érkezett egy esetleírás is Timonytól, aki a hitét is kezdi már elveszteni a világban, de az online társkeresésben mindenképpen. A következőket írja: „Kedves…..
Der Milan 2012.12.10 13:13:27
@Évi13: Azt gondolom, hogy mi nagyjából egy hullámhosszon vagyunk, viszont csalódott férfitársaimmal ellentétben erősen kétlem, hogy Te bármit is felfogtál abból amit leírtam, azaz, hogy miért és melyik típusú nőket lehet egy kalap alá venni, konkrétan arra a képzeletbeli kalapra gondolok amelyre egy "idióta" felirat van hímezve. Lehet, hogy itt én vagyok az egyetlen aki kicsit vulgárisan fogalmaz de attól még az állításaim teljesen igazak.

Nagy entellektüel Te sem lehetsz, ha csak annyit értettél meg az egészből, hogy én "minden nőt pocskondiázok", nem vagyok nőgyűlölő, imádom őket, de rengeteg különböző gondolkodású van ugyanúgy mint pasi is... és azt gondolom, egy tipikus viselkedési formát tekintve (had' ne írjam le 20. alkalommal is mire gondolok) nyugodt szívvel állíthatom, hogy tényleg sok "szerencsétlen hülye" kategóriás lány van jelen ezeken az oldalakon.

"...ahol már testi érintkezés is van, mert ahol nincs szex - az nem komoly..."

Jól kisarkítottad a pasi mondanivalóját. Ehhez annyit fűznék, hogy nem a szextől lesz komoly egy kapcsolat, de ha ez nincs meg vagy hónapokig kell győzködni a nőt... akkor az a kapcsolat tényleg egy nagy nulla.
Der Milan 2012.12.10 14:46:42
@BenTon: "Miért van az, hogy sok hölgy sajnálja a pár ezer Ft-s előfizetést, és "passzív módban" várja a herceget?"

Ezt a kérdést már én is feltettem és arra tippelek, hogy teljesen mindegy ezeknek a csajoknak, hogy van-e valaki az életükben vagy sem. Hálisten' az én helyzetem nem annyira elszomorító, hogy 1000-ből 20-30 válaszol de a múlt hétről is tudnék egy ínyenc, bár elszomorító sztorit hozni, hogy milyen hölgyek vannak itt, ezek mind-mind megerősítik a nézeteimet. Pl. a múlthéten az egyiknek már én adtam meg a nevem kérés nélkül, hogy nézzen meg a facebookon mert olyan bamba volt, hogy állítom neki mindegy volt lát-e képet rólam vagy sem... Szóval nekem is az a tapasztalatom, hogy nem szoktak képet kérni mert teljesen mindegy a legtöbbnek, hogy van-e párjuk vagy sem. Majd lesz valami alapon vannak fent...
Der Milan 2013.02.08 14:35:18
@Imre68:
Tökéletesen igaz. Egy időben kövér voltam, azért, hogy legyen egy szép dekoratív nőm, ledobtam 20kg-t magamról, persze 10 éve kondizok már... A lényeg, hogy utána akadt jó csaj is a horgomra, de úgy, ahogy egy kövér férfi nem partner a vékony "széplányok"-nak úgy egy dagadt csaj sem az egy kitartó férfinek aki karban tartja magát... Sok molett pocsodalom pedig csak azt hajtogatja, hogy nem a külső hanem a belső bla-bla-bla, akkor vagy ki kell fordítani őket vagy rábírni arra, hogy alakítsák a saját testüket úgy ahogyan azt elvárják a férfiak... :D
Online társkeresés során, főleg az ismerkedő, e-mailezgető fázisban sokszor fordul elő, hogy teljesen félrecsúszik a kommunikáció. Mit tudsz tenni ilyenkor? Erről szól a mai cikk. Az online konfliktuskezelés sokak számára csábító lehet. Egyrészt kényelmesebb, hiszen elkerülik…..
Der Milan 2013.02.08 14:04:03
@Tibor121212: "Még hogy kérdezzünk kívülálló ismerősöket..."
Valahol olvasott erről vagy tanították neki egyszer, ezt a módszert, de rosszul emlékszik vissza. Mivel létezik egy ilyen megoldás is, amikor bevonnak egy harmadik felet és ő igazságot tesz miután mindkét fél elmondta a vélt sérelmeit. Persze online ez nem működik, mert ha én olyan marha vagyok, hogy már írásban mély konfliktust kialakítok akkor nyilván a barátaim vagy hozzátartozóim is marhák és azt fogják mondani, hogy "de jól megmondtad neki". :D

Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, jó kis poszt volt ez... Ahogy Koós Jancsi mondaná: "köszönjük a hozzánk való nagy semmit" :D
Kétféle reakciót vált ki az olvasóimból általában a tudatos társkeresés gondolata: van, akit felszabadít, hogy végre, ő is tehet valamit az Ügy érdekében, és nem szégyen nekiindulni, próbálkozni, válogatni. A másik csoport megdöbbenve “néz” rám: micsodaaaa? Hát nem az…..
Der Milan 2013.02.08 12:53:10
@Tibor121212:
Nagyon igaz. Annyival kiegészíteném még, hogy azok a csajok, akik a fehér lovas harceget keresik annyit várnak sok esetben, hogy kifutnak az időből végül egy vízvezeték szerelőnek is örülnének ha már felcsinálná őket :).
Saját csajozási példám egy hónapról ezelőttről: egy kulturált nővel megismerkedtem... vezető egy ismert szalámi gyártónál. Tanult vagyok én is, anyagilag sem panaszkodhatom, összeillenénk... Ahogy mentek a randik egyre inkább kiütközött, hogy Ő egy férfiért egyetlen lépést sem tenne meg. Elmagyarázta nekem, hogy milyen forgatókönyvet tervezett a kapcsolatunknak: második randin megfogom a kezét, harmadikon megcsókolom, negyediken otthon filmezünk aztán valamikor ottalvás, de nekem kell mindig kezdeményeznem mert én vagyok a férfi. Ezt így kerek perec elmondta!! Testiség is volt már köztünk, amikor gondoltam egyet: Nem keresem többet, meglátjuk Ő keres-e engem. Nem keresett, tegnap láttam róla és a pasijáról egy képet, ezt a címet adnám neki: "rétinéger a fehér lovon és a hercegnő"... szerintem mindent elmondtam, szóval vicc az amit a nők akarnak, a legtöbbnek két pofon kellene, hogy az agya helyrerázódjon. Ez pedig sajnos igaz a randivonalon regisztrált de nem előfizető csajok 99%-ára is.
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Der Milan 2013.01.26 11:36:59
@c220: Az a csúnya, hogy a fától nem látod az erdőt, értem én, hogy mivel Mercid van illik védeni a márkát azonban még mercis körökben is szarnak számít ez a 200D, az meg, hogy 2000ccm-ből kihoznak 54 lóerőt... valóban a tartósság záloga lenne egy akkora karosszériában mint egy Swift vagy Saxo, de ez az élet rövid arra, hogy meggyőzz afelől, hogy egy 1400kg-s test mozgatását is vígan elvégzi felújítás nélkül 1M km-ig. Ha ilyen városi legendákat elhiszel akkor szerintem szerintem nincs is értelme tovább folytatni ezt a beszélgetést.

Zuckerbrottal egyet értek, hatalmas a különbség egy Swift és egy ilyen ócska Merci között használati értéket tekintve, a Swiftbe beleülök és elfordítom a kulcsot.

