Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azon a reggelen, mikor

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jocelyn Wildenstein vagy tíz éve az iszonyatos plasztika emblematikus alakja volt. Hozzá képest geronazzo Mária és Michael Jackson a szépség és természetesség megtestesítői voltak. Úgy látszik, talált egy zsenit, aki újra összerakta az arcát, mert egész emberien néz ki...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon bírom az arctornát. Keveset esik róla szó, mert nincs benne pénz. Ugyanis nem kell hozzá más, csak egy arc, meg két kéz. Ezen nincs mit marketingelni. Igazából az arctornától sem fogsz évtizedekkel fiatalabbnak látszani, csak…..
Azon a reggelen, mikor 2013.10.26 22:08:16
@brokeness: ja persze, az, promo. De milyen a termék? Senki nem tudja. vagy pont nem jár erre, aki tudná.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azt hittem ő azért jobb formában van. Persze mindenkiről lehet borzalmas képet csinálni. ..
Azon a reggelen, mikor 2013.09.19 10:19:04
@Niurka: ja, pataki ági örökbefogadott aztán meg körberódsózta a médiát, hogy szült. Hát pedig még a hetvenes években Bécsbe járt abortuszra, nem egyszer, kezében nagy sminktáskával. hát igen. De attól mondjuk szerintem szereti a Pisit. Vagyis ettől még szeretheti.
Azon a reggelen, mikor 2013.09.19 10:41:32
@brokeness: ja láttam a Pataki Ági sztori már meg volt itt, bocs. És még neked, de a homoktövisről (másik posztban kérdezted,csak most oda nem tudok belépni): szebb, simább az arcbőröm. Ha nem cigiznék, aludnék eleget, nem csúsznék bele néhanap a kelleténél több alkoholba, egyszóval ha jobban érezném magam méginkább látszana a hatása. Ezt akkor látom, mikor pár napig odafigyelek és nem züllök.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mivel elég ijesztő dolgokat írtam azért nektek ezekről a fehérjékről, támadt egy remek ötletem. A homoktövisben van 5-htp. Nem triptofán, mint a kesúdióban, tahiniben meg a pulykában, hanem az igazi 5-htp,. Ráadásul nem a kivont…..
Azon a reggelen, mikor 2013.09.21 17:20:49
@Thor vagyok: köszi a Corát, nem tudtam! én reggelente eszem a fenti koktél részeként. Nekem tetszik, hogy natúrban eszem, nem feldolgozva. Utánaolvasva azt tudom, hogy szupercsoda bogyó, azt biztos vitalizál. Meg ha egészségesebben élnék, biztos jobban látszana az arcomon is a hatása. Mondjuk már meg is szerettem én is az ízét.
Azon a reggelen, mikor 2013.09.22 18:01:43
@Thor vagyok: ja! tényleg itt már nincs is. Ja.
 Nagyon furcsa, és nagyon hatékony szer a pueraria mirifica, és azért írok róla, mert ez a cucc nem viccel, nagyon kellemetlen is tud lenni, amit a gyártók és a forgalmazók sohasem fognak leírni. A pueraria mirifica egy thai gyógynövény. Ahol nő, és rágcsálják a nők, jobban…..
Azon a reggelen, mikor 2013.05.31 08:55:18
Azon a reggelen, mikor 2013.05.31 08:57:02
Azon a reggelen, mikor 2013.05.31 09:00:10
Chez DuBarry Détár válás 2013.05.21 11:39:46
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); http://www.kiskegyed.hu/sztarok/magyar-sztarok/detar-eniko-rekasi-karoly-valas-122135   egyelőre ennyi, de ha megtudom, mi van, majd kommentben...
Azon a reggelen, mikor 2013.05.28 18:46:15
Azt kell mondjam, hogy mindig is bírtam. Tökös csaj, aki nagyon sérülékeny és nem játssza az agyát civilben, én is így tapasztaltam. Értelmes. Van humora. Bombaalakot gyártott és edzett magának. Van kraftja a színpadon. És mégis... Annyira görcsöl, hogy nem felel meg, annyira nem szereti magát, hogy BÁrMit csinálhat, minden gesztusából ez sugárzik.
A kishitűség.
Hogy ő kevés.
