Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nade

29 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Száz fölötti sebességgel száguld hegynek felfele kerékpárján Robert Maddox, mégis el akarja adni az Electra cruisert, amit saját maga tuningolt. Maddox nagymenőnek számít a szakaszosüzeműtorlósugármotor-fejlesztők között. Gondolt egyet, és a világháborús V1-es rakétán…..
Subba ELEFÁNT 2009.05.21 09:16:00
Megint egy VICCES ELEFÁNT a világból! Ez a példány egy játszótéren éli meg az anális orgazmust egy töltőtollal a seggében. Aki ebbe beküldi a gyerekét nyugodtan kaphatna egy óriási zsák elefántszart a végén vissza. Klikkelve nagy lesz!    ..
Vajon lesz még mit reklámozni 2010-ben abból a hétszázmilliós büdzséből, amit a pécsi önkormányzat és az Oktatási és Kulturális Minisztérium dobott össze?..
nade 2009.05.21 11:30:23
@reklámbuzi: A rövid, ám velős és méltán méltató poszt szerzőjének a neve: Porcsin Zsolt. Aki nem hiszi, kérdezze tőle. :) További jó munkálkodást neked a kedvünkre, szép napot!
Subba SÜN 2009.03.27 15:01:00
Ennél pedig nem létezik aranyosabb a világon. Talán ha kettő SÜN rágcsálna répát.     ..
nade 2009.03.27 20:23:25
Az eddigi legnagyobb civil kezdeményezés távol tudta tartani magától a pártpolitikát. Egy hónap múlva, 2009. április 22-én, a Föld napján ismét lesz critical mass kerékpáros demonstráció Debrecenben, immáron tizedik alkalommal. Nem az előtte lévő hét végén – ahogy…..
nade 2009.03.25 09:05:49
nade 2009.03.25 12:15:43
@Tepsifan: Bocs, elfelejtettem, hogy 2006 választási év volt, ezért Lajosunk tekert egyet az önkormányzati voksolás előtt.
Nem akarjuk, hogy a bemondócsaj pulóvere elvegye a videó további fontos pontjáról a figyelmet, de azoknak, akiknek felgyorsult a szívverésük a rettenet pulóver láttán: mondjatok le! Aki ilyet felvenne most, az biztos hogy sehol nem volt amikor ez nem divat volt, hanem az egyetlen…..
Modor Tibor [Tibi, der Manierkőnig] (517) ÜzenekKöszönöm mindenkinek a névnapi megemlékezéseket! Imádnivalóak vagytok! ;-)február 18., 11:34Lejárt és elcsépelt témának tűnhet elsőre a wiwes, facebookos profilok kielemzése, de talán mi is tudunk újat mondani. Az évek óta…..
Subba Picsa? 2009.02.11 09:11:00
Álljon fel az aki tudja miről lehet szó az alábbi videóban! Miért beszélnek benne magyarul? Kik ezek? Mi a történet? Miért létezik? Miért látjuk? Mit miért? ..
Vannak a magyar politikai életben kellemetlen melók, ám az MSZP debreceni szerveztének elnöki pozíciója még ezek közül is kiemelkedik reménytelenségével. Nem csoda, hogy a szélbe kiáltott sajtóközlemények, Kósa Lajos mindenre rávetülő árnyéka és a város polgárainak…..
B-oldal Tetkóért sör! 2009.01.30 10:22:00
Aki nagyon szereti a sört, az feltétlen olvasson tovább.Elérkezett az a történelmi pillanat, amikor a B-oldal legénysége meghirdeti első nyereményjátékát.A nyeremény: A B-oldal mögött nem Dagobert bácsi áll, nem tudunk se autót, se utazást felajánlani, nem lehetsz a béoldalasak…..
Baszkikák, nem sokáig bírtátok, mi! Kedvenc rovatotokkal jelentkezünk, és ezúttal a bennetek rejlő köcsögnek igazi különlegességgel készültünk. Iwiw válogatás is lesz majd, de először a SiWiW-vel kell megbírkóznotok. 18 éven aluliak, jóérzésű internetezők ne klikkeljenek…..
nade 2009.01.23 08:53:23
Cicisimogatás, IHB - best of iwiw fotók:
napielet.hu/a_te_napod/cimke/iwiw
A kifogyhatatlan hülyeségtár.
Szép pénteket, emberek!
„Talán még vicc, de a cívis város nincs messze attól, hogy 1849 és 1944 után talán harmadjára is az ország fővárosa legyen.”  Ez a mondat a „Debrecen lesz az új főváros?” című háromrészes cikk elején olvasható az ingatlanmagazin.com oldalain. A…..
