Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xyyyxyxyyxyxyyx

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 2 évben többször is át kellett állni a kötelező, otthoni munkavégzésre. Ez nagyon megosztotta a munkavállalókat, véleményük és hatékonyságuk terén is. Sokaktól hallhattuk például, hogy milyen nagyszerű dolog távolról, önállóan és saját ütemterv szerint dolgozni, mások szerint, azonban…..
Amikor a medve bérelhető lakást keres nem feltétlen gondol arra, hogy egyeztesse még a papírozás és a beköltözés előtt, hogy hányszor szeretne a lakás kiadója benézni a jövőben. Pedig kellene.....
xyyyxyxyyxyxyyx 2021.10.23 11:51:25
@Örömhernyó: Pedig igaza volt. Az ügyésznek bizonyítania kell, hogy tudtál a kurvákodásról, csak akkor verik rád a BTK/201-et. Ahogy a fűnél is baromságot mondtál, mert az elkövetése eszközei a lámpák, edények, világításvezérlés, elszívó(k) stb., nem az épület.

Vicces, hogy te mondod másnak, tanuljon jogot, miközben te magad is hülye vagy a joghoz. Ennél már csak az szánalmasabb, ahogy azonnal megsértődsz, ha valaki ellentmond neked, és instant anyázásba fogsz. Frusztrált kis fotelhuszárocskaként sokat lendítene az életminőségeden, ha nem blogokon élnél, hanem néha kimerészkednél az IRL világba is.
xyyyxyxyyxyxyyx 2021.10.23 16:12:06
@Örömhernyó: "A fűtermesztésre használt ingatlant zár alá vehetik, a kocsidat lefoglalják."

Ingatlanról beszéltünk, nem kocsiról. Muti hivatkozást magyar esetekre, ahol az állam tulajdonába szálltak magyar állampolgárok ingatlanai fűtermesztés miatt.
xyyyxyxyyxyxyyx 2021.10.25 01:50:52
@Örömhernyó: "Ha kiadsz egy kurvának egy lakást, évekig fogadja ott a vendégeket, aztán lekapcsolják, akkor azért felmerül majd, hogy kitartott vagy-e."

Ismét sikerült bizonyítanod, hogy totál hülye vagy a joghoz. Ha kiadsz egy lakást a prostinak, és tudod, hogy ott kurválkodik, akkor az a prostitúció elősegítése nevű bűncselekmény (Btk. 201/b). Ha elveszed a pénzét, vagy önként odaadja a prostitúcióval keresett pénzét (a.k.a te vagy a nő stricije), akkor követed el a kitartottság nevű bűncselekményt (Btk. 202.).

"Kurváknak kiadni lakást nem lehet."

Ismét baromságot írtál, sehol nincs ilyen jogszabály. Kurvának lakhatásra kiadhatsz lakást. Ha paranoiás vagy, akkor egyszerűen beleírod a bérleti szerződésbe, hogy a bérlő csak lakhatás céljára használhatja a lakást, ott üzleti tevékenységet nem folytathat.

"A fűtermesztésre használt ingatlant zár alá vehetik, a kocsidat lefoglalják."

