Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masszőz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog A következő halott 2012.05.01 22:48:00
„Szomszédimat, igaz, Agyonverém már mind, de hasztalan, Mindég kerülnek újak”Madách Imre: Az ember tragédiája - 1862 Május elsején illik megemlékezni a baloldalról – ha már létezni nemigen látjuk manapság. Néhány méretében és társadalmi hatásában…..
Tisztelt Praxis blog!   A történet nagyon friss, éppen a mai napon esett meg, méghozzá a három hete gerincműtött (porckorongsérv) édesapámmal.Orvosi előírásra méri a vérnyomását, amely ma reggel 182-es volt, ezért úgy döntött, bemegy a háziorvosához. Az elmúlt napokban…..
- Miniszter elnök úr megelégelte a savanyú, panaszkodó, rosszkedvű emberek szűk, de annál kártékonyabb csoportját! Sokak nevében mondhatom: elegünk lett abból, hogy az ilyen gyanús alakok elégedetlenségükkel, keserűségükkel, ellenvéleményük hangoztatásával rombolják a…..
masszőz 2012.04.27 13:09:26
@kzoltana: A megélhetés egyszerűbbé tételéről kellene szólnia. www.swisshalley.com/?ref=MASSZOR
Lehet valamit rosszul csinálni és csendben maradni, hiszen érzi az ember, a párt, a tábor, hogy vannak dolgok, amikről jobb lesütött szemmel hallgatni. Meg persze lehet valamit rosszul csinálni úgyis, hogy közben ezerrel bömböljük, hogy minden milyen frankó, minden mennyire sikeres,…..
masszőz 2012.04.27 12:53:37
A morgás joga Álomháború 2012.04.27 10:19:00
A kormány és a 18 évesek háborúznak. Álomháborúznak. Mert mit is akar a kormány? Megmondani, ki mit tanuljon és mi legyen ha nagy lesz. És mit akarnak a fiatalok? Saját álmaikat követni, tudásukat, tehetségüket a legjobban kibontakoztatni, komparatív előnyeiket kihasználni. Az…..
10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt Ezt a problémát mindenki ismeri, kivéve az újazdag kölyköket, akiknek már kamaszkorukban lakást tolnak a seggük alá. Bosszantó, amikor csak azért marad el a kielégülés, mert nincs egy nyomorult hely. Mintha a…..
Nahát, erre azért nem számítottunk ezen a csodálatos reggelen: a hír24 szerint a VV4 nyertese, az azóta a Tv2 kebelére ölelt torpedógatyás Alekosz nemcsak az Összeesküvőkre ugrott be a másik kertévébe, hanem hosszú távra. A hírportál információi szerint az RTL Klubbal éppen…..
masszőz 2012.04.27 12:42:07
@king of uci: Inkább ezt nézd légyszi, jobban jársz: www.swisshalley.com/?ref=MASSZOR
Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál, Nincs baj, budaigyula ébren vár. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Van közöttük számos szép, narancsos birka. Több, mint ami a mesében elő van írva!(via) Miről ismered föl a fidesz…..
masszőz 2012.04.27 11:32:37