Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(im)possibility

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzelem azt a szokásos vagy rendkívüli hétfői vezetőségi értekezletet, amikor az e-jegy éles indulása körüli problémákat egyeztették a BKK-nál. Alig indult el a rendszer: máris rengeteg körülötte a negatív visszajelzés. A sajtóban híre ment, hogy bárki, bármilyen jegyet meg tud venni. Számos…..
(im)possibility 2017.07.19 14:44:00
@VasDora: minden rosszindulat nélkül maradj inkább a kommunikációnál és ne próbálj szakmailag megítélni egy IT projectet. @CyberPunK-nak teljesen igaza van, ez a rendszer rosszul van tervezve és fejlesztve. Azokon a hibákon amik ebben a rendszerben vannak a fejlesztés végére odatett tesztelés már semmit nem segít. A megoldásokon látszik, hogy teljesen elavult módszereket alkalmaztak. A tesztelés hibáztatása egyébként közkedvelt project kommunikációs eszköz :) A hacker támadás kommunikálása pedig nem jó ötlet. Csak nevetségessé teszik vele magukat, mert bárki aki kicsit is ért az IT-hoz látja, hogy ez mekkora butaság (finoman fogalmazva). Ezt megosztják az ismerőseikkel és a fél ország a BKK-n nevet. Annyira azért nem jó kommunikáció.
Az OECD nők napja alkalmából megjelentette a rendszeresen közzétett statisztikáit a nők és a férfiak közti bérszakadékról. Ez alapján az átlag 14,7 százalék, míg a magyar átlag ennél kisebb, 9,5 százalék. Ha ezt a jelenlegi nettó átlagkeresetre (havi 192 ezer forint)…..
(im)possibility 2017.03.10 20:00:09
@Parasztlengő az imperialistáknak: Valóban, nőknek sokkal többet kellene keresniük, hogy hamarabb elkezdhessenek a családalapítással foglalkozni. Mert képzeld a nők nem a karrier miatt várnak sokáig, hanem mert sokszor ketten sem keresnek eleget egy-két gyerek tisztességes eltartásához.
De ha apuka még jól is keres, akkor sem biztos, hogy a párjuk kénye-kedvének kiszolgáltatva akarnak gyereket nevelni, hogy majd ott maradjanak a két gyerekkel pénz nélkül, amikor apuka megunja őket.

Mellesleg azt sem látom, hogy a férfiaknak két-három gyerek eltartása lenne az életcélja, és ne várnák el, hogy anyuka ne dolgozzon. Épp ellenkezőleg, már az első találkozástól elvárják, hogy a nő fizesse a saját részét mindenből.
Hát ezért kell sokáig dolgozniuk a nőknek, mielőtt gyereket szűlhetnének.
Igen, kipróbáltam.Már régen érdekelt a konkurencia.   Pár hete regisztráltam egy társkeresőre nőként, mert kíváncsi voltam, hogy valójában milyenek vagyunk mi férfiak.Egy hölgy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy a férfiak nem hiszik el, hogy a nő azt keresi, amit leírt,…..
(im)possibility 2014.02.23 08:59:00
A férfiak bemutatkozásai közül a kedvencem ez, és ennek a változatai voltak:
"No és milyen nőt keresek?

Kik kerüljenek (messze):
- Egójukat fényező netdívák,
- Nekem senki se jó típusú társkeresők, 2006-os regisztrációval,
- Pénzvadász és ingyenwelness menyecskék,
- Villogó műkörmös plázacicák,
- Megrögzött hisztérikák.

Mikor kelted fel a figyelmem:
1. Ha kedves, és sokat mosolygós vagy,
2. Ha szeretsz egy igazi nő lenni egy kapcsolatban, és elvárod, hogy a férfi FÉRFI legyen,
3. Ha külsőleg igényes vagy magadra (telt hölgyekhez nem vonzódom, kérem ezt tessék figyelembe venni, hogy ha írtok),
4. Nem várom el, hogy három diplomád legyen, de csak akkor fogsz érdekelni, ha pozitív életszemléleted, és empatikus személyiséged van.
5. Nem érdekel, ha nem vagy mesterszakács, de ha csak a kockás Maggi lesz a specialitásod, a rajongásom rövid ideig fog tartani.
6. Normális, hosszútávú kapcsolatot keresek, és 4-5 év korkülönbség a maximum. A nálam idősebb hölgyeket kérem, ne rabolják az időmet feleslegesen.