Subba Folyt köv: Nyírkércs 2008.12.31 09:58:00
Megtaláltuk a földöntúli örömöt, a kocsmát ahol az örök mámor forrását rejtegetik! Két jegyet szeretnénk kérni a bámulatos Nyírkércsre, és csak oda út lesz. A község Nyíregyházától 36km-re található, lakosainak száma egy menőbb iWiW-es accountnál is kevesebb,…..
Mars forgatni Black tie, white tie 2008.12.31 16:48:00
Kedves közönség, egy kisebb összeget mernék rá tenni, hogy senki nem fogja olyan elegánsan ünnepelni Szilveszter estéjét, mint ahogyan tehetné, ha követné az alább röviden összefoglalt öltözködési előírásokat. De aki esetleg mégis olyan meghívót kapott, amin az áll: black…..
Rengeteg divatcég van azzal ténnyel tisztában, hogy a nők nehezebben vesznek ajándékot a férfiaknak, mint fordítva. Ennek nem tudom hogy mi az oka, de az biztos, hogy sokszor kerül a fa alá a szokásos zoknicsomag, vagy az elcsépelt nyakkendő, esetleg egy üveg ital. Ezért pár márka…..
Hogyan lehet bevezetni egy kis cég új termékét, ha a konkurens multik üvegei már lefolynak a polcról? Ezt a kérdést húzta át Moxie Sozo, amikor kidolgozta a  - valószínűleg rohadtul csípős -, Fruta Del Diablo szósz arculatát és csomagolását. A hagyományos mexikói konyha…..
nude art Bettie Page 2008.12.12 14:33:00
bettie page nude válogatás(ruhás képeket könnyebb találni:)a műfajból adódóan elég kevés az art, a nude is decens, viszont annál érdekesebb.(a szomorú aktualitást a modell halála adja)Playboy 1955 január playmate egy klasszikus pin-up póz  bettie page…..
comment:com Szűz, Mária! 2008.12.12 12:30:00
December 12. Mexikó egyik legjelentősebb katolikus ünnepe: ezen a napon ünneplik a Guadalupei Szűzanyát, egészen pontosan azt hogy Szent Szűz 1531 telén megjelent egy helyi lakosnak, és felszólította, hogy azonnal építsenek neki templomot. Így is történt, a templom azóta…..
Kezdetben elég egy könyvespolc. Később már nem férünk el benne és mindent megteszünk, hogy még egy könyvet bezsúfoljunk a többi közé/fölé/alá/mellé. És ilyenkor arra gondolunk, mennyire jó lenne, ha a könyvespolc a könyvek számával együtt nőne. Egyelőre csak…..
A milliószám értékesített, néhány kivétellel borzalmas pólók és egyéb kiegészítők után végre olyan Star Wars darabok jelentek meg a piacon, melyeket a trilógiától függetlenül létezni képes emberek is jó érzéssel húzhatnak magukra. Egy lecsurgatott Boba Fett nekem is…..
Kőbánya-Kispest végállomás. Hiába volt rémes lelakottsága ellenére klassz az épület, a lepukkant űrbázist (amely a tragikus hirtelenséggel véget ért Star Wars sorozatunk főszereplője volt) most atomtámadás érte, romjain meg lánctalpas harci járművek araszolnak. Végül is…..
nade 2008.12.10 10:55:06
Új szabály: soha, DE SOHA ne engedd, hogy szexképeket készítsenek rólad. Kedves Szakítósok!   Lévén, hogy vad lánykorom baklövései a mai napig ellaposodni látszó baráti iszogatások kedvcsináló anekdotáiként szolgálnak, gondoltam, megosztok veletek néhány sztorit.…..
Subba Ikertornyok: Ez meg az 2008.11.26 13:31:00
Sokat látott olvasóink küldték be az alábbi hasonlóságot, mi naiv emberek lévén az Ikertornyok sorozatunkban hozzuk le. Hádde né mán mennyire hasonlítanak!Úgy néz ki, hogy Nyugat-Dunántúl legnagyobb napilapja futtatja a Kate's Playground nevű szoftpornó oldalt, vagy valami porszem…..
Subba Minek iszik 2008.11.20 08:11:00
A kérdés jogos: Minek iszik aki nem bírja? Pont azért! Szegény részeg ember hagyd a táskádat, egy dolgot ne feledj: A józan kamerás mindig készenlétben áll. Ráadásul a józan kamerás egy valami nagyon, ami te egyáltalán nem: nagyon béna narrátor is!   ..
nade 2008.11.20 09:42:10
Leesett volna a hó?
Én frissiben a közlekedési táblás igen ittas kolléga videóját láttam:
blogmagazin.hu/a_te_napod/post/3889/reszeg_embert_meg_a_tabla_is
Namost ilyen bátmelyikünkkel megeshet, vagy meg is esett, csak éppen nem emlékszünk rá.
Aztán másnap megy a töprengés ezerrel: hol és hogyan lett sáros a dzsekim?!