Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aeval

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat vonatozunk. Rengeteget vonatozunk. Sőt...túl sokat vonatozunk. A legtöbbször azért döntünk a "gőzösök" mellett, mert az autónál olcsóbb, a buszoknál pedig kényelmesebb. Mármint általában. Íme 7+1 tippünk a zökkenőmentes utazáshoz. Vagy legalább annak közelébe…..
Egy visszautasíthatatlan ajánlat 512 gigabájtos pendrive mindössze 11 990 Ft-ért? Igen, ezt kínálja "LegjobbatNeked" az egyik ismert magyar árverési oldalon. Ez ám a jó vásár, hiszen még hasonló kapacitású merevlemezt sem kapni ilyen olcsón! S nem ez az egyetlen ilyen kedvező ajánlat, 256 GB-os…..
Már ezer éve tervezgetem, hogy készítek egy rajzfilmes toplistát, hiszen a legtöbb esetben a rajzfilmek egy egész gyermekkort meg tudnak határozni. Mindenki nézi őket, és mindenki szereti őket. Épp ezért talán nem is lehet kijelenteni 100%-osan, hogy melyik a legjobb, mert rengeteg olyan alkotás…..
Gyermekkorunk nagy népszerűségnek örvendő sportos vetélkedője szombat este újra vidám perceket szerzett számunkra. A Játék Határok Nélkül 15 év után került ismét képernyőre. A Magyarországon ’93 és ’99 között vetített vetélkedő eredetileg 1965-től futott a mai…..
Az álláshirdetésekre beérkező önéletrajzok döntő többségét az álláskeresők általában a népszerű Europass-sablonok mintájára készítik el. Az állásközvetítők ma még talán megelégszenek ennyivel, pár éven belül viszont sokkal bőkezűbbnek kell lennünk: még több…..
Itt a kilences epizód, ami eddig minden évadban egyfajta minikatarzist hozott, Ned Stark lefejezése, Blackwater, Vörös nász, teccik érteni. Ebben az évadban a kilences a Falon játszódik, és csak ott, nincs csöcs ben, van viszont vér és erőszak bőven, meg egy képregényes…..
Előfordul, hogy rossz emeletre dobják be mások közműszámláit, K. azonban már a szomszéd házból is kapott ilyeneket: Tegnap hazaérve érdekesség fogadott a postaládámban. Tudniillik, a Kiskorona utca 8-ban élek immáron évek óta. Rendszeres, hogy a postások kézbesítők nem…..
Aeval 2014.05.06 09:23:30
@mrZigi:
Én a helyetekben elkezdeném fotókkal dokumentálni, hogy mi hova érkezett és szépen visszavinni a postára a rossz helyre vitt leveleket és panaszt tenni, ha a szép szó nem használ.
Fél éve rendelkezem a közalkalmazottak utazási utalványával. Eme A4-es méretű „sajtpapír” használata során – a díjszabási terület iránt érdeklődőként – meglepő tapasztalatokat gyűjtöttem össze. Valószínű, hogy a néhány tízezer felhasználó szinte mindegyike…..
A Való Világ vasárnapi párbaján VV Krisztián, Hajdúnánás legőszintébb lakosa feszült neki VV Zsoltnak, aki Kispestet képviselte, és saját bevallása szerint is sunyi volt, mint az állat. A párbajnak nevezett össznépi üvöltözésben az derült ki, hogy a) az RTL kiválóan vágta…..
Naiv választó az utolsó előtti nap gyanút fogott, hogy egyáltalán működik-e a rendszer, és másodszor is beadta átjelentkezését a valasztas.hu-n, miután egy hónapig senki nem reagált az elsőre. Az viszont az utolsó nap odatelefonáló hölgytől sem derült ki, melyik…..
Az olcsó albérlet olykor bizony nem várt buktatókat is rejthet: ez történt Rozi esetében is, aki most elmeséli a történetét. „2010-ben kerestem albérletet, és hát nem nagyon volt pénzem. Az előző helyemről gyorsan kellett eljönnöm, és úgy alakult, hogy a kauciót csak…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Sokszor olvasom a blogot, és úgy gondoltam én is elküldöm a saját történetemet. Habár még csak tanuló vagyok (kereskedelem), de rendszeresen kell gyakorlatra járnom (2 hetente) az egyik nagy magyar lánc üzletébe. Nem mondhatom, hogy nem szeretem…..
Aeval 2014.03.04 21:36:28
Egy vallomással kell kezdenünk: a magunk részéről irtózva kerüljük a társasutakat, mert egy-egy utastárs simán megkeserítheti a legjobb nyaralást is. Persze ha bírjuk humorérzékkel, akár egész jól szórakozhatunk. A most következő idézetek valódiak, és az egyik legnagyobb…..
Gondolkoztam azon, hogy leírjam-e kirúgásom történetét, végül úgy döntöttem, megteszem. Hosszú lesz, néhol talán zavaros, előre is elnézést.Miután ez év tavaszán megszűnt a pozíció, ahol korábban dolgoztam, gyorsan kellett döntenem, hogy merre tovább, sajnos, nem voltam…..
Aeval 2013.10.10 19:09:42
Az X-Faktor második Tábor-adása alatt három dolog lett teljesen világos számunkra: Alföldi Róbert a legjobb dolog, ami a műsorral történhetett. Minden szavát elhisszük, őszinte és emberi, ha pedig mindez csak azért van így, mert közben a fülébe sustorogják, hogy "Robikám,…..
Aeval 2013.09.30 10:02:55
@Tapmancs: Ahhoz képest a Maddogx énekese a Madonna dalt elég hamisan adta elő, pedig egy bandánál is fontos a tiszta éneklés stílustól függetlenül. Amúgy meg nem tolják rosszul.
Elkezdődött a tábor, az X-Faktor kétnapos parasztvakítása, ami elméletileg azt a 24 énekest és zenekart hivatott kiszűrni, akikkel majd jövő héten, a mentorházban találkozunk, hogy ott lefeleződjenek, és kialakuljon az élő adások mezőnye. Nincsenek illúzióink, ez egy…..
A wannabe gégerákosok valahogy mindig pont akkor bírnak drogért leugrani, amikor leltározás vagy áruátvétel folyik az éjjel-nappali dohányboltban. Naiv ügyfél azért viccesen kikérte a panaszkönyvet az utcáról, de nagyon durván elhajtották: A Bartók Béla úton lakom, immár…..
Sokan fordulnak hozzánk telefonon azzal a kérdéssel, hogy milyen a poloska csípése, ugyanis "kiütéseket", csípéseket tapasztalnak magukon, de nem tudják mi okozza azt, ágyi poloskát még sosem láttak. A képen ágyi poloskától származó csípés látható. A poloska okozta szúrásnyomok azonban rendkívül…..