Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzseri

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyuri Bácsi eredeti szakmáját tekintve fodrász volt, Laci Bácsi pedig főállású gázóra-leolvasó. Az ő műhelyükben készült el Magyarország első katalizátoros, lambda-szondás, injektoros, kereklámpás Ladája. Szándékosan nem írok autószerelő műhelyt. Egyrészt, mert ezzel…..
Demszky Gábor tényleg nem viccel! A csütörtöki Fővárosi Közgyűlés napirendi pontjait nézegetve sűrű napjuk lesz, több előterjesztést pedig személyesen Demszky nyújtott be. A legfontosabb persze a Főváros költségvetése (2-es pont), de vannak még ezen kívül is nagyon fontos…..
Megtörtént az, amit már réges-régen meg kellett volna lépni, de nem volt rá törvényi felhatalmazás. Egy 2008. októberi rendelet ugyanis beletette a szállópor értékét is a hatályos rendeletbe, így ha két egymást követő napon az értéke meghaladja a 100…..
Hiába imádom én Pandácskát, rajongok a praktikusságáért, az olaszos ötletességéért, a vászontetőiért, színtiszta nyolcvanas évekes hangulatáért, kiskutyahangon morgó 45 lóerejéért, azért a többség szemében ez mégiscsak egy pici, piros, elaggott, motorizált retikül. Nem…..
Mert az úgy történt, kérem, hogy hideg lett, és kiderült, a Pandában nincs fűtés. Aztán nekiálltam jól megcsinálni, erről már írtam egy másik posztban. És közben mindenféle kacskaringók során eljutottam oda, hogy a karburátorból ömleni kezdett a benzin. A tankba visszafolyó…..
Az amerikaiak elképzelték, melyik autómárkákra hasonlítanak az elnökjelöltjeik. Két közvéleménykutató cég, a Landor Associates és a Penn, Schoen & Berland arra kérte az amerikaiakat, jellemezzék autómárkákkal a két jelölt karakterét. Van, aki szerint így kormányozná…..
Belsőség Zsolti tölti a boostert 2008.08.02 08:05:00
  Örülök, hogy VMax Zsolt új projektje egyöntetű lelkesedést váltott ki az olvasókból. Lehet, hogy egyszer csinálunk valami kreténségi különdíjat is annak, aki egy ilyen poszthoz azt szólja hozzá, hogy húha, mennyire nem éri meg egy ilyen autóval foglalkozni. Igen,…..
  A BX-es tartós teszt sorozatra nem csak gyűlölködő kommenteket kapok, hanem Kedves Olvasóink komolyan veszik a problémát amit egy megbízhatatlannak kikiáltott filléres francia autó üzemben tartása generál és napról-napra beesik egy-egy problémamegoldó levél, mint ez is…..
Azt mondják, a gányolás magyar, de legalábbis keleti megoldás a problémákra olyankor, ha szerszámoknak, időnek és anyagi javaknak híján van az ember. Azaz mindig. Sokan fikázzák is a Csikós Kollégát a kitűnően dokumentált posztokért, pedig szomorú tény, hogy jó néhány…..
Belsőség Rizsrakétát adjatok 2008.07.11 09:08:00
Mind zörög belül, rozsdásodik mindenütt, és nyeli a pénzt vég nélkül. A igazi 80-as évekbeli japán autók mégis úgy vonzanak, mint éjjeli lepkét a százas izzó. Vennem kellene egyet, mielőtt végleg ki nem pusztulnak, azaz hamar. Önveszélyes megszállottságom persze nem…..
 Káprázik a szemem, zsibbad a fenekem, itt az ideje egy kis egészségügyi sétának. Felkelek a monitor elől, körbejárok a szerkesztőségben, kinézek az ablakon. És mit látok? Két Opelt. A B-Corsa lehet úgy tízéves, az Astra meg tizenöt. Vagy fordítva. Vagy mindkettő tíz,…..