Régi mániám: jól kell szeretni magunkat. A nők nem szeretik, vagy nem JÓL szeretik magukat, és ez 40 felett ordít. Vagy elpasisodnak - Niurkánál pazarabbul senki nem tudja ezt megírni -, meghíznak stb, vagy a kétségbeesett, pánikszerű konzerválási harc indul és soha, soha nem elégedett magával.

Edzeni, figyelni, észrevenni az évek múlását és hozzáigazítani a életstílust - több alvás, kevesebb alkohol mint fiatalon stb - DE mindezt - könyörgöm! - lazán, humorral, öniróniával. És akkor máris nyerő a cucc. (A nő.)

Persze ehhez a lazasághoz kurva nagy önismeret, hit és kibaszott nagy rend kell hogy legyen az illető lelkében, ja, hát igen. Ezt nem lehet megúszni -mint ahogy a kitöréseket sem az edzőteremben, ha akarsz valamilyen segget. Szerintem ez lehet spirituális út, Somamamagésázás, vagy terápia, vagy egyik sem, de ha nincs rendben a lelke, akkor semmit nem ér a feszes felkar az ötvenévesen. Lásd Détár. És igen, l#&@sz a fülig érő mosoly és a Csillogó Aura, ha a nylon-otthonkából kifolyik a hájas felkarod, és medvenő vagy negyven évesen.
Nézzétek meg, nemrég kaptam ezt a Détárról: annyira szana szét van műtve, botoxozva az arca, hogy nem mozog a homloka, és olyan... mintha lenne egy egy adag mogyoró a két pofazacskójában amit mindjárt ki akar köpni.
Én bírom ezt a nőt, és ezért végtelen szomorú ez a görcsös, halálos igyekezet, ez a megfelelés... Kinek is? Anyunak? Apunak? Ordít róla a gyerekkori trauma. Üvölt. Nézzétek meg a mozdulatait.
Mennyire bomba nő lenne,egy kicsit decensebb öltözékben, egy kicsit kevésbé piros hajjal, kevesebb arannyal... Izgalmas, vonzó, karcos, vicces MILF lenne.
Ehh.

www.youtube.com/watch?v=hOuVEY95-bQ
Azon a reggelen, mikor 2013.05.28 19:12:39
Chez DuBarry Met ruhák 2013.05.07 21:21:07
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2320469/Met-Ball-2013-Miley-Cyrus-Madonna-Sienna-Miller-dress-code-right-punk-chic.html   Beláthatatlanul ott volt mindenki. Nekem Bundchen, Seyfried, Kurkova és Hathaway, mert nem utálom, mint ti.…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez a nő feltett egy videót japán masszázs munkacímmel. Szemmel láthatóan a tanakát csinálja, gondolom évek óta. és nagyon ránctalan. látszik, hogy nem fiatal, de sima az arca, és a szeme alatt is rendben van. ja, 52 éves, ez…..
Chez DuBarry Iskolanyomorúság 2012.09.26 15:14:30
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ezt a posztot azoknak írom, akiknek van már gyerekük, de még kicsi. Tele lesz személyes véleménnyel, nem muszáj megfogadni a tanácsaimat, de érdemes megfontolni egy-két dolgot. Akinek nagyon szabálybetartó, sokat, egyedül tanuló,…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ..
Azon a reggelen, mikor 2012.08.08 21:59:55
@Niurka: ja! :)
Azon a reggelen, mikor 2012.08.08 22:00:31
@Scala: jaja! :)))
Azon a reggelen, mikor 2012.08.08 22:02:08
@brokeness: hát ja.:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Úgy fest, Christina Aguilera tényleg szenved egy kis súlyproblémától. A felsimerhetetlenségis meg tud hízni, és még csak 31. Szép Kirstie Alley karrier vár rá.  ..
Chez DuBarry Uma Thurman új arca 2012.07.12 12:13:00
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Tegnap megnéztem a Bel Amit, tulajdonképpen Pattinson miatt, mert vámpírost nem vagyok hajlandó, és kíváncsi voltam, milyen a fiúcska. Hát ebben BTW pocsék volt, de az egész film nem tetszett, pedig igazán közel áll hozzám…..
Azon a reggelen, mikor 2012.07.16 20:33:02
@Niurka: Niuarka for President! :))))
Azon a reggelen, mikor 2012.07.17 08:51:37
@Niurka: háhá, Niurka is paranoid! (Mint én.)
