Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam89

8 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van olyan, hogy az ember kap egy marék régi képet, és gyorsan végigszalad rajtuk, és van, amikor egyetlen képet tíz percekig el tud nézegetni. Ha ez a kép ráadásul még nagy felbontású is, az külön öröm, hiszen ilyenkor nem csak arról van szó, hogy több sárga pixelből áll a…..
Adam89 2013.02.03 00:37:07
@Hamster: Egyfelől (nekem legalábbis) ikonikus, másfelől pár éve ebben az "univerzumban" élek. :)
jpg.motor.hu/kilozulu-201206202306_5.jpg
Az is vicces, hogy a google alig adott ki találatot amin a háta látszik, és mennyi felcsicsázott, szétmókolt Trofi van... pl. a képen látható példány kipöffenőjét kibelezték a megfelelő hanghatáshoz.
PTinfo Megérkeztek a nagyvadak 2012.03.08 20:42:00
 A PTinfo már több posztban foglalkozott azzal, hogy az orosz, több tucat várost érintő villamospiacra a "nagyvadak" mikor lépnek be. Most a két legnagyobb gyártó, az Alstom és a Bombardier (a korábbi harmadik nagy Siemens lényegében kivonult a villamospiacról az…..
Nem hallgattam a rádiót, csak szólt, ezért nem jegyeztem meg pontosan, de mintha arról beszéltek volna, hogy valami friss tanulmány (gondolom brit tudósok:) szerint összefüggés van a kisgyerek óvodai jele és a felnőttkori énje közt. Ez elsőre elég nagy marhaságnak tűnt, aztán…..
Adam89 2011.09.14 03:58:46
@sako: Csigák tartsunk össze! :-) Valamit tudhatott a bölcsődei gondozó :-D Azóta sem sietem el a dolgokat.
Van egy garázs egy régi házban, a II. kerületben, ami egészen két hónappal ezelőttig – persze a benne parkoló, alig pár ezret futott kombi Fabiától eltekintve – valószerűtlen időkapszula volt. A megboldogult apósom garázsa. Nini, egy régi tűzoltóflakon Aurél bácsi…..
Adam89 2011.07.31 01:11:26
@Pajkos kisdömper: 2x1 volt a neve, 1000x jobb mint bármelyik ultraderm.
Van belőle egy bontott karton (kb. 20db) meg 3-4 bontatlan. Amíg élek elég lesz biztos. :-D
Fobizán reklám meg örök klasszikus. :-)

kephost.hu/kep/2011/07/2x1kep.jpg
Idén jártam először ezen a rendezvényen, és ha nem a Füstiben rendezik, lehet, hogy most se mentem volna ki, mert nem pontosan én vagyok az ilyesmik célközönsége :) Valószínűleg senkit nem fog sokként érni, ha azt írom: sok szép régi autót láttam, de nekem nem a…..
Omnibusz Sssmokin'! 2011.01.26 09:30:00
A hatalmas füstköd ne tévesszen meg senkit; a videó nem egy Omega koncerten készült, hanem a debreceni Segner téren, ahol az egyik Volvo jellegű autóbusz éppen identitászavarban szenved, valószínűleg egy gőzmozdonynak vagy egy kondenzcsíkot húzó repülőgépnek képzeli magát...…..
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
Bajban vagyunk. Egy hét múlva indulnunk kell Balatonlellére, az Ágyúgolyófutamra. A benevezett "versenyautó", a Fiat-motoros Tramp azonban jelenleg a garázsban áll, alaposan szétbontva. A motor például az autó elejétől nagyjából egy méterre pihen. Na jó, a motornak…..
Néhány napra Budapestre érkezett a Jászkun Volántól egy Plasma midibusz, a Várbuszon és a 27-es vonalán próbálták ki. Az eredeti terveket az Enterprise Bus Ltd. készítette, és értékesíti bármilyen formában, a papírlicenctől a kész buszig. Angliában ugyanez pl.: Plaxton Primo…..
Adam89 2009.02.26 02:21:05
@pataki: Üdv és köszi a hozzászólást!
A Plasma valóban egyedülálló busz, már nem ráépített Crafter/TurboDaily de még nem egy kicsinyített szólóbusz. Az adott hosszra a talán lehető legjobb megoldás, ha a szöghajtás tartós marad. A magyar gyártás tudomásom szerint leállt, felszámolták az anyacéget.
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kíván látogatóinak a PublicTransport blog!SDG és Adam89 ..
Public Transport Változások 2008.08.18 00:13:00
Üdv az erre tévedőknek! Hamarosan újjáéled a PT blog. Mivel társblogunk, a Buszos blog inkább a buszos közlekedéssel foglalkozik, (mily meglepő... :-) ) így a metrós-villamosos-trolis és más témákat felölelő postok itt fognak megjelenni. SĐG & Adam89..
Üdv minden olvasónak, aki mégis erre tévedt, az internet egyik rég frissített zugába. Bár mostanság nem írtunk újabb postot, még azért élünk, és mielőbb próbálunk hírekkel szolgálni. Íme pár korábbi, ám lényeges időpont: '07.03.14. - Enterprise Bus Ltd. PLASMA midibusz…..
Public Transport KKÜ & BÚÉK 2007.12.24 14:27:00
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kíván minden kedves olvasónak a PublicTransport blog két szerkesztője.Eme 3 képpel kívánok mindenkinek sok hóesést. :-)..
Amíg nem lesz időnk és/vagy ihletünk cikket írni, nézegessen mindenki szikrázó villamosokat! Nem, nem kell megijedni, nem műszaki hibáról van szó: a villamosnál ugye az áramkör egyik oldala (pólusa) a felsővezeték, a másik a sín. Utóbbit visszavezetésnek is nevezik.…..
Public Transport Coming soon... 2007.11.12 04:06:00
Egy kis önreklámmal kezdem: sikerült különböző régi projektekből összeválogatnom egy tűrhetőbb színsémát, mert a zöld-kék színösszeállítás kicsit inadekvát volt már... :-) Lassan rám is igaz volt a mondás, miszerint a cipész majdnem mezítláb jár, a tetőfedő háza meg…..
Érdekes hír érkezett Horvátországból, amit azóta máshonnan is megerősítettek: a zágrábi közlekedési vállalat egy TMK2200 típusú, alacsonypadlós villamosát a közeljövőben tesztelésre Helsinkibe viszik. Mint arról korábban már írtunk, Helsinki néhány éve 40 darab…..
2007 október-november fordulója mérföldkő a bécsi villamosvasút történetében: 25-én leteszik a lantot az "E" típus megmaradt példányai. A hattengelyű motorkocsik 1959 óta róják az osztrák főváros utcáit, 48 év után fejezik be pályafutásukat. Ez a típus volt az…..
Íme az első magánpost. A design már kész, a tartalom még hátravan. Remélem lesz mit ideírni. Jó olvasgatást! :-) Ma okmányirodába kellett mennem, közvezlen suli után. Egyszóval CsHÉV-v4-v56. Anno a VEKE hirdette a zsúfoltságkezelést. Szerintük csökkennie kellene a…..
A blog alcímében elég világosan kiderül miről is fog szólni a ezért erről nem is írunk így elsőre. Azért indítottuk, hogy egy kisebb űrt pótoljunk be a magyar Weben, reméljük minél nagyobb sikerrel. (Ha mégis egy hasonló blog szerkesztője vagy, írd meg nekünk!)Jó…..