Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ars longa vita breivik

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Népemnek, szeretettel 2012.12.31 02:55:22
Kedves alattvalóim, adófizetőim, nertársak és nertársnők, barátaim, Varánusz olvasók és Bajnai Gordon! Küzdelmes és nehéz, mégis dicsőséges év áll mögöttünk. Tündérmesék, piros seggpöttyök, pávatáncok, rögtönzések sora kísért minket utunkon, mégis győztünk. Nem…..
ars longa vita breivik 2012.12.31 20:56:04
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
" a pesti zsidó is, aki asszimilálódni szeretett volna, lentről beerőszakolni magát a magas társadalomba. "

Füstbement terv
Teadélután Never free Breivik! 2012.08.26 02:45:34
A Norvégiában jelenleg kiszabható legmagasabb büntetést rótták ki a tavaly nyáron hetvenhét embert meggyillkoló Anders Breivikre - ami jelen esetben huszonegy év börtönt jelent. Ez minősül (többek közt) Norvégiában is az életfogytiglani börtönbüntetésnek. Mint ismeretes, a…..
Romániában az IMF-megállapodás után bevezetett megszorítások miatt tavasszal megbukott a demokrata-liberális (Demokrata Liberális Párt - RMDSZ) kormány. A hatalmon jelenleg a Szociáldemokrata Párt és a Nemzeti Liberális Párt osztozik. A szocdemes miniszterelnök, Victor Ponta…..
ars longa vita breivik 2012.07.30 14:30:05
@gnme: "...csak mikor otthon benézünk a bukszába, kiderül: hát pénz az nincs. És akkor elkezdünk gondolkodni. Biztos jó az Orbán rendszer?"

Ha nincs meg a pénzed, legközelebb vigyázz rá jobban a 6-os villamoson!
Ti mindent gondosan elolvastok és értelmeztek, mielőtt aláírtok egy (akármilyen) szerződést? Ez a kérdés jutott eszembe múltkor, mikor új bankszámlát nyitottam az egyik banknál. Maga a bankszámlanyitás látszólag nem egy bonyolult folyamat, de mikor elémraktak 12 oldalt…..
ars longa vita breivik 2012.07.09 14:00:59
A munkahelyemnél lámpa nélküli zebrán próbáltam átkelni a reggeli csúcsforgalomban, valamint az útfelújítást végző gépek közepette. A zebra egy út és egy tér találkozásánál van, ahol egy tábla jelzi, a téren nem körforgalom van, de körbe lehet menni, több utca…..
Szerintem két dolog miatt hajoltak meg a brüsszeli maoista technokraták Orbán Viktor előtt. Egyrészt azért, mert elkezdték kinyomtatni gyurcsány ferenc vádlott számára (a saját kérésére, nem az ügyészek ennyire hülyék, hanem a fletó, meg a törvény) a sukorói ügy negyvenezer…..
ars longa vita breivik 2012.04.26 22:42:37
@dr Kangörény: "mi visz rá valakit, hogy bármelyik politikust ennyire imádja, mint te ezt a barmot?
"

A görényt mennyien imádják?
Orbán Barrosoval való brüsszeli találkozóját követően visszatért a kályhához ahonnan átvette a stafétabotot. A kormányzás kezdetén Orbánék a hiánycél elengedését kérték Barroso-tól, az EU nem ment bele és aztán erre következett az unorthodox ámokfutás. Most…..