Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timea25

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta nem posztoltam, most megmondom, miért teszem. Nem azért, mert nemrégiben beklimaxoltam, és és ez igen-igen rossz érzés volt. Oké, mással is előfordult már a történelemben. Hanem azért, mert egyrészt nagyon sokan nagyon keveset tudnak erről a kellemetlen eseményről, másrészt talán a…..
Timea25 2018.09.09 21:30:51
Timea25 2018.09.10 09:02:23
@arisztotela: Várom, köszönöm :)
Érdekes, hogy ezt a bejegyzést pont azután írom, hogy elmélkedtem egy kicsit a betegségtudatról, illetve hogy azt én hogyan éltem, élem meg. Gondoltam, ha valaha olvassa majd valaki ezeket a sorokat, (meg a többit is) , akkor biztató lehet, amit írok. Tehát a múlt héten szerdán,…..
Előző posztomhoz jön egy negyedik opció, a Tinder. Gondolom, nem kell bemutatni, két perc alatt lejön neked androidon vagy Iphonon, és kezdődhet az ide-oda simogatás. Én személy szerint nem ismerkedtem Tinderen, azaz felmentem egyszer egy napra, mert mindenre nagyon kíváncsi vagyok, de…..
Ne reménykedjetek, nem fogok olyan helyeket sorolni, ahol jobban lehet pasizni, mint máshol, ezek inkább a nagy, globális megoldások lesznek. Tehát, tapasztalataim szerint (kb. 1 év) 3 helyen ismerkedik ma az ember: az életben, társkeresőn, valamint  a facebookon. A facebook alatt…..
Az egyik legfontosabb dolog, amit a nők nem értenek a férfiakban, vagy  ha értik, nehezen fogadják el: a férfiak sokkal vizuálisabb lények.  Illetve pontosítok: mi nők is roppant vizuálisak vagyunk, sokkal előbb összeállunk egy jóképű fazonnal, mint egy kopasz, kövér, uncsi…..
Chez DuBarry Smoker's lines 2014.02.13 17:13:57
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Angolul smoker's lines-nak nevezik a száj fölötti függőleges ráncokat. Mivel a dohányosoknak erősebb. Alapvetően nem a dohányzástól alakulnak ki, nem is simán az öregedéstől, pasiknak ugyanis nemigen van öregen sem, legfeljebb 70…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon bírom az arctornát. Keveset esik róla szó, mert nincs benne pénz. Ugyanis nem kell hozzá más, csak egy arc, meg két kéz. Ezen nincs mit marketingelni. Igazából az arctornától sem fogsz évtizedekkel fiatalabbnak látszani, csak…..
Timea25 2014.02.07 13:57:20
@Thor vagyok: én is imádom sheát. mindenféle drágább kencét is használok, de ha vmi csúnyaság kezd előjönni az arcomon, vagy pms rettenetesen nézek ki, ez egyből segít.
hajra még nem próbáltam
Szerencsétlen pénzügyi biztos még mindig nem veszi észre, hogy rég vége a koncertnek. A zenekar összes tagja levarrt már pár bulát, a roadok is végeztek a melóval, a színpad rég üres, de György még ott ugrál és tökegyedül csápol az első sorban. Pedig legfőbb ideje lenne,…..
 Nagyon érdekel, hogy ez a kábé korombéli nagyon szép nő milyen bőrápolási rutint követ. Kicsit idegesítő, hogy miközben úgy néz ki, mint Hófehérke (nem, nem a mostoha!) előadja, hogy pattanásra hajlamos, meg így rossz a bőre, meg úgy, pigmentációra hajlamos (liar,…..
Timea25 2013.03.11 09:45:24
@DuBarry: Lisa feltett ma egy közös képet az anyjával az oldalára, na ezek vagy ufók vagy vmit nagyon tudnak, mert a mama kb fiatalabbnak néz ki nála is:)
Chez DuBarry de szép smink ez! 2013.02.05 17:45:50
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Madarak, Tippi Hedren sminkje Lisa Eldridge-től. Szép a modell, ezért nagyon olyan lett a smink.  ..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A videón Abram Hoffer (a niacin legismertebb propagálója "felfedezője") beszél a niacin agyra gyakorolt fantasztikus hatásáról. Nemcsak depressziót, de függőségeket és súlyos skizofréniát is kezelt vele. El lehet hinni, vagy nem, de…..
Timea25 2013.02.03 13:56:22
@Scala: de fent van, egybe van írva
Chez DuBarry 5-htp 2013.01.06 13:13:55
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most kapaszkodjatok meg, mert ez egy nagyon fontos bejegyzés. Mindenki jegyezze meg, és tárolja el a rosszabb időkre. Említettem már, hogy rendeltem egy rakat supplementet, vagy 20-at, ezek meg is érkeztek két menetben. A folyamat úgy…..
