Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Untchbl

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George RR Martin, a Trónok harca tévésorozat alapjául szolgáló Tűz és jég dala-ciklus írója tegnap robbantott egy kisebbfajta atombombát, amikor elárulta: a sorozat alkotói olyannyira szabad kezet kaptak tőle az alapanyag feldolgozását illetően, hogy az ötödik évadban (ami…..
A Mastodon az a zenekar, akik szerepeltek már a furamörcs rovatunkban, de most úgy tűnik dupláznak, sőt attól tartunk nem ez lesz az utolsó. A zenekarnak tegnap jelent meg a legújabb lemeze, a Once More ’Round The Sun, amihez egy nagyon kedves kis csomaggal készültek. A legtöbb…..
Alább a hivatalos jelöltek, lehet szavazni! Aztán majd csinálunk alternatív díjátadót (nem, csak vicceltünk). Amúgy kizárólag a magyar kategóriákat gyűjtöttük ki alább, ezek az igazán érdekesek. (A teljes listáért ide kell kattintani.) Hajrá! Betöltés.....
Kiderült a nagy titok. Ami amúgy már sejthető volt, miután a szervezők elárulták, hogy a voltos kívánságlista első helyezettjét sikerült elhívniuk Sopronba. Szóval igen, a nagyon aktuális, nagyon trendi, nagyon menő, nagyon népszerű Arctic Monkeys lép fel július 6-án, tehát…..
Végre valahára magyar színpadon láthatjuk a Prodigyt. Ez a legnagyobb durranása a mai Sziget bejelentésnek. Ráadásul olyan show-t ígérnek az angolok, amilyet még nem látott a világ. Sőt, akár új dalok is lehetnek, merthogy pont a Sziget után tervezik kihozni az új lemezüket.…..
Sokáig tagadta a vádakat, de kedden elismerte bűnösségét Tim Lambesis, az As I Lay Dying frontembere. A metalcore énekest azért tartóztatták le még tavaly májusban, mert bérgyilkost fogadott felesége megölésére. Pechjére azonban egy civil ruhás nyomozót fogadott fel. Az…..
Új klippel jelentkezett az önmagát garázs rockabilly zenekarként definiáló Naked Truckers zenekar, aminek a tavalyi, jojózós videójukhoz hasonlóan itt a Lángoló Gitárokon van a premierje. Azt a videót nagyon dicsértük, és ha az új nem is annyira grandiózus, azért van mit nézni…..
A hétvégén unalmamban gondoltam csak úgy random belehallgatok az új megjelenésekbe az egyik streaming oldalon. Amikor a Within Temptation új albumára nyomtam, nagyjából arra számítottam, amit eddig is tudtam róluk, poposan gejl, operás, szimfonikus metálra. A harmadik számig…..
Stephen Marley @ Zöld Pardon, 2012.05.31.  A reggae az a zenei műfaj, amely feltalálása óta szinte semmit sem változott. Nem csoda, hogy még mindig Bob Marley a stílus non plus ultrája, és valószínűleg még évtizedekig ő is lesz. Emiatt az sem meglepő, hogy a rég elhunyt Marley…..
Arról sokszor és sok szó esett számos helyen és itt a Lángolón is, hogy a Korn legutóbbi albuma a dubsteppel kacérkodott, arról viszont még nem nagyon, hogy az együttes frontembere Jonathan Davis annyira beleszeretett az elektronikába, hogy egy ideje J Devil néven is alkot és DJ-ként…..
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Korn - The Path Of Totality(Roadrunner) A Korn szupersztár zenekar. Legalábbis ezt a képet próbálják őrizni magukról, pedig bőven túl vannak már a szupersztárságon. Igen, ha a Korn imázsát, viselkedését nézzük, akkor évek óta nehéz velük szimpatizálni. Magas lovon ülnek,…..
Összesen öt kategóriában esélyes a következő Grammy-díjra Sonny Moore, ismertebb nevén Skrillex. A jelenleg legfelkapottabb elektronikus tánczenei stílus, a dubstep elsőszámú sztárja abszolút újoncnak számít a napokban nyilvánosságra hozott jelöltek között, így egészen…..
Na, hát ha valamit, ezt a hírt imádni fogják a kedves olvasók: az elmúlt években folyamatos útkereséssel vívódó Korn zenekar rájött, hogy ők már akkor is dubstepet játszottak, amikor ez a stílus még nem is létezett! Mint ismeretes, a zenekar mostanában azzal sokkolja a…..
Októberben volt 30 éves a Metallica. Emiatt aztán megszavaztattuk a Lángoló Gitárok olvasóit, hogy melyik a legjobb lemezük. Nagy meglepetés nem történt, akár borítékolhattuk is volna, hogy az első az 1986-os Master Of Puppets lesz, a második pedig az 1991-es Metallica. Az 1988-ban…..
Untchbl 2011.11.02 15:11:32
A britek minden zsánerről le tudnak úgy húzni egy bőrt, hogy a néző ne a szemét forgassa a sorozat láttán, hanem alig várja már a következő darabot - ilyen a Shameless, a Skins vagy a Being Human (jelentem, bepótoltam), melyek ismert toposzokat (proli család, tinédzserek,…..
Untchbl 2009.12.03 18:22:52
@flaszter: Nem jelenthetjük ki.