Azt ugye Te sem gondolod, hogy egy ilyen foltozott vagy rohadó öreg autó biztonságosabb mint egy Swift?
Félre értés ne essék, nem a Swiftre mondom, hogy biztonságos, hanem a Mercire, hogy én bizony abba se ülnék bele egy Suzukival találkozás erejéig sem. Tény hogy a másik autóba nagyobb lyukat üt a nagy súly miatt... Egyébként ezt a töréses dolgot tipikusan öreg Saabosok szokták emlegetni, hogy "ha az én 9000-rem összeütközne egy új Clioval akkor bizony megnézhetnék magukat az 5 csillagos kocsijukban" :).
Der Milan 2013.01.26 16:44:39
@c220: Egyszerű mellébeszélés, amit csinálsz. Biztosan mindegyik diesel taxi lefutja az 1 M km-t Németországban...
Had' ne kommentáljam az ironikus megjegyzésedet, hogy miért nem Saxo-t vagy C3-at vesznek a németek taxinak... azért örülök, hogy sikerült kiforgatnod a szavaimat.
Der Milan 2013.01.26 16:54:13
@SzélsebesVelorex: Azért a régit veszi alapul mert én mondtam, hogy többre becsülök egy régi 1.0 GL-t mint apósom 77-es csoffatag 200D-jét aminél imaszám függő, hogy +7°C alatt elindul vagy sem... Igaz kívülről gyönyörű, ezért Ő is pontosan ugyanolyan elvakult mint c220, a célkeresztről és az életérzésről magyaráz közben előremenetben is jön a diffihang belőle :D. Áhh nem kell ezt túlragozni, lejárt lemez, ezeknek a kocsiknak csak múltja van.
Egyik férfi olvasóm azt írja nekem levélben: “Több nő mondta rólam, hogy “túl jó vagy”, ”nincs meg benned az alapvető rosszaság, ami egy nő figyelmét borzolná, felkeltené...” A kérdésem az lenne, hogyan változzak, hogy egy kicsit rosszabbnak tűnjek? Mit…..
Der Milan 2012.11.30 21:44:54
Egyébként még annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy nem a pasikkal van a baj ha a nő nem akar a randivonalon válaszolni. Legalábbis 10-ből 9 alkalommal tuti nem. Ha abból indulok ki, hogy a nő lát rólam egy akkora képet mint egy gyufás skatulyának fele (mert hogy alig van előfizető csajszi és ekkorában lát) és azon keresztül megítél illetve szóra sem méltat ha írok neki, akkor az ilyen nő egyszerűen idióta.

Kedves férfi társaim, nekem az a tapasztalatom, hogy a nők jelentős részének a leghalványabb fogalma sincs miért regisztrál fel egy társkeresőre vagy mit akar egy férfitól, főleg azt nem tudja, hogy milyen férfit akar. Erre egy példa 1 héttel ezelőttről: válaszolt egy csaj (hurrá!!!), ne haragudjak, nagyon fáradt, írni fog ha kialudta magát, 2 napja nem aludt. Ez pénteken volt, hétfőn egy mondatot írtam: "Rendesen elfáradhattál ha nem tudsz még írni"... kb 1 óra múlva jött egy felháborodott válasz:"Egész nap dolgozok, utazok és nincs kedvem a társkeresőt a nyakamba venni este" Ha valaki ilyen barom az minek regisztrál társkeresőre???
A legszebb, hogy tipikusan elvárják, hogy küldjek email címet, hogy válaszolni tudjon, ugyanis ő nem fizet a szolgáltatásért mert neki minden mindegy, ha van pasi jó, ha nincs úgy is jó. Aki nem ebbe esik bele az olyan szinten küzd a frusztrációival, hogy képtelen arra, hogy visszautasítson egy férfit és inkább "elsunnyog". Akiket még kihagytam ők testesítik meg az unintelligens réteget "nem tetszel - lesz*rlak", erre 3 napja láttam egy példát a csaj le is írta: "Nem tudom miért nem kezdeményeznek a pasik ... válaszolok ha szimpatikus vagy" aki ekkora nagy marha az nyilvánvaló hogy egy picike képről fog megítélni.

Rengetegen vannak akik évekkel ezelőtt regisztráltak és ritkán feljönnek megnézni hány levelük van már... na az ilyeneket ki kellene vágni mint macskát szarni, azokkal együtt akik regiznek és többet nem lépnek be...

Bocsi ha vulgáris voltam, de rohadtul ez az igazság.
Der Milan 2012.12.01 19:50:41
@Évi13:
Nos kedves Évi, valóban reagáltál itt csak nem kaptam üzenetet mert nem "válasz"ként írtál.

