Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tücsök1

0 bejegyzést írt és 795 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Tücsök1 2018.08.23 15:21:12
@Bafana: Egyetlen egy nevesített ottlakó sem nyilatkozik a cikkben.
Mint korábban beszámoltunk, Pilisszántón az ELMŰ egy transzformátorállomást kívánt felépíteni, azonban a helyi lakosok ezt nem szerették volna, így lakossági fórumon tiltakoztak, mire a polgármester helyi népszavazás kiírását kezdeményezte. A népszavazásról azóta…..
Gyerekkoromban, ha az utcán megpillantottunk egy kéményseprőt, azonnal énekelni kezdtük - persze csak fojtott hangon, hogy az egyszerre izgi és picit ijesztő titokzatos feketeruhás bácsik azért ne hallják meg -, hogy "kéményseprőt láááátok, szerencsét talááááálok",…..
Tücsök1 2016.12.27 19:31:01
De hogy! Mutatjuk: Az (ál)lap hátsó oldalán van egy keretes írás, amiben figyelmeztetik az olvasókat, hogy ez nem az a Magyar Hírlap, és csak azért jött létre, hogy pozitív, a kiadónak kedves híreket jelenítsenek benne, de lehet ez kevés lesz egy perben, mert a lap nevét, a…..
Tücsök1 2015.10.30 13:00:40
@bestpixel: viccelsz? viccországban viccből sem szabad lopni? mert vannak, akik ezt komoly tételben csinálják?
Ez az egész vasárnapi zárvatartós mizéria eléggé kontraproduktívnak tűnik politikailag a kormánypártoknak. Eddig nem volt szokásuk direktben a többségi vélemény ellen menni. A legújabb zseniális húzásuk azonban keresztbe veri a mégoly erőltetett kommunikációs maszlagot is.…..
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
Ha valaki fűtéskorszerűsítést tervez, de nem akar jobb hatásfokú, ám drágább kondenzációs kazánt vásárolni, akkor szeptember 26-ig meg kell oldania a beszerelést. Másnap ugyanis hatályba lép Magyarországon is egy uniós rendelet, ami szerint kizárólag olyan gázkazánokat lehet…..
Mi történik? About Schmitt 2014.11.20 21:07:41
Avagy félig- meddig nyílt levél Schmitt Pálhoz Tisztelt Schmitt Pál (Köztársasági Elnök) úr! Mindenek előtt engedje meg, hogy kifejezzem mély tiszteletem a MOB és a NOB égisze alatt végzett elkötelezett és áldozatos munkájáért. Az ezen szervezetekben végzett…..
Tücsök1 2014.11.21 11:00:57
@kapusedző: Erős a késztetés, hogy kivonuljak ebből a nemzetből. De inkább mégse. Vonuljon ki, takarodjon az, aki így is silányítja a nemzetemet!
Mi négy hónap alatt elkészítettünk egy stratégiai dokumentumot a felsőoktatás jövőjéről. Palkovics László 2014. november 6...
Tücsök1 2014.11.07 08:32:02
@Myrath: Megelőztél. Olyan is lett! Közmondáskedvelőknek- hamar munka ritkán jó.
„mindegy a név, a lényeg, hogy a kormány tudott az ügyről”. Vida Ildikó, 2014. november 5...
A globális kapitalizmus Földet átfogó, hisztérikus mozgásainak mértéktelensége az e korszakokat meghatározó biológiai szörnyek rendszeres felbukkanásának legfőbb és legmélyebb oka. Bogár László 2014. szeptember 23...
Tücsök1 2014.10.27 08:26:14
Elég meglepő, de már a Magyar Nemzet is úgy érzi, a miniszterelnök sajtófőnöke néha túlságosan testőrnek érzi magát és nem eléggé sajtósnak. Ezt írja a Tusnádfürdőn elmondott beszédről tudósító újságírójuk: A miniszterelnök körül riasztóan megnőtt a…..
Bajnaival az élen indulhat a nemzetközi támadás hazánk ellen Magyar Nemzet 2014. május 28...
Vastagbőr Szolgálati közlemény 2014.05.05 11:01:00
Kedves olvasók!Rövidre fogjuk: 7,5 év blog.hu-n eltöltött idő után elköltöztünk. Mint azt már sokan tudjátok, eddig is szorosan együttműködtünk az Átlátszóval, írtunk nekik cikkeket, írtunk posztokat az Átlátszó blogra, elég jól pörgettük a Ki mit tudot is, ezért amikor…..
Tücsök1 2014.05.05 14:18:45
@Istóczy Győző: Most, hogy már több körben teleordítottad az interneteket,tarts egy csendespihenőt, mert így nehezen bírod majd a műszak végéig!
Megható,mennyire aggódsz a Vastagbőrért, de valahogy nem őszinte ez az aggodalom. Finomíts rajta!
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
Tücsök1 2013.09.30 09:36:12
@V mint...: Visszamenőleg törlődik minden,mert a keresztelő előtt volt egy esküvő is.Hú,de messzire szaladhatunk ezen a szálon! most kéne valami aranyhalmemória.
Tücsök1 2013.10.01 10:55:57
@Wolff: A szoborkompozíció főalakja maga a Gumicsizmás Gátőr,egyik kezében távcső,a másikban házikolbászvég(ezt lenyúltamvalakitől).Lábainál az ijedtében visszahúzódó Duna.A Laokoon-csoprtként összegabajodó alakokban felismerhetjük Tétényi polgármesterasszonyt és a fideszkdnp frakciót,amint megpróbálják a víz alá nyomni Meggyes fejét.
