Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.user

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs nála háromszázezer forintnál drágább autó. Ennyiért viszont Ticót, Corsát vagy akár Volvót is kapsz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pánikra semmi ok: a Qoros 3 olyan prémium, amennyire csak egy innen-onnan összeharácsolt Volkswagen lehet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tegnap a horvát főváros központjában, a Jellasics téren (Trg bana Jelačića) egy morbid, gyűlöletkeltő matricával gyalázták a szerbeket. Horvátország keleti részén, a délszláv háborúban lerombolt Vukovarban a horvát-szerb, kétnyelvű, latin-cirill írásmódú táblák…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
a.user 2013.11.22 16:26:45
@Skrabski Fruzsina (lelkylola): Heller nincs egyedül a maffiaállammal kapcsolatos véleményével. Szerintem még ugyan nem vagyunk ott, de erősen sodródunk afelé - mondom ezt konzervatívként, jobboldaliként. Lehet, hogy te nem veszed észre, hogy baj van - lehet, hogy én tévedek, jogom van hozzá. Hogy Heller, stb. lejáratja M.o.-t? Könyörgöm, ha el akarja mondani a véleményét ő vagy akár te, akkor mondja el, akár okoz kárt, akár nem, mi erkölcsi alapod van, hogy megtiltsd neki?
Már régóta furdal a kíváncsiság, hogy vajon a világ hány országának címerében található latin szöveg? Nos, utánajártam, és meglepő eredményre jutottam: jelenleg mindössze tizenöt országnak van a címerében latin jelmondat, mely egyúttal ugye, nemzeti mottó is. Ebből…..
Van belőlük mindenféle: kicsi, nagy, olcsó, drága, elsőkerekes és összkerekes, a vásárlók feje zsong a sok rövidítéstől: SUV, SAV, crossover és miegymás, de valójában mindegyik ugyanabba a kategóriába tartozik. Telekjárók ezek, melyek korlátozott mértékben, de el tudnak…..
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A bunkóság a sikeres üzlet titka. Egy kis késés belefér, hiszen az ügyfél semmit nem tehet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
a.user 2013.10.04 11:35:54
TComment Így vettünk kisautót 2013.09.30 06:24:55
Ismét nyakig elmerültünk a posványban, kis fogyasztású, városi autót vettünk. Soha többet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
a.user 2013.10.01 12:00:07
@calibra91: "300 ezerért vettem egy Renault 19-et 5 éve. Most már 20 éves a kocsi, állapotát tekintve mint egy 5 éves, most van benne 105 e km."

Hogy micsoda? 105e km? Hát én pályatévesztett vagyok, vazzeg, pedig mondta szegény nagyi, hogy jó nepper lennék. :D
TComment Ebből nem lesz veterán 2013.08.12 08:06:47
Bivalyerős, keveset fogyaszt és idehaza fullosnak mondják. Mindent megkapott, amit kell, futott 160 ezret, kiszolgált egy cégtulajdonost, élt 10 évet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A kérdést ugyan többen fölvetették, de elfogadható magyarázatot nemigen lehetett olvasni sokáig. Végül mostanára eljutottunk egy olyan elképzeléshez is, hogy a Sorstalanságot a korabeli kritika elhallgatta. Ám ez a vélekedés még mindig mintha csak a városi legenda szintjén ülne,…..
a.user 2013.06.17 19:53:50
@ArmaGedeon: Ez nem tévhit, követelték sokan, sok helyen, sok alkalommal - az objektivitás kedvéért el kell mondani. Nézz utána a zsidóság történelmében, régi német-francia-angol-stb krónikákban, vagy akárhol, ahol csak szeretnél. Az meg, hogy a holokauszt miről szól, nagyon szubjektív... vagy miről szólt az asszír népesség kiirtása i.e. 600 körül?
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
a.user 2013.06.13 11:45:12
József Attila "Születésnapomra" című költeménye olyan remeklés, ahol a könnyed rímek csengése-bongása éles ellentétben van a sötét tartalommal, a költő sok kudarcával, létbizonytalanságával: ez adja a vers különös feszültségét. De hát ezt mindenki tudja! Hiszen a vers -…..
Vakon is fel lehet ismerni egy autót? Meg lehet mondani, hogy drága-e, vagy olcsó? Irány a reptér, ahol kipróbálhattuk vakon a vezetést is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Hitler portré, Szálasi portré, horogkereszt és angolul Halál a zsidókra! feliratot is magára varrt a békés megyei Petrovszki Attila - civilben cukrász - aki most pénteken, a prágai Heroes Gate MMA-rendezvényen lép fel. A szervezők ígérik: Attila testét trikó fogja…..
Nem csináltunk ilyesmit és a jövőre nézve nem is fogunk. Most azonban - régi, hűséges olvasónkra való tekintettel - kivételt teszünk, hiszen mélyen átérezzük azt a lelki harmóniát, amit egy megértő nő mellett kapunk. Üzenetet továbbítunk Gelencsér Gábornak: Két év…..
a.user 2012.06.29 16:05:14
Azt hiszem, elérkeztünk a Laudator blog ötéves történetének legnagyobb válságához. Eddig is volt már, hogy nem voltak új posztok hetekig, de a mostani leállás az eddigi leghosszabb. Két probléma van: egyrészt nincs időm, se kedvem hosszú bejegyzéseket írni (a régi bejegyzések…..
A karikatúrát Léphaft Páltól, az egyik legnagyobb vajdasági (és egyetemes)magyar karikaturistától "loptuk". Reméljük, megbocsát nonprofit blogunknak.A lista is karikatúraszerű: kissé eltúlzott, néhányunkra igaz, másokra meg nem. Bálint Csaba szerzőtársunk közel négy évvel…..
Végre kipróbálhattuk, mit is tud a Toyota GT86, de ami még ennél is érdekesebb, megtudtuk kiknek szánják. Ki nem találnák. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment A japánoknak annyi 2012.04.24 06:06:18
Nem valószínű, hogy bárki megvenné Golf helyett. Az i30 így is betesz jó pár konkurensnek, főleg a japánoknak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..