Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erdőkóstoló

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy megértsétek, hogyan is ettem én anno Szegeden a Hágiban ilyen palacsintát, messzire kell mennem az időben. Ifjabb koromban TDK-ztam (tudományos diákköri munka volt az egyetemen), és voltunk országos diákkonferencián (OTDK vala a becsületes neve) Szegeden, mert a JATE volt…..
Lépj be a varázslatos világomba, ahol a láthatatlan láthatóvá válik, ahol az érzékelésed megváltozik. Az én erdőm mesébe illő, s ha egyszer belépsz, s megtapasztalod, nem akarsz máshol lenni, csak ott. Kezdetben olyan mint egy másik erdő, ahol égig érnek a fák, de ahogy…..
Kérlek foglalj helyet, hunyd le a szemed és gyere velem: “Haladj bátran, egyre mélyebben az erdők közé. A fák alatt, itt-ott még láthatod a harmatot, ahogy megcsillan a fűszálak hegyén. Jusson eszedbe, hogy angyalok könnye az. Angyaloké, akik sokat sírnak még ma is, mert annyi sok…..
erdokostolo.blogspot.com/Frissen indult blog, márciusi az első bejegyzés, de a szerzője igen termékeny. Rengeteg cikket tesz fel az aktuálisan gyűjthető ehető erdei-mezei növényekről, és igen korrektül, hiszen botanikus. Részletesen leírja a gyűjtés szabályait, az adott növény…..
Erdőkóstoló 2012.04.25 08:34:02