Erre a baromságodra továbbra is repesve várjuk a hivatkozásokat, mikor hol történt ilyen Magyarországon.
Blogkocsma TBone steak átsütve 2021.08.09 07:00:00
Feleségem befutott két vékonyabb TBone sztékkel. Ez a fajta vágás Amerikában divatos igazán, a gerinccsontot átvágva a hátszínt és a bélszínt is tartalmazza. A csont pedig egy T betűt formáz. Persze a fóliában sült krumpli se maradt ki a menüből...
Maurice Saundersnek olyan tökéletes mosolya van, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva. Mindez pedig egyfajta stratégia is részéről a Tinderen való ismerkedéshez. Maurice az egyik legnépszerűbb férfi a Tinderen, az alkalmazás algoritmusa szerint a profilját 99%-ban jobbra húzzák a felhasználók,…..
Bár jelenleg még Európa legtöbb országában szigorú korlátozó intézkedések vannak érvényben, úgy fest a nyáron bizonyos feltételekkel már lehetőség nyílik autós kirándulásra. Mielőtt azonban nekivágnál egy külföldi utazásnak, nem árt, ha tisztában vagy az alábbi szabályokkal. Franciaország: a…..
xyyyxyxyyxyxyyx 2021.05.07 09:09:05
@Konzervtigris: Alapból Magyarországon is így van, csak nálunk mindenhol kiteszik az elsőbbségadás-táblát. Önmagában a körforgalom nem ad elsőbbséget.
xyyyxyxyyxyxyyx 2021.05.07 12:40:44
@BOAR: "A KRESZ 13. § (1) (c) és 28. § (1) az összes körforgalomra vonatkozó szabály: ezek alapján a körforgalomban – hacsak jelzőtábla másképp nem rendelkezik – a jobbkéz-szabály érvényes, és így a behajtó elsőbbséget élvez a bent haladóval szemben. A 83/2004 GKM rendelet 16.3. alapján az „elsőbbségadás kötelező” táblát minden becsatlakozó úton el kell helyezni (és ennek eredményeképp a bent haladók fognak elsőbbséget élvezni), de ennek elmaradásakor az eredeti jobbkéz-szabály érvényes. Több forrás – így a Rendőrség hivatalos weblapja is – leegyszerűsítő módon azt írja, hogy a körforgalom létéből következik a bent haladók elsőbbsége, holott ezt valójában az elsőbbségadást szabályozó táblák eredményezik."
Az a városban élő ember, aki nem küzd a galambokkal, az ritka mint a fehér holló vagy legalábbis irigylésre méltó. Ha neked is sok bosszúságot okoznak a kis tollpárnák, akkor ezt  a cikket neked ajánljuk!..
xyyyxyxyyxyxyyx 2021.04.24 14:00:45
Ebben a bejegyzésben szeretném közelebb hozni számotokra, hogy a nők helyzete, hogyan alakult és alakul a mai napig a sport világában. A minap elkezdtem olvasni Melinda Gates- A nő helye című könyvet és mint ahogyan az lenni szokott a saját szakmámra kezdtem el asszociálni, bár ő alapvetően…..
„Minden idők egyik legambiciózusabb televíziós látványossága” - Ezt írta a Starlog magazin az 1978-as ünnepi Csillagok háborúja különkiadásról. Egy dologban igazuk volt: tényleg ambiciózus vállalkozás volt. Olyannyira, hogy kis híján az előtt felrobbantotta a Star Wars brandet, mielőtt az még igazán…..
xyyyxyxyyxyxyyx 2021.01.01 14:55:33
A múlt heti első résszel akaratom ellenére is rendesen bedobtam a kirakatot néhányatoknál, most itt a folytatás és a bejegyzés végén szavazhattok hogy a jövő héten is legyen-e "mégilyen" (és még másról is). Lássuk! 1920. Felirat a járdán a Budai várban: "VÁRJUK A KIRÁLYT" egy kritikus által…..
xyyyxyxyyxyxyyx 2020.11.30 10:22:17
@¿Qué tapas hay?: "II. János Pál pápa tér (így, beépített nyelvtani hibával)"

Mi benne a hiba?
Mióta Peggy az életünk része számos emberrel, másik gazdival találkoztunk már. Mikor kicsi volt – olyan 3-6 hónapos – szinte mindenki figyelmét felkeltette két másodperc alatt, de most sem kell ehhez túl sok idő úgy, hogy már több, mint 1,5 éves. Nyilván az elmúlt hónapok alatt Peggy is komolyodott,…..
xyyyxyxyyxyxyyx 2020.11.24 09:40:03
Az igazi Star Wars fanok és Csillagok háborúja mániásak (vagyis a komplett 2,3, 10 és 11 rajongói csoport) elfogadja azt a tényt, hogy a franchise egy olyan világot teremtett, mely meseszerű és amelyben nem érdemes belekötni a realitások hiányába. Ugyanakkor érdekes végiggondolni, hogy mi az az 5…..
A koronavírus egyik legnagyobb vesztese a szépségipar, hiszen ahogy a szájmaszkok előtérbe kerültek, úgy szorultak ki a sminktermékek a mindennapi rutinból. Franciaországban sokak felháborodására például már csak a létszükségletet kielégítő termékeket árusító üzletek tarthatnak nyitva, amibe a smink…..
Az utóbbi napokban többször jött velem szemben, szinte minden hírportálról egy macska, aki megtámadta a gazdáját, és a gazdi kétségbeesetten kért segítséget előbb a rendőrségtől, majd az állatvédőktől. Nagyon sokat gondolkoztam arról, hogy írjak-e egyáltalán erről, de annyian foglalkoztok vele, és…..
xyyyxyxyyxyxyyx 2020.11.07 08:55:38
   A 2017-2019 végéig tartó időszakban világszerte elterjedt egy jól csengő fogalom a mobilpiacon, ez pedig nem volt más, mint a flagshipkiller. Ez a jelző olyan telefonokra vonatkozott, melyek nyers képességek terén(lapkakészlet teljesítménye,funkciókban bővelkedő kamerák, magas felbontású OLED,…..
A régi korokban alsóinget, alsószoknyát, fűzőt szinte minden nő viselt. Bugyit viszont általában nem. Valójában csak a 19. században lett trendi női fehérnemű belőle, de akkor aztán nem spóroltak a felhasznált anyaggal.   Bizony, a férfi privilégiumnak tekintett alsó igen sokáig nem került be a…..
xyyyxyxyyxyxyyx 2020.09.09 07:18:28
@Almandin: "Az, hogy ez nem alaptalan, a következő blogbejegyzés tanúsítja: modoros.blog.hu[...]"

