Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alaister Grand

0 bejegyzést írt és 651 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szeretném, ha szeretnének”, mondta ki Ady Endre mindannyiunk legmélyebb vágyát. Az érzés, hogy szeretnek, becsülnek, fontosak vagyunk, elengedhetetlen ahhoz, hogy magabiztosan és kiegyensúlyozottan járjunk-keljünk a világban. Ha azonban mélyen belül értéktelennek tartjuk magunkat, akkor hajlamosak…..
Alaister Grand 2015.12.11 08:25:15
A képen látható hölgyet Niabe Dorianénak hívják, és a Got Talent mai adásában egy szál pinában lesz látható, mert csak, illetve azért, mert az énekesnő egy olyan produkcióval készül, amihez - legalábbis a hírt közzétevő Blikk szerint - pucérra kell vetkőzni. Nekem ez a…..
Sokaknak gondot okoz a fogak elszíneződése, ennek megszüntetése azonban drága fogorvosi beavatkozást igényel. Van azonban olyan praktika, amivel olcsón kifehérítheted a fogaid, mindössze banánhéjra, fogkrémre és fogkefére van szükség hozzá. Így fehéríts fogat…..
Távol a fikától Gáncs 2015.09.09 17:00:00
(Ejj, pedig de büszke voltam rá magam előtt, hogy mindeddig egy blogbejegyzést sem írtam erről a témáról... Eddig tartott. És persze tudom, hogy a mostani megírásának sincs semmi értelme, mivel egy olyan tömör zajba fogom belehümmögni a magam kis véleményét, amelyben még az is elveszti a józan…..
Finnországban megnézhetjük, hogyan érdemes élni. Persze ehhez nem árt egy város, hogy ne öljön meg az unalom a féléves télben. Itt van rögtön Tampere, a néhai gyárváros. A mostanra irigyelt település vidámparkot, művészeti negyeddé alakított rozsdaövezetet és fasza…..
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
Alaister Grand 2015.09.16 16:04:28
Mindenki kicsit őszimádó, nem is kell tagadni. A hideg teázós napokat lehet tölteni vidéki hétvégéi házban a teraszon a Pilisben vagy a Szentendrén. Esetleg a belvárosban modern bútorok között nem messze a nagy parkoktól és az őszi budapesti…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.comelérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Érdeklődni szeretnék, hogy érdemes-e…..
Óriási port kavart a Jobbikhoz közel álló N1TV azóta menesztett munkatársának, László Petrának az esete, aki mint az köztudott, egy rendőrök elől menekülő migráns kislányba belerúgott, egy kisgyerekkel a kezében szintén a rendőrök elől futó menekült férfit pedig…..
Felháborító, hogy Magyarországon az orvosok nagy része egy felelőtlen pöffeszkedő IQ- nulla, aki emberek ezreit teszi tönkre a téves diagnózisaival! Kedves Praxis blog!   Édesanyám hamarabb halt meg, mint kellett volna, mert Dipankrint szedetett vele a helyi kardiológus. Ő ügyelt…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Én is megosztok veletek egy gyöngyszemet. Állást kerestem és belefutottam egy…..
Alaister Grand 2014.12.16 11:44:52
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Szerkesztő, Kedves Hölgyem/Uram!   Férjemet érintő problémával…..
Pofátlan lopást vett fel a kínai Kujcsou tartományban egy helyi járatos busz kamerája. A sofőr kihasználva a tolongást cselesen elzsebelte az egyik utas telefonját, nem törődve a biztonsági kamerával, mely természetesen rögzítette az akciót. Az utas amint észrevette, hogy…..
Rengeteg oldal foglalkozik a telt lányok megvédésével. Ezek az oldalak általában azt hirdetik, hogy a telt lányok is ugyan olyan szépek, mint a karcsú társaik és nem szabad őket lenézni, azért, mert úgy néznek ki ahogy. Persze lenézni, sehogy sem szabad, de vajon, miért alakult ki…..
A karkötők jelentette veszélyt egy gyanakvó anyuka fedezte fel, amikor szétbontott egyet, és egy fém mérőszalagot talált a belsejében. A hamis Jégvarázs karkötő és a benne levő mérőszalag A kétgyerekes brit anyuka egy születésnapi zsúrra vette a karkötőket az interneten.…..
Alaister Grand 2014.11.28 15:02:34
Állást találni nem könnyű feladat. Sok próbálkozás és türelem árán azonban az elhelyezkedés a legtöbb esetben sikerrel jár. Vannak azonban olyan emberek, akik próbálkozhatnak, válaszra sem méltatják őket önhibájukon kívül. Ilyen Jose Zamora esete is. A férfi elmondása…..
Bár nagy a kísértés, hogy az ember gúnyosan közelítse meg ezt a kérdést, maradjunk higgadtak, s próbáljuk Vida Ildikó fejével végiggondolni: mi történt hétfőn az amerikai nagykövetség előtt?A NAV-elnök Futó Barnabás jogi képviselőjével érkezve rajtaütésszerű támadást…..
Az étel-házhozszállítós helyek a kajákat nyilván éjjel csinálják, de, hogy hajnali 4-kor meg 5-kor akarják átadni, én még ilyet nem hallottam. Sőt, szerintem tönkre is menne az, amelyik ezt rendszeresen műveli. Vagy lehet, hogy az Egészségkonyha titokban valami komplex spártai…..
A magyar pasik jók (ha adnak magukra). Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legvonzóbb kanapészörfös magyar férfiak 2014-ban. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év "válogatását" is. Nem néztem át 20 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi terror!   Szeretném az elején leszögezni, hogy teljes…..
A gőz-Erővel (haha) készülő VII. epizód miatt lassan minden napra jut valami Star Wars-érdekesség, a filmes szaksajtó pedig tesz is róla, hogy ezek a hírek azonnal körbefussanak a világban. Most épp a nerd témák legjobb online kincsesbányájában, a Geektyranton botlottam bele egy…..
Mi az üzleti siker titka a dollármilliárdosok szerint? Alátámasztják-e sikereiket a statisztikák? Lombikbébi találkozó Budapesten. Kimegy a tévériporter, megkérdez egy anyukát, aki elmeséli, hogy a sikeres lombikprogram titka, hogy nagyon akarni kell. „Fejben dől el minden” –…..
Alaister Grand 2014.10.02 22:09:53
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt ....! Elnézését kérem, de nem tudtam, hogy hogyan szólítsam meg.Az…..