Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Priest Lord

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!     Nagyon röviden szeretném elmesélni, ami tegnap esett meg a párommal, bár miattam. Egy munkahelyen dolgozunk (ez egy gyógyszergyár) ugyanis, én március óta itthon vagyok veszélyeztetett terhesként táppénzen, októberre várjuk a babát. Van egy 13 éves nevelt fiunk…..
Priest Lord 2012.07.19 14:10:19
@bbppoo: ugyan már, miért fájna az nekik, hogy 11 napot van otthon? Megoldaniuk így is csak 5 nap helyettesítést kell. Meg aztán, ha akart, eddig is kivehetett 5 napot egyben és akkor is 11-et volt otthon. Valami más lehet a háttérben.

Egyezkedni kell, nem szabad aláírni addig semmilyen papírt.
Tisztelt Munkahelyi terror! Segítséget szeretnék kérni. Több éve dolgoztam egy baromfi feldolgozó üzemben, és 06. 28-án elbocsátottak. Az üzem hűtő részlegén találtak egy üres alkoholos üveget, és a hűtő összes dolgozóját megszondáztatták 2 féleképp…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Tisztelt főnököm június 1-én szóban felmondott. Azóta se a kijelentésem, se az elszámolás, lezárás felém nem történt meg, mai napig be vagyok jelentve a céghez (ügyfélkapun OEP látszik). Tudtommal írásban kell felmondania? Mi van most,…..
Sziasztok!Sok mindenről olvastam már bejegyzést itt a munkahelyiterror blogon, diákmunkáról még nem. Az elmúlt hetekben viszont olyan dologról hallottam, ami szerintem minimum vérlázító. A barátnőm felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, úgy gondolta, nyárra keres…..
Sziasztok! Recepciósként dolgozom egy olyan helyen ami tulajdonképpen egy családi vállalkozás. Egyetlenegy váltótársam van a főnök icipici unokája aki egész nap a kisujját sem mozdítja tehát gyakorlatilag mondhatjuk h nincs váltótársam m az ő munkáját is én végzem.…..
Ez cikk, és annak tartalma akkora dühöt, csalódást és elkeseredettséget váltott ki belőlem, hogy mt olvasóból mt író lettem.2002-ben végeztem Szekszárdon a Csapó Dániel Mezőgazdasági és Élelmiszer ipari Szakközépiskolában.A végzettségem mezőgazdász. Érettségim is van,…..
Ami mostanában az oktatási intézményekben folyik, az a szörnyűnél is szörnyűbb. És itt most nem csak a - sajnos - elkerülhetetlen iskolabezárásokra gondolok, hanem arra a szörnyűségre, ami az egyházi iskolákban folyik - a szeretet nevében? Itt ugyanis bevett gyakorlat, hogy 1…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Hölgyem/ Uram!   Örömmel vettem, hogy végre meghallgatják azokat is, akik "csak" dolgozni szeretnének!   Én sajnos 2009 óta keresek "reális munkát",…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Kedves MHT,   Nemrégiben kaptam kézhez a Nemzeti Konzultáció aktuális kérdőívét, mely most tényleges aktualitást hordoz a számomra, mivel egyebek mellett a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Mit tegyek,nem fizetnek semmilyen járulékot,és nincs pihenőnapom?!Egy vállalkozónál dolgozom,ahol éjszakázni kell.Minden nap dolgozom 8-10,de sokszor 12 órát,de csak 4-órában vagyok bejelentve.Az ünnepnapokat is ugyanúgy fizeti,400 forintot…..
Kedves Munkahelyi Terror Blog! A "Tanárként már nem is próbálkozom" bejegyzéshez küldenék egy "gyöngyszemet", melybe munkakeresésem során sikerült belefutnom. Pár száz forintos regisztrációs díjról már hallottam, de 5.000 Ft-osról még…..
A magyar piac még ellenáll, de az elektromos kerékpárok a világ nagy biciklis országaiban az eladások egyre jelentősebb hányadát teszik ki. A hibridautók felé kacsintgató német autógyárak is szükségét érezték, hogy bekapcsolódjanak az üzletbe, amely ráadásként a cégek…..
Priest Lord 2012.05.17 12:59:53
@foodlfg: s ezt az állításod kartávolságon belül is megismételnéd? Jó nagy seggfej lehetsz, így látatlanban is. Mozgásszervi betegeknek egyenesen megváltás egy e-bringa, de aki melóba jár és nem akar izzadtan beesni, annak szintén.

Persze nem az Audi vagy Opel, hanem egy normális, megfizethető.