A legnagyobb gond az, hogy magadból indulsz ki és általában a nőket magaddal egyenrangúnak veszed. Ez a második hónapom a randivonalon, az első hónapban 34 nőből 4 reagált érdemben a levelemre. Mindenkinek egyedi levelet írok nem egy előre legyártott Jolly Jokert, értelmes stílusban, normálisan beszélve. Bár nem vagyok egy baba arcú divatpasi (és honnan is tudhatná, hogy milyen vagyok ha rendes képet sem lát rólam mivel nem is előfizető?!), de férfias vagyok, csúnyának nem mondanám magam, erős testalkattal rendelkezem de nem a hájas kivitelben, diplomám van és jó fizetésem.
Az első hónapban kettő lány utasított vissza, ők voltak annyira intelligensek, hogy leírják: "Ne haragudj nem vagy az esetem", ezzel nincs is semmi baj... és mi van a többi 28 megkukult nővel?!

Ők azok akikről írtam, akiket kategorizáltam, ők azok akik semmiféle tiszteletet nem érdemelnek egy pasitól mert ők sem adnak. Legyen az nő vagy férfi ha válaszra sem méltatja a másikat úgy, hogy egy teljesen normális levéllel keresték meg akkor az egy bunkó, akivel egyszerűen nem érdemes foglalkozni. A legnagyobb baj pedig az, hogy ilyenekkel vannak tele a társkeresők. Anno médiából tanultam még, hogy az átlagember a 7 éves gyerek szintjén van, akkor nevettem, most sírok rajta mert igaz...

Éppen ezen a héten volt az az eset amikor valaki ... hát már azt mondhatom kikérte magának, hogy három nap után "sürgetem" a válaszadással... Az ilyen félnótásokra gondolok, amikor azt mondom, "nem tudják mit akarnak", mert mi a francért regisztrál valaki társkeresőre ha zaklatásnak veszi azt, hogy érdeklődnek felőle?!
Der Milan 2012.12.07 22:21:21
@DanielK78: Az, hogy valaki jól néz ki nem jogosítja fel arra, hogy a föld felett járjon 10 méterrel. Mert én igenis parasztságnak tartom azt ha valaki nem képes annyit válaszolni egy normális levélre a technika korában, hogy "bocsi de nem..."(és ezt egyszer kell megírni, utána ctrl+c ctrl+v). Az, hogy jól néz ki, hát Istenem... egy szép dísz a p*n@ körül de egy rendkívül sekélyes és értéktelen nő, aki valószínűleg nagyra tartja magát. Ennyi...

De akkor mi van az átlag csajokkal akik nem esnek bele a bombanő kategóriába? Az egyik szerencsétlen ma feljött megnézte, hogy ki írt neki 1 hónapja levelet és utána már ment is... egy szót sem válaszolt vissza, és ez is egy tanult nő... Az ilyenre mondom, hogy szegényem tök hülye, fogalma sincs mit keres itt a randivonalon, havonta egyszer feljön és kész. Rengeteg ilyen van...
Férfiként tegyél-e szexuális célzásokat már a levelezésben vagy sem? Egyik kliensemnél merült fel ez a kérdés egy coaching alkalommal, de rengeteg olvasóm is rákérdezett már erre, érdemes tehát kivesézni a témát. Állítólag - legalábbis egyes mesterek ezt mondják -…..
Der Milan 2012.12.01 18:11:32
@Évi13:
Pedig elhiheted, hogy rászolgálnak az "idióta" jelzőre (természetesen a jelenlévők mind kivételek :) ... ), most nem szeretném harmadjára is kifejteni miért, nézd meg inkább, a "túl jó vagyok a nőknek" cikknél a második kommentemet azt hiszem 4. vagy 5. a kommentek között, és a "Társtalálás 4 akadálya" című cikknél is igaz azt régebben írtam. Kedves Évi örömmel venném ha ezen kommentjeimet (mindkettőt) elolvasnád és ott reagálnál rá mivel én is ott fejtem ki miért gondolom úgy, hogy 10-ből 9 nő idióta.
Der Milan 2012.12.01 19:38:21
@Évi13: Kedves Évi! Lehetséges, hogy elveszi a kedvét a hsz-em minden jó érzésű nőnek a kedvét attól, hogy randizzom velem. De azért én egy nő helyében belegondolnék abba, hogy "vajon miért mond egy pasi ilyet, mikkel találkozhat, amikkel én mint nő soha?!"

Egyébként rögtön reagálok érdemben a "túl jó vagyok a nőknek" cikkhez is.

