Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silverarrow

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poliamória egy olyan kapcsolati forma, ahol több, mint két ember szerelmes egymásba. Itt írtam róla, ha nem hallottatok még róla, akkor előbb ezt olvassátok el. Ezek az emberek vagy együtt élnek, vagy nem, vagy egyszerre szexelnek vagy nem, vagy mindenki mindenkivel vagy nem, ezt…..
Orbán hálás a homoszexuálisoknak, amiért "nem provokálják" szegény, tehetetlen, túlérzékeny homofóbokat (és minden-fóbokat). Az elnyomót és a csicskát egyaránt fel lehet ismerni az áldozathibáztatásról. Ha tehetetlennek érzem magam egy igazságtalansággal szemben, gerincem…..
silverarrow 2015.05.19 13:14:27
A Prideon a "mások", a "különbözőek" azt az aggresszivitást (passzív vagy aktív az mindegy is) tolmácsolják a "normálisoknak", ami éri őket a Prideon kívül, azaz az év 364 napjában. (Most az ellentüntetéstől eltekintek, pedig igazából a napok száma azzal együtt 365 lenne...).
Én heteroszexuális vagyok, de viszonylag hamar sikerült felfognom azt, hogy más meg éppenséggel lehet ettől különböző szexualitású. Ez van. Ezt kaptam, ő meg azt. Nem rendelésre megy.
Ha előkerül a téma, nekem már azt is nehezemre esik közölni, hogy "de nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal". Mintha ez olyan kibaszott furcsaság lenne. Pedig ebben az országban úgy veszem észre az. Hiába fog eltűnni az efféle társadalmi különbségek miatti ellenérzés a "közvéleményből", mint ahogy az történt/történik jobb helyeken az aktuális konfliktusokkal (származásbeli-, vallási-, ideológiai-, nemi különbözőségek etc.) - ennek a konfliktusnak a megszűnése (érted, a magánéleted...) évtizedek vagy akár századok kérdése szerintem, ami sovány vígasz a jelenben.
Voltam vendégségben homoszexuális párnál. Bármilyen hihetetlen ugyanúgy élnek mint bárki más, csak a nap végén nem egy férfi meg egy nő fogja magára csukni a hálóajtót. Hát basszameg, ezt olyan nehéz feldolgozni? Szomorú vagyok emiatt.

A gyerek az egy komplex dolog: kitől legyen, legaláis béranyaság, a béranyának milyen jogai és kötelezettségei lennének + vica versa, stb.
Örökbefogadás: hetero gyerekből nem lehet eltérő szexualitásút nevelni, még ha erőlteti valaki akkor sem, meg lehet nyugodni. Szintén elszomorodnék ha meleg pár örökbefogadott gyermekéhez többet járni ki a gyámhatóság ellenőrizni; a mai körülmények között egy meleg pár többszörösen megbecsülné a felelősségüket, mint egy hetero pár, már ha lehet az ilyesmit többszörösségben mérni.
Szerintem a legtöbb homoszexuális pár úgy nevel gyereket jelenleg, hogy az egyik partnernek az előző hetero kapcsolatából való porontynak a gyámja. Legalább is sok ilyen történetről hallani.

De egy szónak is száz a vége: a faszpörgető nagykeresztény nagymotoros jeszenszky (kis j-vel) fogja neked megmondani mit tehetsz meg egy demonstráción és mit nem. (Magánéletedről ne is beszéljünk, az is az ő asztala.) Főleg akkor, ha hivatalból senki nem indít eljárást, akkor ő majd pert akaszt a nyakadba és megmutatja. Kíváncsi lennék ha az értelmes embereknek lenne annyi ideje, hogy belegussannak a jobber vonulásokba, hogy ezt azért nem kéne, akkor mekkora huhogás lenne. Képmutató, szánalmas hipokrita nolifer senkik ezek.
Szar nap mint nap beletoccsanni a magyar valóságba.
Én nem tartom értéknek az úgynevezett férfiasságot meg nőiességet, de ti még mindig a régi szerepmodellekbe próbáltok belezsugorodni, szóval nektek mondom: Nincs annál férfiatlanabb, mint feminizmus ellen picsogni   Nem tudom, mit lehet ezen nem érteni. Nekem ugyan fogalmam…..
Ez az a lecke, amit a BBC most tanulgat: a csatorna összekapott a Top Gear ikonikus házigazdájával, Jeremy Clarksonnal, és azt hitték, hogy nélküle is lehet autós műsort csinálni, úgy, hogy a helyére betolják Stephen Fryt, és a másik két műsorvezető, Richard Hammond és James May…..
silverarrow 2015.03.20 16:54:56
A szürke egy árnyalata az agyagos sáré. A dzsuváé, ami megfog és nem ereszt. Akkor sem, ha történetesen egy 21 tonnás, lánctalpas exkavátor vagy. Ez a tény - kombinálva azzal, hogy a legjobb filmek már régen nem Hollywoodban, hanem Észak-Európában készülnek - eredményezte ezt…..
silverarrow 2015.02.18 14:01:24
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
silverarrow 2015.02.12 13:27:15
@ommm: persze nyilvan punci dolog ilyen szir-szar munkahoz szemuveget felcsapni, nem? De ha az, akkor legalabb ertekelhetoen trollkodj.
Karma-geddon Mi van velem? 2014.04.22 18:35:37
Picit eltűntem mostanában, egy hosszabb írással szeretnék mesélni nektek az okokról. Nem kell megijedni, jól vagyok. Mentális higiéniámat megőriztem, fogazatom ép, szőrzetem rendezett. Indiát nem véletlenül tették jó messzire Európától a Nagy Monopoly-ban. Harmadik éve…..
silverarrow 2014.10.08 16:20:14
És itt még nem ért véget, mert amint kikapcsoltuk a kamerát, Bandival még legalább negyed órán át tapogattuk-nézegettük a néhai Ferrarit, mert nem tudtuk eldönteni, hogy akkor fólia-e vagy ezek a betegek lecseréltek mindenkarosszériapanelt sajátra. Végül nem zártuk ki egyiket…..
Belsőség Ez a pornó, gyerekek 2013.01.30 17:57:06
Zakowski magának való ember, de kétségkívül az autósport egyik ikonikus figurája Már nem is tudom, melyik olvasónk küldte nekem privátban de arra jól emlékszem, hogy mit válaszoltam neki: ó, ez a kedvenc autóm! Aztán megnéztem a videót, sekélyes német tudásom morzsái…..
A kérdőjelet akár el is hagyhatnánk, mert a Bugatti 16C Galibiernél erősebb, elegánsabb és exkluzívabb autót mostanában nem nagyon kezdenek forgalmazni. Hivatalosan jövő év elejétől kapható. Megelőzve a kommentcunamit, természetesen mi is tudjuk, hogy ízlések és…..
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..
Kipakoltuk a belét Sabccal előző este, az ülések, a kárpitok, a szőnyegek, a zajszigetelés, mind bekerültek a raktárba. Kívülről is lebontottunk mindent amit lehetett, és nem befolyásolja a működést: lökhárítók, krómdíszlécek, szellőzőrostélyok. Egyszer szentségelt Sabc,…..
silverarrow 2012.04.25 20:28:55
@gyvy: Nyílván, de ez azt jelenti, hogy azalatt a 30 év alatt nem arra számítanak, hogy a márkaszervíz fogja körbelakatolni az egész kasztnit.
silverarrow 2012.04.25 20:56:00
@1kutya: Igen az az e osztály. Az lehet, nem vezettem még ,nem ismerem a mechanikáját. Csak a "mai" technológiákhoz kapcsolódóan írtam.