Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senki66

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki azt gondolta volna, hogy a kormány az utóbbi időben – a plágium-ügy árnyékában – esetleg tétlenkedett volna, nagyot tévedett. A Széll Kálmán terv 2.0-ás változatának bejelentése komoly csattanó minden bizonytalankodónak. Idézzük hát fel, mi történt az…..
senki66 2012.04.26 07:50:26
@Hohó60: hát igen vezéredet sem érdekli az egész világ véleménye de hogy ez az egy ember okosabb az egész világnál ez igen nem semmi és sajnálom magunkat
senki66 2012.04.26 11:52:01
@Hohó60: az egész világ a zárt világ? légyszi magyarázd meg a gyenge elméjűeknek. ja akinek más a véleménye az kisebbség és az nem számít mint "akinek nincs semmije az annyit is ér" szabadon Lázár után. Melyik normális országban mernek olyat mondani hogy a kisebbség nem számít? Sokkal kevesebbért lemondanak politikusok miniszterek!
Az ember bedugta a bankkártyát az ATM-be, megadta a kódját, kiválasztotta az összeget, majd az automata kiköpte a pénzt. Matolcsy közben megkapta a tranzakciós adót. Rezgés, pittyegés, megjött az SMS pénzfelvételről. Matolcsy közben megkapta a telefonadót.Az ember kosarával…..
senki66 2012.04.26 07:08:27
@Flúgatlan: Ha az ügyfeleiktől vonnak el pénzt a szolgáltatásaik miatt az is csökkenti az extra profitjukat vagy te nem fogsz kevesebbet telefonálni? Te komolyan gondoltad hogy aki a cikket írta az arra gondolt hogy a matolcsi (nem véletlenül írtam kicsivel habár smitt álamelnök óta ez sem számít)
számlájára megy a lóvé, kicseréljük költségvetésre akkor már neked is fáj?