Őszinte leszek, szeretem a szép hölgyeket, nagy rajongója vagyok a szépségnek. Viszont a szépség általános, mindenhol jelen van, és nem csak a csinos, ápolt, és igényes külsőt jelenti. A külső az első benyomásnál fontos, de ezerszer fontosabb az elbűvölő személyiség. A visszafogott, de egyben szexi kisugárzás lehengerlő tud lenni. Báj és kedvesség párosítva, igazán ellenállhatatlanná tesz. "

Egyszer eljutottam a forrásához, egy csjozási tanácsadóhoz. Szerinte ez nagyon bejön a nőknél és a tanítványai tömegével használják minden társkeresőn.
(kiváncsi lennék azokra a nőkre is, akiknek ez bejön)
A többi bemutatkozás 90%-a a sportolok, szeretem a zenét, szeretek utazni, jó a humorom listát tartalmazza, és ilyen nőt is keresnek. De a női humoros vagy egyedi bemutatkozást egyáltalán nem díjazzák, semmi visszajelzés nem érkezik rá.
Azt tapasztaltam, hogy a férfiak maguk helyezik előtérbe az anyagi helyzetüket, még ha egyáltalán nem is érdekelne. Nem tudom, hogy ez már tyúk vagy a tojás porbléma e. Ha a randin fizetni szerettem volna, következő randi már biztos nem volt, mégis folyton panaszkodnak, hogy a nők milyen anyagiasak.
Amikor Orbán 1989-ben Soros ösztöndíjával tanult néhány hónapot Oxfordban, akkor az állampárt néhány sötétebb propagandistája próbálta őt ezzel az ostobasággal támadni.Közel negyedszázad után eszünkbe sem jutna ezzel az ostoba taplósággal jönni. Mi nem is jönnénk, de a…..
Erich Fromm 1976-ban írta meg To Have or To Be? című könyvét. Ebben többek között arról értekezik, hogy hatott az emberiségre az ipari forradalom után kialakult világrend, és az, amikor kezdett kiderülni, hogy az általános jólét (az egyenlőség, az ingyenes közoktatás,…..
(im)possibility 2012.05.04 08:52:19
Én sem félteném a Waldorf vagy bármilyen iskolából kikerülő és a munka világába belépő fiatalokat, ha tényleg olyanok amilyeneknek a szerző leírja őket. Ők hihetetlenül könnyen meg fogják találni a helyüket főleg a multiknál, mert ott az, hogy "Végzik a munkájukat, mert a munka szép és jó, és közben mindenkivel jóban vannak, civilizált ember módjára." mindennél fontosabb.
Nem kell okosnak lenni (az inkább hátrány), bár igen, kreatívnak sem, de azt még elnézik, ha valóban mindenkivel jóban vannak.
Velük nem fog üvöltözni a főnök, mert nem lesz oka rá, hiszen pont ilyen munkaerőt szeretnének. Viszonylag jámbor, mindenkivel barátságos ezért nem lázadó, nem elégedetlen, nem vállalkozó szellemű, végtelenül közösségi csapatmunkásokat.
Mivel velük nem fog üvöltözni a főnök, sőt a kifinomultabb lelki terror eszközeit sem fogja alkalmazni (mert a multiknál nem az üvöltözés a divat, hanem más lélekölő praktikák), meg sem fogják tapasztalni a tekintélyt, vagy hatalmat, ezért nincs is szükség rá, hogy értelmezni tudják.
Az előre haladásuk folyamatos és gyors lesz, támogatást fognak élvezni mindenben és hamarabb lesznek vezetők, mint az előző generációk, akiknek a lázadását folyamatosan le kell törni, elégedetlenek, vállalkozó szelleműek és ezért rossz munkaerő.
Aztán szépen leváltják az előttük levő főnöki generációt, átugorva az elfuserált 20-30 évnyi "vállalkozókat". Még némi patronálással az öregek részéről megérnek a vállalat vezetésre is és egyre nagyobb hangsúly fog helyeződni erre: "Végzik a munkájukat, mert a munka szép és jó, és közben mindenkivel jóban vannak, civilizált ember módjára."
És a lázadók és vállalkozók elhullanak.
Megjött a Széll Kálmán 2.0. Megszavazták, lesz, ennyi. Hatékony, mi?DE!Az egész alapja (és nem a vége!!!), hogy a GDP arányos államháztartási hiány 2012-ben 2,5%. Na ez ölég nagy baj, ezt többen, akik a számokhoz értenek, és nem nagyon kalkulálnak hosszútávon egyszeri…..
(im)possibility 2012.04.24 08:56:48
@ostvan2: Ez csak az egyik az állapotok közül. Lehet, hogy ti nem, de én csodálkoztam egy kicsit, amikor tavaly december elején fültanúja voltam, többek között hogyan is születnek az idei törvények. Az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó közepes méretű cégének hat fős könyvelésén a főkönyvelő hölgy felszólította az öt másik középkorú könyvelő hölgyet, hogy tegyenek javaslatokat az idei adótörvényekre és szabályozásokra. Ezzel még jól is járhattunk volna, ha történetesen a könyvelésen hat kiemelkedően okos, széles látókörű szakember dolgozik. De amihez ők jól értettek az a magyar számvitelre korlátozódott, még a számítógépet sem tudták rendesen használni. Azóta már nem csodálkozok amikor megjelennek az új törvényjavaslatok, mert tudom, hogy a magyar gazdaság hozzáértő és meghatározó egyéniségeitől vagy alkalmazottaiktól jönnek.