Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doro_

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Hello. – Szia. – Mi újság? – Semmi különös. – Kérsz egy sört? – Az jól esne. Köszi. – Nincs mit. Érzed a komlót? – Aha. – Nem akarsz rágyújtani? – Most nem. – Biztos? – Aha. - Tényleg nem? – Tényleg. – Még egy sör? – Jöhet. Ha ilyen kurva unalmas,…..
Szeretem a háborús filmeket. Szeretem az I. és II. világháborúról készülteket, szeretem a mai korban forgatottakat, mikor az amerikaiak lenyomják a terroristákat Irakban, akár a tálibokat Afganisztánban. Totál mindegy ki, miért és hol, mert ha akarunk, a múltban vagy a jelenben…..
Doro_ 2014.02.04 12:38:14
Doro_ 2014.02.04 12:39:14
Subba Szobatárs gyilkolós prank 2013.05.27 12:19:00
A szobatársat kereső fickó vérben úszó nővel és kalapácsos gyilkossal várja a hírdetésre jelentkezőket. ..
Doro_ 2013.05.27 18:04:53
@Bérgyilkos Bohóc: igazad van. Az első áldozatnál, mikor a "gyilkos" hasbaüti a beépített fehérpólóst az kiköp egy szép méteres művércsíkot. A kövi részeknél az az egyenes művércsík is mindig ott van, csak mázgálódik, ahogy rálépnek.
Mivel az első delikvens azon a szobán jött keresztül ahol a későbbi áldozat fekszik, feltételezhetjük, hogy a többit is ott vezették be. Csakhogy a vért egyszer kenték fel és nem törölték le az azonos mintából ítélve.
Tehát: fake.

...és most menjünk együnk valamit.
Most fogjátok megnézni az egyik legszebb viszontlátást, tehát ha nem akartok publikusan könnyezni (mert fogtok, kis gecyk), akkor vonuljatok el, vagy tárazzátok be későbbre, de semmiképp ne hagyjátok ki. Marnia Abramovic, a szerb származású performansz művész és Ulay kapcsolata a…..
Doro_ 2013.04.17 17:29:24
@HERMSGERVØRDENBRØTBØRDA:
1:00-nál, hogy honnan indultak és hol találkoztak:

www.youtube.com/watch?v=O6dF8Gjm-X8

Egyébként én sem értem :P
A képek a Goldfinger, Casino Royale, Diamonds are Forever és a Live and Let Die filmek forgatásain készültek. via Proud Galleries ..
Doro_ 2012.10.29 17:53:00
@Leone51: @FayeFaye: @BeniMan:
Hát köszi, bár igen rejtélyes ám! :)
Sötét, de vicces, és a zene nagyon ragadós. Lehet úgy értelmezni, mint egy allegóriát a háború abszurditására, de nekem azért tetszett, mert újraértelmezi azt ami az animáció: életre kelt halott dolgokat a mozgókép csodáján keresztül. ..
A Paramount Pictures megszerezte Clark Baker rendező sci-fi/horrorjának a Vesselnek a megfilmesítési jogait. A történet középpontjában néhány repülőgép utas áll akiknek az élete veszélybe kerül, miután felfedeznek egy természetfeletti erőt a fedélzeten. A rendező a filmet az…..
A Jaws forgatása 1974-ben kezdődött a furcsa nevű Martha’s Vineyard szigeten. Három pneumatikusan működtetett cápa készült a produkcióhoz; egy „szánkó” cápa: egy teljes alakos cápa, aminek hiányzott a hasa, és vontatni lehetett; és két „emelvény” cápa, egy ami a…..
Egy bájos film az első szerelemről és első csalódásról. Egy kisfiú új házba költözik és beleszeret az idősebb lányba a szomszédban. ..
Filmdroid Butter (2011) 2012.09.29 12:00:00
írta Doro_ Milyen jó is néhanapján elnyújtózni az ágyon és megnézni egy könnyed vígjátékot, szerethető karakterekkel, jó értelemben bolondos alap sztorival, aranyos főhős-lánykával és egy kedves tanulsággal. Több komoly filmnek is táptalajául szolgált már az amerikai,…..
Doro_ 2012.09.30 12:47:01
@A nép fia: A "KalózÖbölben" találtam rá ;)A kép-hang minőség sajnos még nem a legjobb.
Filmdroid Dohányfüst a vásznon 2012.09.22 12:00:00
írta Doro_ Cigi, dohány, bagó, staub, spangli. Akárhogyan is nevezzük, aktív használóként, vagy passzív szenvedőként, mindannyian ismerjük a füstölgő végű dohányrudat, amely Közép-Amerikában bukkant fel először több száz évvel ezelőtt, és azóta a használata lassan…..
Doro_ 2012.09.24 07:36:13
@Santino89: Köszönöm szépen a biztatást :)Azon leszek, hogy minél érdekesebb témákat találjak és fogysztható formában tálaljam.
Egyébként rengeteg minden volt még amit belerakhattam volna, főleg statisztikák, érdekes tények.

