Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indexipo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feloszlatták a miskolci Fideszt. A párt országos központja nem lacafacázott, hivatalosan "elégedetlenek" voltak a miskolci Fidesz munkájával. Öt ősfideszes esett áldozatul: Szinay Attila (eddigi frakcióvezető) , Lenártek András (miskolci pártelnök), Juga György (a…..
indexipo 2010.06.26 13:32:51
Kerékagy Mennyből a Bringangyal 2009.12.18 10:06:00
Világszínvonalú szolgáltatás a technikai zűrökre kevéssé felkészült városi kerékpárosoknak. Csütörtökön nekem is feltűnt egy közlekedési lámpa oldalán a matrica, erre péntekre alászállt egy videó...
Appleblog Gazdaggá tesz az iFing 2008.12.29 15:18:00
Én tudtam, éreztem, hát már mikor megmondtam, hogy az Apple kötöznivaló bolond, ha nem engedélyezi a kuffantósprogramok térnyerését! Alig pár hete jelent meg az App Store-ban a Pull my Finger, ami igazi lavinát indított el, tucatjával kerültek elő a galambprogramok. Nem kellett…..
indexipo 2008.12.29 18:02:50
@Jichak Kolompár:
te most úgy mégis miről beszélsz?
indexipo 2008.12.30 10:55:59
@Jichak Kolompár:
mi lenne a baj? félreértettél, mókából írtam be amit írtam...
bár tudom mi szokott itt menni, nem csoda hogy rögtön felvetted a kesztyűt :D
autózz! Baleset egy darázs miatt 2008.09.13 07:45:00
Érdekes kérdést vetett fel levelében Maja. Mennyiben hibás az autó vezetője, ha egy darázs miatt balesetet szenved? A sofőr felelőssége ilyenkor a karambol, vagy a rovar az egyedüli oka, mint amikor egy őz ugrik elénk az útra? Mi a véleményetek, megérdemli a történet írója a…..
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
UPDATE2: Nos, kiokosítottam magam. A képeket professzionális módon eltorzítottam, a rendszámra/névre utaló kommenteket eltávolítottam.És akkor nézzük. Kikapcsolom a félkövér írást, mert fele annyira karakter kell egy sor megtöltéséhez és ez zavaró.Máris jobb. Szóval! Előre…..
hogyvolt House 3x01 - Jelentés 2007.11.22 11:00:00
Már itt is van a House 3. évada, köszönjük szépen a TV2-nek, hogy csak két hétig tartotta Greg House-t ketamin által indukált mesterséges kómában, különben egész biztosan jelentkeztek volna az elvonási tüneteink. Hetibeteggel nyitunk ahogy legtöbbször, tolószékben vegetáló…..
És nem elég, hogy szeret, de képes különbséget tenni, és megállapítani, hogy egy öntetben több a zsíros-majonézes guzmó! Mintha egy kínai büfében kiszúrnánk, hogy 23 százalékkal több zselésített kutyanyálat raktak a gung bao csirkébe! Elképesztő. Az alanti sztoriból…..
Megy a gőzős, megy a gőzős a picsába. Gaskó István suckszervezeti bizalmival együtt. Imádnivaló ember (igaz, Borsik J. és Márkus I. urak, suckszervezetis nagyágyúként szintén nevezetesek), de azért G. I. sem egy nokedli. Valamivel ki kell már tűnni! - gondolhatta, és…..
indexipo 2007.11.21 07:10:21
A Zugügyvéd javítás és komment nélkül teszi közzé a benzincsempész Coffi segélykérő levelét. szia coffi vagyok szia latom eleg sok adat van itt nalad segitsegeded szeretnem kerni,olyan problemam volna hogy az egyik hataratkelohelyen masodlagos vizsgalatra utasitottak,de en elhajtottam…..