Timea25 2013.01.06 19:36:12
Timea25 2013.01.08 10:22:22
@DuBarry: köszi, akkor felejtős. a bőrnek jót tesz krémekben, azért gondoltam, hátha
Chez DuBarry Afrikai fekete szappan 2012.12.03 16:59:51
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Régen szemezek a fekete szappannal. Mindent szeretek kipróbálni, amit több száz éve messzi tájakon használnak, a szappanokhoz pedig különös vonzalom fűz. Nem régen kezdődött, talán négy éve, amikor kaptam egy Erno Laszlo…..
Timea25 2012.12.03 22:45:37
@DuBarry: igen, most hétvégén kicsit hanyagoltam, mert nem volt víz a közelben és vissza is estem hidratáltságügyileg
Timea25 2012.12.17 16:19:22
@DuBarry: én hiszek:)
csak nagyon nehéz tartanom a mennyiséget.

új kedvencem is van, a tamanu olaj, azt hiszem Te is írtál róla régebben
Timea25 2012.12.17 17:49:34
@DuBarry: igen, de azt a mennyiséget ami igazán eredményes, azt különböző okokból, én csak egy hétig bírtam tartani. de jövőre újra próbálkozom kúraszerűen
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az történt, hogy találkoztam a tesómmal, aki kábé annyira hisz a természetgyógyászatban, mint Vágó Pista, és mesélte, hogy osztálytalálkozója volt. Ott meg egy lány volt, aki tíz évvel fiatalabbnak látszott, mint az osztály…..
Timea25 2012.11.27 09:07:33
@diamo: most nem biztos, hogy jól értem, amit írtál de akkor azt mondod, hogy hatástalan az egész? korábban mintha kimondottan károsnak vélted volna, akkor ez előrelépés, nem?
a kérdésedre válaszolva nem a csodát várom tőle részemről ez egy kísérlet, ami szórakoztat.
ha van pozitív hatása (és jelenleg úgy látom, hogy van) akkor már megérte az egész
Timea25 2012.11.27 11:06:59
@Niurka: kétségtelen, de nem
Timea25 2012.11.28 15:19:47
@diamo: köszi, hogy szíveden viseled a folyamatot:)
egy bio termékeket forgalmazó oldalon a következőket találtam méregtelenítés témában, lerövidítettem az itt talán hasznosítható részekre:

„C-vitamin két formában létezik, savas és lúgos állapotban.
Előbbi az aszkorbinsav, utóbbi a nátrium aszkorbát.
A lúgosítás folyamatához C-vitamin (nátrium aszkorbát) is ajánlott.
A vér oxidatív redukciós szintjét ideális, negatív szinten állítja be.
A C-vitamin lúgos formáját, a nátrium aszkorbátot C-vitamin aszkorbinsavval és szódabikarbonával lehet elegyíteni, így nátriumaszkorbátot kapunk.
C-vitamin lúgos formában (nátrium aszkorbát), naponta legalább 1.000 mg kétszer. Antioxidáns és a nehézfémek eltávolításában segít”
..
Többek között ezért is ajánlott naponta 2-3-szor a szódabikarbóna fröccs. (Mi a por alakú C-vitamint is szódabikarbonával keverjük. Csak így válik antioxidánssá.)”

szóval attól is függ, hogy milyen az C-vitamin és ez lehet akár lúgos is.
de igazából feladom ezt a kutatósdit, mert tök hülye vagyok hozzá és biztos vagyok benne, hogy 3 hét alatt semmi jóvátehetetlent nem tudok elkövetni
Van annál szebb, mint amikor egy debilek vezetése alatt álló minisztérium és egy szakbarbár álmodozókból álló érdekvédő szervezet összefog? Tömör gyönyör olvasni a hatalmas terveket arról, hogy most aztán a civilek megmentik a devizahiteleseket, végre feláll valami új,…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mivel azt olvastam, hogy többet eladtak az első kötetből, mint a Harry Potterből, elkértem a kiadótól a könyvet, hogy megnézzem, vajon mit esznek rajta. Én még ekkora szemetet nem forgattam. El nem olvastam, csak a repülőn…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Megnéztem Anne hathaway egyik filmjét múlt héten (Love and other Drugs). És rájöttem, hogy ez egyáltalán nem rossz csaj. Tud játszani, aryanyos, még nincs szétplasztikázva, mint az öreg csajok, és nem műanyag (Milla Kunis pl. a…..
Chez DuBarry Citromos víz 2012.06.16 11:50:00
Mindig valami szépségápolási okból fogok neki valaminek, aztán sokszor kiderül, annál jóval többet tud. A citromos víz éhgyomorra elvileg segít táskás szemre, mert a reggeli szem sokszor vizes, azt kihajtja. Valóban enyhít azon is, de egy csomó más dolgot is tapasztaltam. A…..