Pl. hogy a mai felnőtt dohányosok 90 százaléka kamaszkorban kezdett el cigizni, s mindezt összeköttetésbe hozták a filmeken látott dohányzás hatásával.
Vagy, hogy a studiók 2008-as kezdettelúgy is próbáltak "látszatharcolni" a füstölgés ellen, hogy a már kiadott DVD-ikre rövidke figyelmeztető videókat raktak (csak úgy, mint a mai kalózkodás elleni bejátszások a lemez elején). Mondanom sem kell nem nagyon erőltették meg magukat :)
Doro_ 2012.09.24 08:21:56
@GeoThrasher: Ennyi :))))
Doro_ 2012.09.26 10:52:27
@efes: Köszi a kiegészítéseket :)
@NZ79: Köszönöm, azon leszünk :)
Pi Patel élete semmiben sem hétköznapi. Egy francia uszodáról kapta a nevét. Az apjának állatkertje van Pondicherryben. Tizennégy évesen hűtlen lesz gyökereihez, hogy egyszerre próbáljon keresztény, mohamedán és hindu lenni. És 227 napot tölt egy mentőcsónakban a Csendes…..
Filmdroid Run Wrake: Rabbit (2005) 2012.09.23 10:00:00
A mai szürreális rövidfilm egy klasszikus, ami a Tesz-Vesz város tanuljuk a szavakat rajzstílusát állítja szembe a démonian gonosz gyerekekkel, akik persze a végén megkapják méltó böntetésüket, ahogy azt egy mesében illik. ..
Doro_ 2012.09.23 18:49:29
A Beautiful Creatures Kami Garcia és Margaret Stohl nagysikerű ötrészes könyvsorozatának első kötetén alapul - Magyarországon Lenyűgöző teremtmények címen jelent meg -, és azt a vámpíralakú űrt hivatott betölteni a tini-természetfeletti-románc piacon, amit az idén…..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.21 08:00:00
AXN 21:00 Álmatlanság 2002-es film, Christopher Nolan (tudjátok, Batman, Eredet, Memento stb.) rendezte, Al Pacino (felsorolni is nehéz lenne), Robin Williams (az ő filmjeit is) játszanak benne. Londoni Kritikusok Körének Díját megnyerte a film, év rendezője, és év színésze…..
A W magazin augusztusi száma közölt egy interjút a két színésszel, akikről kiderült, hogy a Prometheus forgatásának kezdete óta barátok. A közös hangot nem csak a film miatt találták meg, hanem mindkettejük életében  egy érdekes időszak volt az, amikor hiába nyújtottak…..
Lars (Ryan Gosling - Törés, Half Nelson, Drive) egy kedves, érzékeny, szégyenlős, szorgalmas, lelkiismeretes, egyedülálló fiatalember. Egyszóval az idilli, vagy, hogy úgy mondjam, utópisztikus keresztény erények birtokában van... de valami mégis "hibádzik" nála. Róla szól a…..
Egy kazalnyi fotó a filmből és egy rövidke featurette, amiben Rian Johnson rendező, Emily Blunt és Joseph Gordon-Levitt színészek elmagyarázzák, amit már megtudtunk egy tucat korábbi trailerből: a Looperek kivégzőemberek, akik egy jövőbeli maffiának dolgoznak, akik időutazással…..
Filmdroid Detachment (2011) 2012.09.14 17:00:00
írta Doro_ Henry Barthes (Adrien Brody) a helyettesítő tanár, suliból suliba vándorol, hogy a „segítségért kiáltó” kollégái támasza legyen egy rövidke időre. Pár hét alatt igyekszik kapcsolatot teremteni a diákokkal, s inkább az életre, mint a száraz tananyagra tanítani…..
Doro_ 2012.09.15 17:24:45
@Elanor_: Még jó, hogy az internet nem tartja tőlünk vissza a jó dolgokat :)
Ja, és legközelebb tekintettel leszek a srácokra is :)
Doro_ 2012.09.17 17:37:44
@danialves: Először is köszi :)

Másodszor bár én most úgy döntöttem a tanárok szempontjából fókuszálok a filmre,teljesen igazat adok abban, hogy Henry figurájának szemszögéből is érdemes vizsgálódni.

