Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steven C Kovacs

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
A Gawker új komment fórum blog mikroblog közösségi platformja, a Kinja első kiemelt (?) blogja (?) élesbe került az új évvel. Az - amúgy nagyobb redizájn előtt álló - Index veterán újságírója, Szily László december óta a Gawker Media magyarországi leányvállalatánál…..
Subba Eközben Kínában II 2012.07.10 11:48:00
A Ningbo-i népi önkormányzat nyárra ilyen kedvesen zárja le a népi iskolák népi kosárpályáit a nép elöl. Itt van, ..
Körbe bástyázzák a bazilikát nehogy tovább terjedjen a nyugat-európai városokra jellemző érzés. Ez itt a Balkán! Orbán atyánk Őrzi városunkat.Itt. ..
Robi facebookos hirdetésében megszaladt a szkript, és két nullát hozzácsapott az általa megadott értékekhez. Így a 10000 forintos keretű hirdetés 1000000-ig futott volna, ha nem kap észbe. Azt is valószínűleg onnan vette észre, hogy a kártyájáról leszedték az első 50 ezer…..
Írtunk már arról, hogy a táplálékkiegészítők zöme miért felesleges és gyakorlatilag hatástalan, valamint miért érdemes az erre szánt pénzt inkább minőségi élelmiszerekre költeni. Erre még általában rátesznek egy lapáttal a táplálékkiegészítő-gyártó cégek alattomos…..
A scifiírók imádják az űrt kolonizálni, Kim Stanley Robinsontól Alaistair Reynoldson át a múlt héten elhunyt Ray Bradbury-ig számos regény, kisregény és novella foglalkozik azzal a témával, hogy Mi Lesz Ha Szétkúrjuk a Bolygót, És Nincs Már Hol Lakni? A nagy kiáramlást persze…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! A "A munkavállalók végtelenül lusták és nem akarnak dolgozni" című bejegyzésetek inspirált, hogy én is megosszak veletek néhány hasonló sztorit, hogy ne mindig a sírásokat hallgassuk. Szabadúszóként dolgozom, eléggé sok különböző…..
Steven C Kovacs 2012.06.01 10:40:01
@CyberPunK: ...a legjobb munkaerőpiaci kifejezés a "motivációs levél", főleg, ha noname KKV-k kérik. Amikor a Horváth & Tsa 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. komolyan gondolja, hogy BÁRKI is "motivált" abban, minden vágya, álma, hogy pont az ő neves, nagymúltú vállalatuknál dolgozzon félig feketén. Muhaha!
Magyaroszág Facebook-függő lett. 3,9 millió honfitársunk regisztrált a közösségi oldalon, és ha levonjuk ebből a fake account-ok becsült számát, akkor is a teljes lakosság több mint egyharmada van fenn a Facebook-on, ami hatalmas szám. Zuckerberg médiájának dominanciáját semmi…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
Hallatlan disznóságot leplezett le a Bors: a Csillag születik adásmenetében nemcsak előre leírják a zsűritagoknak, milyen sorrendben mondhatnak viccesnek szánt véleményt, de azt is kikötik, mit szabad ekézniük és mi az, ami szigorúan tilos. (fotó: Birton Szabolcs, Bors) A…..
 Derűs napot kívánok önnek! Stardmüller Kálmánt vagy kedves párját keresem. Szíves figyelmébe ajánlanék egy a kerületben induló középfokú angol-nyelvtanfolyamot.Esetleg a kedves családjában vagy lakókörnyezetében valaki? Megkérdezhetem, van nyelvvizsgája?Felajánlanánk…..
Subba Fuckyeah O.G. Duck 2012.05.16 10:44:00
A HipHopBoyz stárja férfihisztiből kigyúrta magát! O.G. Duck-ot Kozsó (haha) cikizte le egy fellépés előtt, amikor meglátta az öltözőben O.G. Duck pocakját. Gyerünk O.G. Duck! Hívd ki Kozsót!– Kozsóval egy Like '90-bulin találkoztam, ahol mindenki ott volt a…..
Steven C Kovacs 2012.05.17 15:13:21
  Szomorú eseménnyel végződött az idei magyar nyolcezres expedíció, az emlékére készült videóval a Mandiner is megemlékezett Horváth Tiborról. A kommenteket olvasgatva határoztam el, hogy írok erről az összetett történetről pár sort – a poszt azért csak…..
Azt hiszem vitathatatlan, hogy az év legjelentősebb részvénypiaci eseménye a Facebook részvénykibocsátása. Lassan elérkezik a pillanat amikor mindenki vághat egy szeletet magának a Zuckerberg-tortából.  Megszámlálhatatlanul sok cikk jelent meg ezzel kapcsolatban, amelyekből…..
Steven C Kovacs 2012.05.12 21:37:21
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
"Valamiből nekünk is meg kell élnünk" - nyilatkozta az ország új helóta miniszterelnöke a kormányporgramot ismertetve, amit Matolcsyból fordítottak görögre. Az új kormányt alakító Aléxisz Cíprasz - a tavalyi hülyenév bajnokság megosztott negyedik helyezettje -…..
Megérkezett az év(tized?) lejobb híre! Van még remény!Itt az infó. Érdemes elolvasni az egész cikket!Itt meg mindannyiunk kedvenc BON-BON száma...