Ja és nem szidtam őket... ez csak a rideg valóság, amit leírtam... de itt nem fejtem ki bővebben miért, aki akarja elolvashatja a "túl jó vagyok a nőknek" cikknél ott már leírtam egyszer és nem szeretném tépni a számat ill. az ujjaim :).
Der Milan 2012.12.01 20:07:40
@Évi13: "Egy ilyen vélemény hallatán bárkinek el tudod venni a kedvét a randizástól."

Ugye nem gondolod, hogy bármelyik nőnek is neki esek a randivonalon? Ha van egy új lány arra gondolok mindig hogy Ő a kincs a szemétdombon... és ha bármit reagál a levelemre akkor már igazam volt.
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Megér vajon nem egész 182 ezer forintot minden egyes zöld kilométer? Hollywoodban mindenképp. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Der Milan 2012.08.31 10:07:48
@Russell44: Osztom a nézetedet. A Golf I 4,8-s fogyasztására annyit mondanék, hogy fateromnak van jelenleg egy diesel Fiat Dunája, amit munkaautónak használunk... motorfelújítás óta futott 180.000km körül, igaz nem megy gyorsan vele, meg sokat jár vele földúton ill. rossz műúton, de gyakran mérünk 3,7-3,8-as fogyasztást. Nem szép, nem különösebben kényelmes 410.000km-t mutat az órája... de eredeti benne még az adagoló, illetve soha nem volt cserélve benne vízpumpa és feszítőgörgők sem. :) Szerintem ilyen egy spórolós autó a mai Magyarországon, nem egy 8-12 millióért kínált elektronikával teletömött középkategóriásnak kikiáltott kompakt.
Der Milan 2012.08.31 10:46:42
@Boka1: Nyilván nem engedik be, de egy öreg Swiftet minden további nélkül, és városi autóként használva sem hozza be az árát a Prius vele szemben. Nyilvánvaló, hogy nem a spórolásról, vagy a környezetvédelemről szól a Prius, mégis így tálalják mindenhol.
Der Milan 2012.08.31 12:15:03
@ommm: "Eleinte a Prius is drága volt"

Ma is drága, még alapáron is! Főleg ha egy másik autóval hasonlítjuk össze, hogy mivel tud többet nyújtani.
TComment Az agyad is beleremeg 2012.08.28 09:00:06
Előítéleteink mit sem értek, mert sok embernek igenis tetszik. Lehet, hogy bennünk van a hiba? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Der Milan 2012.08.29 12:22:45
@TUDOD, A CSIBE: Azt, hogy miért írtad rám, hogy primitív vagyok szerintem Te magad sem tudod megmondani. Próbálj meg kicsit érthetőbben fogalmazni, mert ez az egysoros kis írás, amit válasznak szántál igen szerény, mondhatni se füle se farka, de a többi írásod alapján büszke vagyok rád hogy sikerült összehoznod!
Először csak magasabb lesz a vizsgadíj, bizonyos esetekben az eddigi duplája. Mindenkinek elment az esze? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Der Milan 2012.08.10 11:58:28
@Nagykorú:
Nem pörgeti ez fel az eladásokat az tuti. Akinek karbantartott autója van annak nem fog meglepetést okozni csak ugye plusz pénz. Aki meg ócskavassal jár az megoldja okosba vagy megy műszaki nélkül de hogy új autót vegyen az akinek évente túl sok pénz 20-25.000Ft a vizsgáztatásra az több mint biztos, hogy nem vesz semmit...
Ha ön azok közé tartozik, akik nem értik a prémium-márkákat és nem hisz a minőségi, drága dolgok tartósságában, akkor ezen tesztünk önnek készült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  Jót nevettünk az Opel ötletén, amikor felkértek minket, hogy nem lenne-e kedvünk körrekordot beállítani a Hungaroringen. Naná, hogy lenne, hogyne, de mégis, mivel? Hah, ha nincs rekordod, csinálj egyet! Remek ötlet, menjünk körbe ezzel az autóval, a siker garantált. Mókának…..
Der Milan 2012.05.18 17:57:11
@R850R: Lehet, hogy finoman fogalmaztál :)
Vagy az Ampera drága, vagy a benzin túl olcsó, nem tudom. De nem kizárt, hogy hamarosan röhöghet a markába, aki megveszi. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Der Milan 2012.05.15 14:16:47
@joskafiser: Mert mire való az egyik és mire a másik? Eddig azt hittem, hogy A-ból B-be tud eljuttatni mindkettő. Attól, hogy elsődlegesen városi használatra találták ki a Volt-ot attól még az Astrával is róhatom az utcákat fele annyiért. Az Astrát baromi hosszú ideig tankolhatom az árkülönbözetből a Volt-ot meg feltölteni sem tudom ha nincs garázsom és panelban lakom. Elektromos bicikli az ökörség... nem tudod elvinni a családot a Tescoba és nagy bevásárlást csinálni, ellenben mindkét autó képes erre.

