Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janek_

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
Királyvár Pöcsméregetéssel indulunk, már ha ez a Makulátlanok (vagy hogy a picsába is hívják az Unsullied hadsereget itten magyarul) esetében bármilyen formában is releváns, állnak a várfal előtt, sokan, odafent meg Bronn irányítja a védőket, egy kis szurkot ide, öntsél még…..
Az iparág legrosszabban őrzött titka tegnap délután óta már nem is annyira titok: a távozását meglehetősen váratlanul bejelentő Mészáros Antónia helyére Demcsák Zsuzsa ül majd be az Egyenes beszédbe. A TV2 egykori műsorvezetője szeptembertől lesz látható a műsorban, addig Rónai Egon viszi a…..
Megesz minket a sárga irigység, hogy sohasem lehetünk egyszerre olyan sikeresek és egyenes emberek, mint Szöllősi György, a felcsúti akadémia korábbi kommunikációs főnöke, akinek összejött az a páratlan bravúr, hogy egyszerre főszerkesztője a FourFourTwo-nak (aminek a szerkesztősége konkrétan a…..
janek_ 2017.05.16 13:09:45
@Artie: ja, sokkal jobban megy, mint a kedves posztolónak, aki pusztán egyes újságírók munkahelyéből akarja levezetni azt, hogy joggal, avagy törleszkedésért kapták-e a díjukat. lehetett volna ebből a díjesőből egy jól karikírozott, epés kritikát is írni, de ez a fenti, ez, hát, ez semmivel sem színvonalasabb, mint egy átlag NS-jegyzet.
janek_ 2017.05.16 15:36:41
@sajó d.: így oké, persze.
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
janek_ 2017.04.10 09:51:22
@RTB: g fodor gabesz maga vezette le, hogy ők nem újságot írnak, hanem politizálnak. és tényleg.
Kezdjük a végén, úgy üt. A Nemzeti Sportban megjelent ma egy helyreigazítás, ez: Azaz, volt egy cikkük, ami nem is az övék volt, hanem a Hosszabbítás.hu-é, egy fordítás, amit Szántó Petra jegyzett, és, nem mellesleg, látott el saját, a forráscikkben nem szereplő apróbb magyarázó bekezdésekkel, na…..
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
A Blikk szellőztette meg, hogy Kárász Róbert, a spoilerfóbiás Star Wars-rajongók nagy ellensége az ATV-hez tart, az ATV nekünk meg megerősítette, hogy nemhogy tart, de aláírt, szerződése értelmében az ATV Start és a Start Plusz című reggeli műsorokat vezeti majd Krug Emíliával párban. A műsorban két…..