Nem Niurka, nem mondtál rosszat,sőt, megint nagyon mulatságosat, ezért írtam ezt, úgy tudom ez a szófordulat - logikusan - az elismerés egyik kifejezése...:-)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Néhány celeb, akikre ráférnének a tanácsaim. Robin Wright, aki egyébként nagyon meggyőzően néz ki bikiniben, szedhetne egy kis Pueraria Mirificát (az jó, hogy nincs implantátuma!). Julia Roberts has gua sha masszázsra mehetne…..
Azon a reggelen, mikor 2012.07.05 22:40:02
@DuBarry: jajajja. tom, hogy nem a "minden jó ahogy van, Isten de csodásnak teremtett minket, ugye?" - blog. Ezért járok ide én is! :-D
Azon a reggelen, mikor 2012.07.06 13:02:45
@DuBarry: figyelek, tudom én!
hasból fogyás: van, akinek alkatilag sem megy le onnan: gyerek(ek), kötőszövet, bármennyit is hasprésel. (vagy ha nem eszik csak fehérjét, és akkor az arca és a melle kakukk.)
Medifat, dr Gajdács Ágnes, elektrolipolízis. Kurva drága, de csodát tesz
Két csajért lelkendeznek a neten, mert kevesebbnek néznek ki a koruknál. Egy-két fotó még hazudhat, de mindkettő téyleg elég meggyőző. Az első a japán Masako Mizutani 43 éves és húsznak látszik, ezért iszonyat menő lett japánban és Kínában. Semmit nem tudni a módszeréről,…..
Azon a reggelen, mikor 2012.07.02 16:47:05
Azon a reggelen, mikor 2012.07.05 01:07:46
Realitásérzék visszanyerésére, ilyen a természetesen hagyott arc. Jeanne Moreau biztos kapott egy faceliftet úgy negyven éve, de látszik, hogy azóta nem bajlódott a dologgal (még mindig cuki feje van, imádom).  Mellérakva Fonda kissé más (kicsit fiatalabb is, de nem ezért). Ulmann…..
Azon a reggelen, mikor 2012.06.25 23:55:51
Chez DuBarry A természetes Helena 2012.06.19 13:41:00
Tudható, a brit színészek nem mindegyike vette át a hollywoodi plasztik tempót (kivétel Zeta, Beckinsale, Hurley persze). Helena Bonham Carter láthatólag a természetesség híve.         ..
Drága kommentelőm, Azon a reggelen... küldte a következő fotókat két magyar celebről, akik remekül néznek ki ötven, ill. hatvan felett. Felteszem nektek.  ..
Chez DuBarry Citromos víz 2012.06.16 11:50:00
Mindig valami szépségápolási okból fogok neki valaminek, aztán sokszor kiderül, annál jóval többet tud. A citromos víz éhgyomorra elvileg segít táskás szemre, mert a reggeli szem sokszor vizes, azt kihajtja. Valóban enyhít azon is, de egy csomó más dolgot is tapasztaltam. A…..
Nem én találtam ki, hogy szódabikarbónát kell kenni az arcra.Olvastam egy home remedy oldalon, és működött.Hogy kell? tenyérbe egy kicsi, rá egy kis víz, mehet arcra, testre. (az aszpirint ugyanígy, azt nem kell összetörni, mert elporlik vízben)Utána nagyon sima a bőr, plusz, ha…..
A tegnapi nagy magyar valóságellenes kirohanásotok miatt elgondolkoztam, hogy kinek az öltözködése is tetszik nekem. Fejben lepörgettem a celebeket, és egyiké sem. Nekem Angelina túl gótikus, Aniston majdnem jó, de annyira nem a típusom, hogy kár is gondolkozni rajta, Lopez egy a…..
Chez DuBarry Brad Pitt Cannes 2012.05.22 14:45:00
 Azért még mindig nagyon jól néz ki. Pár éve ráadásul plasztika nyomait véltem rajta felfedezni, de ezt most visszavonom. Talán egy kis kémiai hámlasztás volt, de az is régen. Ha az ősz szakáll, a V-nyak és a feltűnő melír nem lenne, teljesen korrekt lenne Brad. Mondjuk én…..
Ezt a blogot azért kezdtem el írni 3 éve, mert elvettek tőlem egy online-os munkát, és begurultam. Kíváncsi voltam, hogy céges háttér nélkül meg lehet-e mozgatni embereket. Ezért nem teljesen a saját ízlásem szerint kezdtem, hanem próbáltam azokra is gondolni, akik olvassák.…..