Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blckrainbow

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
Azt hitted, hogy a nyomkövetéssel biztosan mindig tudni fogod, hol a csomagod? Micsoda naivitás! Bár arra a vezércselre semmilyen nyomkövetéssel nem nagyon lehet felkészülni, hogy a Magyar Posta kiadja valaki másnak a motyót, de ennek részleteiről semmiféle részletet nem hajlandó…..
Mostanában elég sokat hallani mindenféle allergiáról amit nemcsak a pollen okozhat.Hanem a poratka is. Sőt ezek a kis drágaságok elég csúnyácskák.Ki szeretne velük aludni! Tudtátok hogy az ágyunkban rengeteg poratka élősködik? Felmérések szerint egy átlagos ágyban akár 2 millió élősködő is…..
Szeretünk utazással kapcsolatos filmeket nézni. Kényelmes karosszékünk biztonságos világából be tudjuk járni azokat a tájakat, ahova vágyakozunk, ahova szeretnénk eljutni. Az útiköltségünk sem nagy, néhány ital és pár zacskó chips árából távoli földrészekre repülhetünk. Igaz, hogy a képzeletünk…..
blckrainbow 2017.08.03 14:07:50
a laptop hűtése - a túlmelegedés megakadályozása - helyes használat nyáron Tanácsok és ötletek a laptop biztonságos használatához A laptop megfelelő, korrekt hűtésére nyáron nem csak azért van szükség, hogy a teljesen nyilvánvaló túlmelegedést, leégést vagy az elektronika meghibásodását…..
blckrainbow 2017.07.24 13:20:20
@enpera: miért nincs? az nem igényli? csak azért kérdezem, mert nekem is olyanom van (kb 1 éves most) és a cikket elolvasva azon gondolkodtam, hogy ezt hogy kell 'ápolni', hogy jó legyen ... szerinted semmit nem kell azzal csinálni és mindig jó lesz?
Ma megmutatom nektek, mennyire egyszerű dezodort készíteni házilag. 3 összetevő kell, és rengeteget spórolhatunk. Emellett gondolok az egészségetekre, ebben semmilyen káros, vagy rákkeltő összetevő nincs. 3 evőkanál kókuszzsír 2 evőkanál szódabikarbóna 2 evőkanál…..
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..
blckrainbow 2015.07.28 11:39:24
@Kuoni pásztor: Ja értem, akkor csak nem figyeltem eléggé. Köszi :) Pedig olyan büszke voltam magamra, hogy felfedeztem egy bakit! :D
blckrainbow 2015.07.28 16:43:02
@scsaba1: az 200 perc lenne az életemből, ekkora fanatikus azért nem vagyok, megelégszem azzal hogy nem a műtétről beszélt, hanem a hibernációról, így már érthető :)
Szerintem ezzel mindenki találkozott már. Párbeszéd anyukám és köztem: - Anyuci, hogy készül a sztrapacska? - A krumplit meghámozod, lereszeled, üss hozzá tojást, majd önts hozzá annyi lisztet, amit felvesz. - Ok,ok, de mégis mik az arányok. Mennyi krumpli kell hozzá? - Jaj, édes lányom, ne…..
Mondanom sem kell, hogy engem is elért a Glamour-napok őrület. Évek óta a nagy tömeg miatt tudomást sem veszek róla, de pénteken addig mondogattam magamnak és a kollégáknak, hogy ha már van kupon a H&M-be, akkor gyorsan elmegyek fürdőszobaszőnyeget venni, hogy a végén egyik…..
Fiat 500 A 2007-ben újragondolt Fiat 500-as óriási népszerűségnek örvend a csajok körében. A nosztalgikus megjelenésű kis olasz autót lehet nem szeretni, és lehet imádni. Mind a külső, mind a belső dizájnját tekintve retro hangulatot idéz, a csöppnyi Itália 5 literes…..
blckrainbow 2013.10.17 17:51:45
A Disney és az angol Harrods áruház közös együttműködéséből 10 meseszép estélyi ruha született, melyek hamarosan árverésre kerülnek. Az egyes darabokat gyerekkorunk kedvenc történeteinek főszereplői ihlették, a ruhákat pedig olyan tervezők álmodták meg, mint Oscar de la…..