Azt gondolom, Henry idegenkedő, eltaszító viselkedését nem lehet teljesen általánosítani. Az emberekkel azért bánik úgy ahogy, mert iszonyú törést hozott magával a múltjából,gyerekkorából. A tény, hogy ahhoz az emberhez, a nagyapjához, járt be látogatni, "gondoskodni" - felelősségteljes felnőtt módjára - aki tulajdonképpen (közvetett módon) anyja halálát és az ő belső szorongását okozta, megrendítő, s így nézve Henry igenis legyőzi a saját gátjait és fölülemelkedik. Az anyja halála után az az ember nevelte, aki zaklatta az ő édesanyját; megtehetné, hogy otthagyja egy koszos lyukban megdögleni, mégis a halálos ágyánál feloldozást ad számára azzal, hogy anyja nevében (hangját utánozva) megbocsát neki.

Meredithet és Ericát (sőt még Ms. Madison-t is )azért rázza le magáról mert "perverznek" titulálja Ms. Madison mikor rájuk nyit a vígasztaló ölelés közepette, ő pedig minden akar lenni csak a perverz nagyapja nem... (idősebb férfi+fiatal lány csak ennyit lát) Ekkor szakad el nála a cérna.

A film leülésével egyetértek, kicsit elfogyott a végére a szuffla, mégis kerek egésszel zárul.
Doro_ 2012.09.17 22:57:16
@danialves: Egyetértek, hogy Henry menekül, az ideigleneset választja és nem tud normális férfi-nő kapcsolatot kialakítani, de vajon miért nem? A szörnyű gyermekkora miatt. (barátnő-anyafigura) Igaz, hogy a trauma nem oldódik meg/fel, de talán az, hogy pl. visszamegy Erikához és meglátogatja vagy a próbálkozásai a nagyapjával fél-győztessé emeli. Akkor lett volna igazn pozitív a vége ha Ms. Madisonnal is összejön, akkor feltámadt volna a remény bennünk is. De így, csak részben nyer. De nyer ;)
Filmdroid Felmérés eredmények 2012.09.15 11:50:00
Nagy köszönet mind a 472 embernek, aki kitöltötte a kérdőívet! A felmérés teljesen amatőr volt, biztos lehetett volna jobb kérdéseket feltenni, hogy informatívabb válaszokat kapjunk - pl. így utólag a korcsoportok nem voltak tutik - de így is megtudtunk sok érdekes…..
A Karib-tenger kalózai trilógiáért millióan rajongtak, főleg Johnny Depp idióta kalózkapitányáért. A negyedik rész is elkészült, amelyet azonban már sokan lehúztak, ám még így is nagyon szép bevételt hozott, konkrétan kasszát robbantott és 1 milliárd fölé ment. Ez az…..
Jött egy vírus poszter a a Seven Psychopaths-hoz. Martin McDonagh (Erőszakik) legújabb filmjében a Seven Psychopathsban, az írót alakító Colin Farrell a haverjai révén belekeveredik a kutyarabló-bizniszbe, de pechjükre egy súlyos gengszter (Woody Harrelson) ölebét is elrabolják,…..
Filmdroid Citadel előzetes 2012.09.13 08:42:14
Újabb előzetest kaptunk a Ciaran Foy horror-thrilleréhez. A film középpontjában Tommy (Aneurin Barnard) áll, aki miután feleségével brutálisan végez az utcán egy fiatal banda agorafóbiában szenved. Tommynak azonban minden bátroságát össze kell szednie, hogy legyőzze félelmét…..
Filmdroid DreamWorks menetrend 2012.09.11 20:30:00
A DreamWorks animációs stúdiónak új terjesztője van, a Paramount helyett a Fox fogja forgalmazni a filmjeiket, és elég biztosak a dolgukban, mert bejelentették a következő 12 filmjük megjelenési időpontjait egészen 2016-ig. The Croods – 2013. március 22. Turbo – 2013.…..