Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djt122

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét Tomáš Dvořák képeiből válogatok, témául pedig a guruló fadobozhoz hasonlatos "motoros fedett teherkocsikat" választottam. Persze valószínűleg nagyon ritkán hívták őket így hosszúra nyúlt pályafutások során: a BKV-soktól leggyakrabban mozdonyként hallottam emlegetni őket, a közlekedésbarátok…..
djt122 2021.03.09 09:36:47
@Hamster:
Hamster.Ha van még képed a kőbányai sörgyári Mukikról feltehetnéd.Sehol sem találok a sörgyári iparvágányról.gyerekkoromban a harmat utcában laktam hányszor hallottam jellegzetes morgásukat és sípolásukat.De akkoriban természetesnek vettem hogy vannak így amikor felszámolták a vasutat akkor jötem rá hogy nincs képem róla.
Bizonyára igen kevesen vannak azok, akik ne ismernék ezt a mára már legendává vált autócsodát a Vissza a jövőbe című filmekből. Akinek megadatott, hogy ilyen kocsija legyen, az bizonyára vigyáz rá, ápolja és törődik vele, mintha csak a saját gyermeket lenne - gondolnánk. A…..
djt122 2018.04.05 22:44:51
A Dél-pesti kórházat, déltepsinek hívják, de rá is szolgált a hírére. Édesanyám volt életem központja. Nagyon bánom, hogy bevittem a kórházba. Ha nem viszem be, még mindig itt élne velem. Kedves tisztelt cím, köszönöm a lehetőséget, hogy írhatok önöknek. Az esetleges segítségüket is kérném levelem…..
Sziasztok! A következő levelet küldtem pár nappal ezelőtt kedvenc személyszállítóinknak, gondoltam, ez is egy "tanulságos" eset, így elküldöm nektek is. :)"Tisztelt MÁV-START  Zrt.! Mai kalandos utazásomat mindenképp szeretném megosztani Önökkel, hogy a kedves tulajdonosoknak…..
Szeretném, hogy jelenjen meg az alábbi tapasztalat az oldalukon, hogy az érintettek, betegtársak okuljanak belőle:Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom van a Korányi Kórházzal kapcsolatban. Apámat a Sebészeti Osztályra vitték be, ahol két hét bent tartózkodás után…..