blckrainbow 2013.08.15 17:30:00
Nesze!szer Ultra szexi 2013.08.15 14:05:56
        Az a neve az illatnak, hogy Ultra Sexy kölni. Oké, értjük. Mi igazából azért mentünk rá, mert az összetevői között van körte is. Azt meg igen kedveljük. De nem egy olyan simulékony kis illatocska ez, van ámbra és magnólia is rendesen benne. Frank…..
blckrainbow 2013.08.15 14:34:56
Nesze!szer Helia-D: de sampon! 2013.08.08 14:21:37
Néztünk először nagyot, mert ugye a Helia-D termékeket eddig kentük, nyakra és főre, de nem mostunk vele. Ám most kijött egy sampon és balzsam is tőlük. Annyit tudtunk indulásként, hogy a mosó 26 gyógynövény kivonatát tartalmazza, 100 százalékban természetes hatóanyagokat.…..
blckrainbow 2013.08.08 14:37:25
Ugye, miután mi is megénekeltük már, így ti is kívülről fújjátok, hogy a BB, mint fogalom, Koreából indult hódító útjára. (Így nem csoda, hogy ott azóta is komoly hagyományai vannak a műfajnak.) Tehát gondoltuk, teszt alá helyezünk egy igazi koreai terméket. Az Etude House…..
Naiv ügyfél csapata nem fogadja el kompenzációként az egy útra szóló ingyenjegyet az OrangeWaystől, miután legutóbb Prága felé 3,5 órát késtek, visszafelé pedig 6 órát álltak egy benzinkúton, amikor a kánikulában újra és újra lerobbant a busz: 13 társammal együtt 2013.…..
Újdongság a BH rajongóknak, a csigás frizurák viselőinek. És azoknak, akiknek problémájuk van a göndör fürtjeikkel. A Bed Head most formába hozza a tincseket. Bennünket mondjuk az illatával varázsolt el első körben a termék, de a hatása is tuti. Nedves hajra kenjed rá, majd…..
Enntrance Hidratálás mesterfokon 2013.06.10 20:15:03
Már elég régóta kutatom és keresem a számomra legmegfelelőbb testápolót. Bevallom őszintén rengeteg mellényúlásom volt már. Nem szeretem a rövid ideig kellemes illatot árasztó, "jó" érzést kölcsönző testápolókat. Nem látom értelmét. Ezeket az hatásokat egy jobb…..
blckrainbow 2013.06.12 09:07:33
Az Abercrombie & Fitch ruhamárka mindig is középpontba helyezte a tökéletes testalkatot. Üzleteiben köztudottan kizárólag modellalkatú fiúkat és lányogat dolgoztat eladóként, akik egyébként a kedves betérők kiszolgálásán kívül kifejezetten "esztétikai" célt is…..
blckrainbow 2013.05.31 08:46:00
Kondicionáló hajmaszk. Oké, mondtuk erre. Hazasegítettük a Mammutból. Megkezdtük a hajmosást. Aztán a balzsamozás stációhoz érve kibontottuk ezt a dolgot. Kellemes illatot árasztott. Nem túl erőset azért szerencsére. Olyan finomat. Mézeset, de lágyat. A hajpakolások, balzsamok…..
blckrainbow 2013.05.14 14:27:46
A cosplay kifejezés az angol costume és play szavak összemosásával jött létre, köszönhetően a japán Takahasi Nobujukinak, aki az 1984-es Worldconon(ami egy sci-fi találkozó) teljesen elképedt a jelmezes rajongók láttán. Ez az egész "beöltözős játék" annyiban különbözik a…..
Amennyiben most le merészeljük írni, hogy ugye, tudod, milyen fontos az arc hidratáltsága, menten kirúgjuk magunkat mára. (Ja, mert szoktunk ilyet.) Így, most nem írjuk ezt le, meg egyébként úgyis tudjátok. Az is természetes, hogy este és reggel is kenünk, már ugye azért is, mert…..
blckrainbow 2013.04.01 16:43:54
@WaterYourSkin: Ma is tanultam valami újat, köszönöm a választ :)
Subba Reggeled... 2013.03.24 10:51:54
SE! ..
blckrainbow 2013.03.24 14:26:16