Tücsök1 2014.04.17 11:37:14
@Wolff: Küldjék el neki H. Petrő Ildikó lelkesítő-lelkesedő irományát, hátha vigaszt és gyógyírt jelent majd számára.
Most, a választások után, amikor soraimat olvassák, 'egységbe forrott erőinknek' köszönhetően már büszkén mondhatom, hogy kicsiny, de egyre erősebb hazám miniszterelnöke változatlanul a nagyon is emberi Orbán Viktor  H. Petró Ildikó, a Közszolgálat Magazin…..
Túl vagyunk a választáson, nyert a Fidesz. Most azonban, hogy megvan a győzelem, már nincs szükség a parasztvakításra: Visszazárták a Várkert Bazárt, leállt a 4-es metró, az Erzsébet tér füve is csak egy hétig bírta. Mit fognak még visszacsinálni, vagy leállítani azok…..
Ez az igazi botrány, nem a Simon vagy Rogán-ügy. A rúzsai önkormányzat ülésén a közbiztonság kérdését tárgyalták, ahol Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester, fideszes parlamenti képviselő beszélt erről, amit Tatár Gábor LMP-s képviselő rögzített.Tatárt szerint "az…..
Tücsök1 2014.04.05 16:59:35
@legelső MortalWombat: Hozzászólásaid alapján itt senki sem várja tőled, hogy bármit is megérts. Te csak tapsolj, vonulj, éljenezz! A többi nem a te dolgod! Szerinted a polgármester eljárásába mindez belefér, mert megvédi a falut.Áll a falu szélén és válogat.Erdélyi magyar(székely, csángó) testvéreit a keblére öleli, a románokat meg gettósítja.
A liberalizmusról meg ne beszélj,mert fogalmad nincs róla!
Remélem, a boldog, megelégedett közmunkások táborába tartozol!
Tücsök1 2014.04.05 17:13:47
@milliliteratura: Ezzel most mit is akartál mondani? Itt kifejezetten Mórahalomról és az ő fideszes polgármesteréről és még nagyobb szégyen, hogy ogy képviselőről van szó. Bár az is megérne néhány szót, hogy ezeket az eljárásokat miért tűri szó nélkül a többi ember.
Tücsök1 2014.04.05 17:28:39
@legelső MortalWombat: Nem vagy közmunkás-de bármikor lehetsz. Akkor majd a saját bőrödön érezheted ezeket a számodra elfogadható megoldásokat.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tegnapi napjának a híre, hogy szabotőr társasházi közös képviselőket kaptak el, akik nem tették ki az ilyen rezsitájékoztatókat. Vagy valaki leszedte a papírt. Ki tudja? A sajtóközleményből olyan kellemes árad a tömény hülyeség és a…..
Tücsök1 2014.04.03 14:29:52
@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!: Csezdmeg! Másodszor vagy képes leíni, hogy a KORMÁNY hozta a törvényt! Rád valami külön szemellenzős baromtörvényt is hozott? Megérdemelnéd!
2014. március 29-én ismét indul a Békemenet azzal a céllal, hogy a magyar-magyar kiegyezést és a társadalmi békesség szükségszerűségét hirdetve tovább folytathassuk a nemzet építését, megvédve nemzeti szuverenitásunkat, megőrizve identitásunkat és elérjük, hogy az Európai…..
Vastagbőr Durvul a kampány 2014.03.26 09:35:00
Átadni, átadni, átadni.Szalagot átvágni. Szalagot átvágni. Szalagot átvágni.Jobban teljesít, jobban teljesít, jobban teljesít.Orbán Viktor megnyomja az utolsó 12 napot, ma reggel a 3200. (!) nyerges vontató van soron. ..
Tücsök1 2014.03.26 18:21:03
@Pop40: Vigyázni kell ezekkel az sms-ekkel, mert ma az index is kiderítette, hogy nagyan sok arra érdemtelen is megkaphatja. Aztán jöhet a magyarázkodás,hogy ki miért nem fér fel a Vagenra.
Tücsök1 2014.03.26 22:01:45
@Lucky Larry Silverstein: Óriási mázlitok, hogy vagyunk még néhányan, akik a suttyóságotok ellenére is a demokrácia játékszabályai szerint igyekszünk választáson győzni. De fogy a türelmünk.Mert nincs rosszabb egy viszkető tenyérnél, amire csak a te orrod lehet a gyógyír.
Kedves naplóm! Nagyjából jól vagyok. Neked bevallom jobb lett ez a kampány minden döccenője ellenére, mint amit reméltem. Simon Gábor abban a pillanatban vonyítani kezdett ahogy kattant mögötte a cellaajtó, Cusi nejlonszatyorral csépeli egykori kenyéradóit ahol éri, nekem meg…..
Tücsök1 2014.03.12 11:34:48
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rendkívüli híradás a hírestvn! Gyúlnak az örömtüzek, Simont 30 napra előzetesbe rakták.Lesz még ebből kockafordulás!Ezek valahogy megfeledkeznek arról, hogy egyszer fenn, egyszer lenn.
Több érv szól amellett, hogy Magyarország mindent megtegyen az olimpia megrendezési jogának elnyeréséért Matolcsy György, 2001. június 12.   via..
Tücsök1 2014.03.04 10:59:10
@sajtohuba: Az a szentkereszti pálesz ártott meg neki? Kár volt belé! Az is.
Nem tudom, miért van az, hogy ilyen hóbortosok ciklikusan karikákat vizionálnak? Remélem a Pilis szívcsakrájának legalább nincs köze ehhez!