Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisanya

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a TV2-n szombaton este 7 órakor ez a Magellán című műsor, mert a TV2 nem csak butít, hanem okosít is. Így írnak a műsorról: "Ismeretterjesztő magazin, amelynek segítségével újabb és újabb információkat tudunk meg a Föld titkairól, az emberi csodákról, az…..
Sok éve csattog a Homár meszes ollója, de ilyen pompás abszurd sztorink szökőévenként akad, gázműfajban pedig még sosem volt hasonló, pedig a szolgáltató cégek igazán nem kímélik az ügyfeleket. Tömören: András édesanyja két, korábban egybefüggő lakásából eladott egyet,…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
kisanya 2009.02.21 08:49:26
kisanya 2009.02.21 08:50:13
őrültmagyar [ ~kodás ]– Dr László András őrültmagyarkodás [EXTREMO-CHAUVINISMUS...PSEUDOCCULTISTICUS HUNGARICUS] kifejezése alapján. Blogoszferiálisan az egyik legismertebb őrültmagyarkodó valójában paródia, azonban a sekélyes olvasási képességek, nyelvi-stilisztikai…..
  Az Igazságügyi Minisztérium elé vonul pénteken 14 órára a Bayer Zsolt és a Magyar Hírlap gárdája. Hogy tiltakozzanak Gyurcsány Ferenc kérése ellen. (Ha a kérés kötelező érvényű utasítás, akkor a Hírlap előfizetés lemondásával számos sajtóosztályt megszívatott.)…..
kisanya 2009.02.11 17:48:02
@tevevanegypupu: "Ugye nem felejtkezik el senki a lenyegrol? Vasarnap hajnalban egy cigyany csoport meggyilkolt harom fiatalembert."...ez a hangulatkeltés....
kisanya 2009.02.11 17:52:28
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..
Csupa Csokoládé Bevezető 2008.04.10 12:23:00
Ez a blog a csokikról szól. Legalábbis arról fog szólni. Kevesen vannak, akik magyar nyelven a csokikról írnának összeszedetten és folyamatosan. Remélem sok hasznos információt találtok majd itt...
   Merengő felvezetés   A körülmények szerencsétlen összejátszása folytán létezik egy város, amelynek a neve Pécs. Sok város létezik, de abban nem pécsiek élnek, tehát azok nem számítanak. A város meghalt, holt teteme a Mecsek oldalán fekszik, de egyes…..
"Kemény, ez a csapat kemény."(Horn Gábor) Véglegesítette a Fidesz az EP-listáját, a győztes túlzott magabiztosságával még jóval a kampány beindulása előtt. Nézzük hát ezt a listát! A listavezető neve bármilyen választásnál szimbolikus jelentőségű:…..
w Gázolás 2009.01.07 06:45:00
Reciklálunk, simán. Itt a tavalyi hó.Ukrajna is, Oroszország is pontosan ugyanott terül el, mint egy évvel ezelőtt. Akkor épp arról folyt a rendkívül színvonalas diskurzus, hogy miért kell nekünk Déli Áramlat, biztosan el lett adva az ország megint a ruszkiknak, és különben is…..