Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfax

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Rémregény, amelyhez fogható Magyarországon az utóbbi évtizedekben nem történt" - így minősítette a Magyar Nemzet 1980. február 26-án a Soós Lajos és társai által elkövetett gyilkosságsorozatot. A nyomozás méretei egyedülállóak és elképesztőek voltak. Soós kivégzése után 13 évvel árulta el Valenta…..
Alfax 2019.06.15 00:23:23
@Mikrobi: vsz eleve pszichopata volt, nem az élet törte meg.
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Alfax 2018.12.15 23:23:54
@muv: Én hiszek a fülemnek, amit kövér mondott, az olyan amilyen, de ez így vonult be a pórnép tudatába:

www.youtube.com/watch?v=R59jJ0E_p5k

"csúsztatás"
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Alfax 2018.12.14 17:00:46
Adott egy évek óta Magyarországon, Budapesten élő, magyar származású, de már Norvégiában született szerző, aki most úgy döntött, elköltözik Magyarországról. Az indokait hét pontban foglalta össze, én pedig úgy éreztem, érdekes vitaindító lehetne belőle, így összefoglalva most elétek…..
Alfax 2016.06.09 17:53:05
@lilcsi manó: aha ha követnéd a híreket, tudnád, hogy most érkeznek a felújított szerelvények a 2-as metróra
Időről időre megjelenik a piacon egy olyan autó, amiről mindenki azt gondolja, jövőbe mutató darab, adott esetben az iparág megmentője is lehet. Aztán később persze kiderül, beigazolódnak-e a jóslatok. A negyvenes években ilyen volt a Tucker Torpedo, amihez ma már elképesztő…..
Pár napja derült ki, hogy Presser Gábor 2.5 millió dollárra perelte Kanye Westet az Omega általa szerzett Gyöngyhajú lány című dalának jogtalan felhasználásáért.  A dalért informálisan West ugyan kért engedélyt, Presser pedig azzal a feltétellel egyezett bele, hogy rendes szerződést is kötnek, ami…..
Alfax 2016.05.23 13:57:48
CouchSurfing A monogámia halott? 2016.05.12 09:19:27
Kathy (30) megérkezett San Franciscóból, a száznegyvenkilencedik vendégemnek derékig érő szőke haja a feje tetejére volt csavarva. Négy estét volt a vendégem. Másnap megkérdezte, hogy van-e leszbikus bár Budapesten, ahova elmehetnénk. Utánaérdeklődtem online és offline csatornákon, de az derült ki,…..
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Egy férfi betört egy otthonba, ott lapáttal verte szét a berendezést, az ott lakó nőt erőszakkal az utcára rángatta, ekkor vette észre, hogy elnézte a házszámot. Egy újságíró viccként számolt be minderről. Hogy ez miért akkora baj, mint az, hogy egyesek betörnek másokhoz? Elmagyarázom...
Alfax 2016.04.13 15:42:10
@mero.vera: nekem ugy tunik, hogy a bunelkoveto velt erzelmein ironizal. dehat igen, ilyen a bulvar-ujsagiras.
Van meg kismillio cikk, ahol valakiket erzekenyen erinto temakrol mindenfele tisztelet nelkul irnak.
A megélhetés bizonytalansága és a politika is lassan emészti fel az embert – mindkettő oka lehet annak, hogy az elmúlt években oly sokan mentek el Magyarországról és lettek határátkelők, véli Zita, aki maga 50 fölött vágott neki Hollandiának. Mai posztjában egyebek mellett…..
Alfax 2016.03.29 14:07:40
:_(
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
Én is onnan jövök, ahol a feminista szitokszó. Bajszos, szőrös lábú, kézilabdás alkatú, férfigyűlölő bárisnyát képzeltem hozzá, aki soha nem volt boldog egy férfi karjában, és legalábbis látens leszbikus. Vagy Amerikában a fallikus szimbólumnak tartott felhőkarcolók…..
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
A november 13-i, párizsi események megrázták a világot, hiszen nincs semmi, ami indokolja ezt az embertelen és kegyetlen mészárlást. A megrendülés és a gyász után az első érzés, ami úrrá lesz rajtunk, a düh. Dühösek vagyunk, mert úgy érezzük, hogy nem tehetünk semmit,…..
Sikerült megtalálnunk és beszélnünk a kislánnyal, akit László Petra akarata és tudta nélkül rúgott meg. Ishtar egy 12 éves átlagos szíriai kislánynak néz ki elsőre, aki, mint minden 12 éves kislány egy Barbi babával játszik dizshádosat, mialatt mi az interjúra…..
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..
Minden gyereket izgat az a kérdés: ha "leásunk" a Föld középpontján keresztül, akkor hova lyukadunk ki? Ez a térkép azonban megválaszolja a kérdést. Így most már tudjuk, hogy a "hiedelemmel" szemben nem Kínában, hanem a Csendes-óceán közepén, Új-Zélandtól pár ezer…..
Alfax 2015.09.17 10:06:08
Ungár Péter írása Egy ideológia igazán akkor válik uralkodóvá, ha képes a közbeszédet a saját képére formálni, tematizálni azt. Ez az ideológia igazi hatalma, aminek politikai igazságtartamát már nem befolyásolja a politikai döntések valóságtartama. Az euro-atlanti…..
Alfax 2015.05.19 10:52:24
@ingyenebed: igen, vissza kellene térni a gyurcsányi útra.
  Mit tegyen a humorista, ha politikailag kényes témáról kell írnia vagy rajzolnia? Ha karrier kérdés a megfelelő hangnem? Az alábbi, 1956 szeptemberében megjelent képregény könnyed stílusában a valóságábrázolás alkotói dilemmáját nem lehet felfedezni. A rajzsorozat a…..
Alfax 2015.05.15 16:32:40
@Mr. Neutron: tetszik az irónia, de énmeg pont leszarom, hogy a minket megszállók hogy éltek. gondolom jobban, mint mi.
Biztos én vagyok barom, de még mindig szeretek napilapokat olvasni, ha valahol korrekt tálalást, releváns saját információkat kapok. Csakhogy a Nemzet egy szarhalom, mely eddig Viktor seggét nyalta, most meg Lajos szekerét tolja. A Hírlap egy rendkívül buta egoista, régi kapcsolataival…..
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
Nem csitulnak a Top Gear című brit autós tévéműsor egyik házigazdájának kirúgása miatt keltett hullámok. Mint ismeretes, Jeremy Clarkson szájon vágta a műsor egyik producerét, mert az egyik forgatási napon elfelejtett a stábnak meleg kaját intézni, és ezen kicsit felbosszantotta…..
Alfax 2015.04.15 23:30:58
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..