Végül is igaz, tényleg nem lehet összehasonlítani az Astrát meg a Volt-ot mivel az egyik a milliomosok játékszere (amelyet ha egy szegényebb embernek ajándékoznál csak benzinesként tudná használni) a másik meg a középosztály igáslova.
Der Milan 2012.05.16 12:19:21
@HSD: Így van Antika, látom nagyon kulturált lettél és inkább idéztél :). Mi van veled majomfej? Annyi eszed sincs hogy megjegyezd a kódodat és regisztrálsz inkább egy másik nevet? :) Vagy kihajítottak az oldalról és most már finomabban adod elő magad? :D
Der Milan 2012.05.16 23:31:53
@HSD: Antika, sajnos veled és a te stílusoddal szemben csak a végtelen primitívségnek van értelme, mert te csak abból értesz!
Milyen olajat tegyek a nagy fordulatú motoromba? Majdnem mindegy, mert nem a fordulat számít. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Der Milan 2012.05.15 22:45:31
@Doubledeceker: Elég sokat tudok vele spórolni nem csak fél litert. 80-90 között közlekedve 2500-on tartom plusz városból ki-be, 7,5-8 literrel eljártam mindig, csak hosszútávon szar úton vittem már le 6,3-ig is a fogyasztását. Egyébként ez egy 2.0 20V Kappa. Munkanélküliként bizony eléggé fogtam a litereket. Kettős tömegű lendkerekem nincs, nem romlik el de azt gondolom nemsokára cserélem a gépet...
Der Milan 2012.05.16 13:16:39
@egysmás: Rajtam kívül mástól nem hallottam még, hogy ennyi literekkel tudnának autózni. Tény, hogy nem gyilkolom, van egy Picantom városi használatra, illetve amikor megyek a Kappával akkor szinte semmit sem motorfékezek, hanem üresben gurítom, illetve 90-nél nem megyek vele gyorsabban általában (elég nyugis típus vagyok). Egyébként ha többet mászkálok városban hidegen is akkor 11 körül eszik. Sőt eldicsekszem vele... Februárban tankoltam utoljára, eléggé le vagyok kötve így heti 3km-t tettem bele az utóbbi időkben amikor bevásárolni mentem (ez februártól-májusig értendő mínuszokban is illetve 3km-en 3x indítottam) ilyen használat mellett 36 litert kért 100-on, csodák nálam sincsenek...
Der Milan 2012.05.16 17:36:24
@Macséta: Na erről nekem az jut eszembe, hogy itt Németországban ha nem a saját kocsimmal megyek bevásárolni hanem a szomszédnő visz akkor az Aldi-ig 2-es fokozatban szoktunk menni, általában 60-nal. Ja és ez egy alap Fiesta :). Volt olyan már, hogy 3-asban mentünk 90-nel. Mert végül is minek feljebb váltani ha alacsonyabb fokozatban is megy annyival amihez már 5-ös illene?!
Az idióta törvény még a használtautó-piacot is agyonverné. Szerencsére van megoldás, ráadásul pofonegyszerű: írjon ön is igazolást, saját magának. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Der Milan 2012.05.10 22:19:02
@navan: Egész Magyarország a félelemre épül, úgy mint országos szinten vagy a munkahelyeken a félelem köti össze a kollektívát. Nekem ebből volt elegem tanárként, illetve a 80.000Ft-ért történő seggnyalásból.