Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vol01

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is annál jobb, mint kéz a mancsban tévézni a kanapén ülve. Már a lusta gazdi szempontjából. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, ki kell, hogy ábrándítsunk: a kutyák számára nem éppen álmaik programja a folyamatos henyélés.   Néhány egyszerű változtatással azonban kiegyensúlyozott életmódot…..
Tékozló Homár Wow not fix it! 2018.03.29 09:12:48
Erre a szegény telefonra még úgy is nagyon rossz ránézni, hogy egy ismeretlen olvasó megviselt tulajdona. Ahogy terjedtek az okostelefonok és emelkedett az áruk, egyre fontosabbá vált a készülékek védelme. Jöttek is sorra a továbbfejlesztett tokok és képernyővédők, a nép egyszerű gyermeke meg…..
 Túl vagy az ebéden, és jólesne még valami? Mondjuk egy kis gyümölcs? Vagy egy forró tea? Esetleg szundítanál egyet? Ne tedd! Olvasd el miért!   1. Semmiképpen se gyújts rá! Nyilván nem mondok sok újat azzal, hogy a dohányzás bizonyítottan halálos betegségek okozója,…..
vol01 2014.10.23 19:43:52
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
vol01 2013.09.08 22:00:17
Naiv apuka hétvégén kis híján egy órát állt babakocsis gyermekével a betonon, mert a Csepeli Strand bejáratánál 2 db kassza működött, és a jelek szerint mindenki kuponnal vagy szépkártyával fizetett: Egy budapesti strandról (Csepeli) lenne szó, de a téma nagyon sok strandot…..