Hűbazmeg! :-D
Hiszek abban, hogy minden rosszban tényleg van valami jó, és abban is, hogy egy hirtelen, váratlanul jött krízishelyzetből sokat meríthetünk. Talán pont a legértékesebb dolgokat. Újra megtanulunk egymásra és a környezetünkre figyelni, még jobban szeretni, a meglévőt értékelni, a vágyottat elengedni,…..
xyyyxyxyyxyxyyx 2020.06.05 08:59:58
@peter berger: Én speciel színkalibrált monitoron nézem, és borzalmasak a képek. Van olyan fény-árnyék viszony, amikor tényleg segít a HDR, de itt leginkább szarrá photoshopolt hatást kölcsönöz a képeknek.
Mikor 2018-ban véglegesen lefoglaltuk őszi nyaralásukat, nem hittem el, hogy ez a valóság. Még jó ideig "hergeltük" egymást, hogy te jó ég már csak fél év, három hónap, egy hónap, egy hét van hátra az utazásig... Hihetetlen volt, mert Amerika már oly régen rajta volt a bakancslistán, de nem…..
xyyyxyxyyxyxyyx 2020.04.15 00:26:41
@reginaszentgroti: Ne sajnáld. Behajtó70 egy turbómagyar hazaffy, aki szemében halálos bűn, ha szeretsz egy másik országot.
Az új koronavírus révén világszerte sok ember érthető módon aggódik egészsége és biztonsága miatt. Ebben a posztban megvizsgálom a különbséget a speciális maszkok szűrési standardjai között, mint például az N95 és az FFP2 / FFP3. Az írásom ezen cikk fordítása és rövidítése is, valamint a saját…..
forrás: hu.pinterest.com A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Meg a hazai is. Fogynak a népek a világban, miközben arat a kaszás. A koronavírus lett a halál és a rettegés szinonimája. Talán soha nem volt még ennyire fontos, hogy megőrizzük az egészségünket, a nyugalmunkat és a józan eszünket.…..
A paprika magról csíráztatása nem egy egyszerű történet… Pláne, ha a Capsicum Chinese, azaz a Kínai Paprika nemzetségébe tartoznak a kiszemelt növények. Ide tartoznak a legerősebb paprikák, Carolina Reaper, Bhut Jolokia és a Trinidad Moruga Scorpion, amikkel idén mi is próbálkozunk. Fontos a…..
                                                                  A négy sarok                                                            Egyesült Államok, 2011 Elhagytuk az elülső rendszámtáblánkat. Erre alig két órával bérelt kocsink Las Vegas-i felvétele után döbbentünk rá, a Hoover-gát…..
Tényleg ráncosíthat a telefonunk kijelzője vagy a laptop képernyője? A rémhírekkel és tévhitekkel ellentétben a monitorok által kibocsátott kék fény ugyan valóban nem tesz jót a bőrnek, de közel sem árt annyira, mint a direkt napsugárzás...
Az esetek nagy részében egy-egy finom recepttel érkezünk, de most emeltük a tétet és egy teljes ebéd menüt mutatunk be. Mindegyik tápláló, egészséges, olaj és gluténmentes és természetesen vegán. Csapjunk is bele!..