Csokis család Rég volt gasztro... 2008.05.26 16:12:00
Hétvégén túlélőt rendeztünk a Polinak, ezért családostul leköltöztünk a Gerecsébe. Első nap elmentünk kirándulni. Az egy órás séte eredménye: Binzunsteinné négy kullancs, Nelli két kullancs, én két kullancs, Lina megúszta. Másnap délelőtti kerti játék eredménye: egy…..
Előbbi írásom Szomjasnál fejeztem be. A kétéltű lánctalpas 15 tonnát nyom, 240 lóerős, 20 literes sorhatos motor hajtja. Nevéhez méltóan 65 liter gázolajat belefetyel óránként. Mivel maximális sebessége 50 kilométer/óra körüli, bizonyosan nem a gazdaságossága miatt szeretik…..
Belsőség A 80-as évek bája 2008.06.03 17:10:00
Felhívnám a figyelmet a pillanatok alatt atomjaira hulló vétkes járműre és a Trabant töréstesztjére. És jobban megfigyelve gyanúsan Trabant-szerű jellegzetességek bukkannak elő a hátsó kocsi karosszéria-maradványai alól. Vajon mi lehet a második kocsi típusa? És…..
Volt ez a Caterham-projektünk Angliában a Bende Tibivel, ennek köszönhetően elég sok időt töltöttünk Londonban is. Mászkáltunk, ettünk, intéztünk egy csomó dolgot, meg néztünk ki a bambán a fejünkből, mert az autópark igen-igen érdekes. Éppen ilyesfajta, először evős,…..
Belsőség Opel – Fadett 2008.05.30 14:43:00
Megszakítjuk adásunkat, és beolvassuk az Eastblock közleményét: Ezt a sokat sejtető, a lényeget jól megragadó nevet Ogre szájából hallottuk először. Akkor még javában folytak az Opel előkészítésének munkálatai, és még csak tervezgettük, hogy mi is legyen az a mindent…..
Dzseri 2008.05.30 21:43:46
Nem vagyok közgazdász, a matek sem erősségem, mégis rájöttem, hogy mitől áll hónaljig fekáliában a magyar nemzetgazdaság. Az egészről egy néhány kilós fémdarab tehet. Vélemények az azonos című publikációról...
Belsőség A KIA ezt elnézte 2008.05.19 21:11:00
Olvasónk küldte, köszönjük neki, név és kommentár nélkül idezúdítjuk: Hello! Nagybátyám Ceed SW-jével volt 20.000-es szervízen a héten, és a munkafelvevő a számla mellé adott neki egy furcsa prospektust, amiben a gyári Kia alkatrészeket istenítik. Az csak egy dolog, hogy…..
Belsőség Jobb-e Réka melírral? 2008.05.16 14:39:00
Ma reggel tíz óra huszonkettőtől tizenegy nullaötig nálunk járt Szoták Réka, a Totalcar-Expressz magazin címlaplánya. Azért jött, hogy elvigye a róla készült, és az újságban meg nem jelent képeket. Gyorsan dedikált egyet Baowah cimborájának, akinek nem mellesleg Nyúlnyom…..
Belsőség Egyre több szoci kocsi 2008.05.01 19:39:00
Az Internacionálétól és Rákosi elvtársról szóló daloktól zeng a Liget, mint az elmúlt ötven-hatvan évben szinte mindig. Persze, ma már nem komoly a dolog – a KGST-autók seregszemléjén azért mindig előkerülnek a mozgalmi nóták. Pár éve nem voltam kint, így meglepett,…..
A BX megérett az olajcserére, ezért ellátogattam a családi autószerelőnkhöz, Pistihez. Pisti kedves ember, de kicsit mogorva, főleg ha francia autót kell szerelnie. Németautó-párti, tizenév alatt két népautót használt összesen, szóval nem az a hevesen cserélgetős fajta. Már…..