Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franczferencz

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fekete napja volt Viktorunknak a tegnapi. Csak csodálkozik rá a világra, mint busmanok a szánkóra, hogy fakkjú vazze, mi van itt? Szabó Rebekát meg tudná fojtani egy nemzetiszínű zsinórtangával, az arca meg lángol a szavaktól amik Anikó asszony szájából indulva arculütésként…..
Messidor még a Malév-csőd idején vásárolt 3 szuperakciós repülőjegyet a Wizzairtől 8400 forintért. Pár héten belül kiderült, hogy nem létező járatra foglaltak, de máshova is mehetnek ugyanannyiért. Így csak most, indulás előtt, a beszállókártya kinyomtatásakor derült ki,…..
Nézzünk egy élethelyzetet: az ember nője holtrészegen, véreres szemekkel súlyosbítva telibehányja a budit. Kismillió filmben láttunk ilyet, biztos van nagyon sok olvasó is, aki ilyet tapasztalt. Az már sokkal kevésbé sanszos, hogy mindezt az illető meg is énekli, de ha mégis, abban…..
Hatalmas sikert aratott néhány napja az a  nagyfelbontású fotó, amelyet az 1880-as években készítettek a budai panorámáról, s a Kiscelli Múzeum kiállítása kapcsán itt az Urbanistán zoomolhattunk bele. Most itt egy pesti fotó 1880-ból, ráadásul párba állítva egy tavalyi…..
franczferencz 2012.09.18 10:07:15
@mrbloodbunny: Megelőztél. Szinte szóról szóra ezt írtam volna. Most megyek rákeresek a budai oldalra, mert az valahogy kimaradt. Hajrá Pest-Buda, hajrá Budapest! :D
Hát ez most biztos bejön. A diktatúra összeszarja magát, mert megkapta az ultimátumot: ha nem tér meg egy héten belül, Gyurcsány Ferenc lead pár kilót. Gyurcsányban az a jó, hogy már nem az országból, csak saját magából tud (még nagyobb) hülyét csinálni. Ferenc, az…..
Elhunyt Hal David amerikai dalszövegíró, aki Burt Bacharach zeneszerzővel együtt olyan örökzöldekkel írta be magát a könnyűzene történetébe, mint a Raindrops Keep Fallin' On My Head, a Close to You vagy a Walk on By. A 91 éves dalszövegíró szombaton halt meg Los Angelesben…..
Úgy látszik, hogy a hetedik kerületi önkormányzat elirigyelte az ozorai eredményeket és támadást indított a belvárosban szórakozó überdeviáns hippik ellen is. A hatásvadász cím és bevezető után a(z általam ismert) tények következnek. Az esetről, ami csütörtökön…..
franczferencz 2012.08.26 11:01:40
@bengáli tigris: ok..kösz...bocs'... de éppen a nyáriban voltam a héten és ez vezetett félre... vagy szűkítette be a tudatomat
Természetesen egyértelmű, hogy a politikai pártoknak szüksége van olyan hősökre, akik népszerűségükkel, az általuk támogatott pártokat is hitelesebb színben tüntethetik fel, akik vonzóvá tehetik az amúgy kevésbé vonzó gépezeteket. Akik feltűnnek a rendezvényeken, elmondják…..
Ma temették el Zwack Pétert! Először is, részvétünk a családnak, a barátoknak, az ismerősöknek. Egy nagy embert veszített el a magyar közélet. Viszont amit a Kossuth Rádió tett a temetés kapcsán, az nagyon durva: Zwack Péter életéből csak a neki tetsző dolgokat mondta el. A…..
A közszolgálati média Duplagondol Részlegének Ténymegsemmisítő Ügyosztályán újabb írányelvet adott ki az Elhallgatási Akciócsoport: csilingelt az írógép a sor végén, hatalmas robajjal csapódott a pont a mondat végére. A Klubrádió nem létezik. Legalábbis ha nem…..
franczferencz 2012.06.11 16:37:37
@Csucsundra: Pózoltam, hogy tömör legyek...:-) szerintem se a legkisebb hírolvasó az, aki így rakja össze... Őket szánom, a kényszerest pedig a szolgalelkű szerkesztők/főnőköcskék megfelelelési vágyára értettem. Viszont ket megértem. (gúnyos mosoly) Ennyi sok pénzért egy kis "finomítás" a híreken igazán semmi!
Kövér László a hétvégén ráérzett a vereség ízére. A történtek után nyugodtan teret engedhetnénk a legőszintébb emberi érzésnek, a kárörömnek. Röhöghetnénk Morcos Bajusz izmozásának kudarcán, képletesen megveregetve a vállát: ügyes vagy Laci, szokjad az érzést, lesz…..
Már postán vannak a negyedik nemzeti konzultáció kérdőívei, hamarosan mindenki megkapja a borítékot a kérdésekkel.A korábbi konzultációkon az íveken egy egyedi kód volt található, amely össze volt kapcsolva a címzettel, így ha visszaküldted, akkor bekerülél a Nagy…..
(a kép klikkre megnő) Mint az közismert, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (továbbiakban: Királyi Tévé) a nyári labdarúgó Európa-bajnokság és az olimpia idejére közvetítési díjat szedne a vendéglátóiparban érdekelt egységektől (továbbiakban: kocsmák).…..
Gyurcsány Ferenc plágium-ügybe keveredett. Jelenleg – a Schmitt-üggyel ellentétben – nincs tényszerű bizonyíték sem arra, hogy a volt kormányfő másolta volna szakdolgozatát, miként arra sem, hogy ártatlan az ellene felhozott vádakban. Az persze nem kérdés, hogy vannak…..
Az ember bedugta a bankkártyát az ATM-be, megadta a kódját, kiválasztotta az összeget, majd az automata kiköpte a pénzt. Matolcsy közben megkapta a tranzakciós adót. Rezgés, pittyegés, megjött az SMS pénzfelvételről. Matolcsy közben megkapta a telefonadót.Az ember kosarával…..
franczferencz 2012.04.26 09:45:28
@wmiki: Jééé! Kösz az infót! Esetleg egy második adókulcsocska a jobban keresők sávjában nem-e lehetett-e volna hasznos-e? Nem valami nagy, nem valami népnyúzós, csak annyicska, hogy ne csak a 90-120.000 keresetűek nyögjenek és szívjanak. És már nem kellett volna ez a sok kicsi szurka-piszka adócska. De a keletkezett lukat bé kell tömni, hát most kétforintjáva tömögetjük majd befele...