Chez DuBarry A nagy krém poszt 2012.06.08 14:39:00
Mit várok el bármitől, amit a fejemre kenek?Legyen jó érzés az aktus maga, hidratáljon, ránctalanítson, legyen szebb a bőröm színe tőle, mulassza el a pirosodást, legyen jobb az arckontúrom. Hát természetesen ezt egyetlen krém sem tudja, amit eddig használtam.Szerintem az én…..
Timea25 2012.06.09 09:11:42
@veriocs: folyamatosan kell kenni persze, mert kopik, de ez még viszonylag egyenletesen jön le
Timea25 2012.06.11 22:26:58
@Nannii: bocs, látom, hogy Dubarryt kérdezted, csak kiváncsiságból ránéztem az összetevő listára és a 2 fajta peptid van benne, nem tudom melyikre gondolsz, de mindkettő borzasztóan hátul van az összetevő listán, szóval minimális lehet benne. egyébként én szeretem az EL szérumokat, de mindegyik csak addig hat, amíg használod, egy perccel sem tovább:)
Chez DuBarry Ricinus update 2012.06.05 22:00:13
 Nem is tudom melyik drága kommentelő említette arcra a ricinust, de nagyon kösz.Betettem a rutinba oly módon, hogy éjszakára a kókusz vagy argánolajba ricinust keverek. Azt olvastam, higítva jobb.Lehet, hogy képzelődöm, agyamra ment a blogom, meg mit tudom én. De úgy…..
Chez DuBarry AHA, BHA, Retinol 2012.04.13 14:25:00
Teljesen fölösleges drága krémeket vásárolni, ugyanis nincsen bennük semmi. Gyakorlatilag négy olyan anyag van, amely valóban ráncmegelőző, illetve ráncosodás visszafordító hatású: az AHA, BHA (szalicilsav), Retinol (A-vitamin származék) illetve a C-vitamin.   Az első kettő…..
Timea25 2012.06.07 13:44:29
@Ms. Dolorez Applepie: erről még nem hallottam, de ugyanennek a cégnek (Isis pharma)a gyümölcsavas hámlasztójáról: Glyco A12%, nagyon jókat olvaatam
Ez most egy enyhén amerikaias és nagyon gyakorlatias poszt lesz. Mivel nem vagyok romantikus alkat. Így ha valakit idegesít a párkapcsolati kérdés nem túl spontán és idealisztikus kezelése, el se olvassa.Veriocs! Szerintem nincs olyan, hogy igazi! Ezt a gonosz húszas-harmincas évekbeli hollywoodi…..
Chez DuBarry Ismeritek a Nu Skint? 2012.05.30 17:44:00
 A Nu Skin egy sok kozmetikai terméket forgalmazó cég, de a legizgibb közülük a galvanikus arcvasaló. Lásd a képen. Ez egy gépecske, ami galvánáramot vezet az arcba, amit spéci gélekkel kell kenni. Az egyik géllel tisztít, a másikkal hatóanyagokat tuszkol a bőrbe. Pár percig…..
Timea25 2012.05.31 16:20:40
@DuBarry: kezdettől olvasom, többször őszintén leírja, hogy milyen szépség katasztrófákat okozott saját magának évekkel ezelőtt és azokat, hogyan kellett utólag orvosolni. sokszor jó, ha az ember csóró és nem tud ujdonságokat megfizetni, később nincs mit megbánni:)
Nemrégiben láttam magamról egy videót 29 éves koromból. Igen jó kis nő voltam, de emlékszem, akkoriban (pontosabban 28 évesen, emlékszem a pillanatra) kezdtem azt gondolni, hogy roggyant a fejem. Azért használok ilyen szerencsétlen szavakat, mert az angol azt mondja: saggy face.…..
Timea25 2012.05.29 15:31:45
@Scala: ne vmi durva dologra gondolj, 8% AHA és 2% BHA, majd télre tervezek 12%-os AHÁ-t. ezek nagyon light-osak egy profihoz képest
Timea25 2012.05.29 16:18:47
@DuBarry: a susikin 8%. persze én is csak 1-2szer egy héten. egyébként még a 12%-ost is mindennapra ajánlják, de az már brutál lenne,még télen is, de a dobozra ez van írva
Chez DuBarry A gua sha még egyszer 2012.05.27 20:16:00
Kicsit gondban vagyok ezzel a gua sha dologgal, mert már két ilyen posztot írtam, egy szerintem elég világos videóval, de most beteszek egy másikat. Ez kínaiul van, de a mozdulatok jól látszanak.Szóval a gua sha egy tradicionális kínai gyógyeszköz. Egy bivalycsont lapocska, amit a…..