Ez az M55 magyar csoda meg iszonyat ormótlan, jóval kevesebbet kellett volna Terminatort nézni. Az Audi-é a legszebb, csak ember legyen, aki azon a nyergen megül nyugton 5 percnél tovább.
Jó napot kívánok. Én egy pékségben dolgozom napi 8 órában.Három hét táppénzre kényszerültem,és a munkáltatóm az első 15 napot nem hajlandó kifizetni.Ugyanis a jogszabály úgy szól hogy az első 15 napot a munkáltatónak kell fizetnie.Itt nem igy működik a dolog.Szabadság…..
Priest Lord 2012.05.14 13:47:44
@Jimbo75: azokat a köcsögöket a parlamentben meg a tisztelt választók kicsivel több, mint 50%-a választotta meg. Remélem legközelebb több eszük lesz.
Kedves MH Terror! A következőkben Magyarország "leginnovatívabb", legzöldebb munkahelyéről, és munkakörnyezetéről írnék, és tanácsot is kérek egyben.  Ezen a munkahelyen olyan szervezetfejlesztést alkalmaznak, ami a szexuális energiát célozza meg. Egy olyan…..
A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjában a belügyminiszter jelenlétében ismét elővették a szigorú KRESZ témáját a képviselők. Az ülésen Pintér Sándor meghallgatta a panaszokat, és egyetértett azzal, hogy túlzás húszezer forintos bírságot kiszabni egy hiányzó…..
Priest Lord 2012.05.08 11:33:03
@D4D --x-- Ok nélkül bannoltak a TComment-ről --x--: mint autós és bringás osztom a véleményed. Mikor Görögországban voltunk nyaralni, ott mondták, hogy lehet inni... de, ha bármi baleset ér, az lesz a felelős, aki ivott.

1 vagy 2 sör miatt rosszul felmérni a féktávot és a kórházba vagy a temetőbe juttatni valakit viszont tényleg nem éri meg. Van elég baleset így józanul is.
Priest Lord 2012.05.08 11:41:21
@mrs. white: kicsit elkalandoztál. Mi köze a közúti közlekedésnek és szabályoknak egy rendőrökkel biztosított, lezárt útszakaszon történő versenyhez? Semmi.
Szép Estét, Kedves Munkahelyi Terror blog! Ez a levél kivételesen nem a munkatapasztalattal, és munkahellyel kapcsolatos, de azt hiszem, érdekes lehet. A következőkben egy "gyöngyszemet" szeretnék megosztani veletek, melybe internetes munkakeresési kalandjaim során botlottam.…..
Egy cipőmárka kitette logóját Dél-Utah egyik hegyoldalára, hogy mellette essen-keljen Amerika egyik MTB-sztárja, Paul Basagoitia. A Teva reklámfilmje arról szól, hogy a biciklis atléta, hogyan küzd meg egy új címért a kegyetlen természettel. Több durva - de nagyon jól filmezett -…..
Priest Lord 2012.05.07 11:44:33
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Hát hányszor kellett már feltalpalnia a hegyre 1-1 zakó után? :D
Priest Lord 2012.05.04 14:28:29
@Icarus_: attól zavaró, hogy nem lehet megállapítani a villogás miatt a bringás távolságát és irányát. Én is villogva használtam, mert ez égett a köztudatba, de amint felvilágosodtam (=lett jogsim), már nem.
Priest Lord 2012.05.04 14:34:14
@gregibroki: te hívod magad f*sznak, trollkodsz ismeretlenekkel és én volnék a nyomi? Hát jó, köszönöm.
Nem rég én is belevettem magam az álláskeresésbe, hogy diplomámhoz megkeressem a nyelvvizsgára valót. Gondoltam valamilyen irodai munka lenne jó lenne. Amire megfeleltem asszisztenciára (ahol nem vakgépíró és öt nyelven beszélő titkárnőt, asszisztenst kerestek) a Váci út 191-be…..
Priest Lord 2012.05.03 11:54:11
@munkasterror: 5 ezerből nem lehet megcsinálni egy .hu domain-t, normális honlapot, vezetékes(!) telefont, stb. Pedig manapság ez a minimum egy magára valamit is adó cégnél. A hátteret, cégtörténetet meg nem is lehet pénzért megvenni.

Vanda: bizony buta vagy/voltál, de ha okos(abb) vagy, legalább tanultál az esetből.
A Critical Mass vizuális hatásához mérhető dózist kaptak a Balaton-part települései, amikor az előszezon csendes utcáiba hirtelen becsődült több száz kerékpáros. A helyiek szombaton részesülhettek az élményből, több nagy létszámú csapat is rázúdult a környék útjaira,…..
Priest Lord 2012.05.02 14:17:57
@ComLo: hát én egyetértek veled. Mondom ezt mint bringás és autós. Egyszer voltam CM-en, de az bőven elég is volt, rengetegen voltak, nem lehetett haladni. Néha járok teljesítménytúrákra, annak több értelme van és nem tartunk fel senkit.