Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RazorGTR1

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May aláírt egy szerződést az Amazonnal arról, hogy egy új autós műsort fognak készíteni az online tartalomszolgáltatónak. A Variety brékingelt. A műsor jövőre indul, és a Top Gear volt producere, Andy Wilman fogja gyártani. Három…..
RazorGTR1 2015.07.30 17:49:38
@Sponge Bub: "Bár tanulhattak volna a USA déli részén történt provokálásukból."

A redneckeknél lehetett erre számítani, nem véletlenül találták ki pont ott ezt a feladatot. Az argentínoktól nem számítottak ilyesmire. A vicc az egészben az, hogy még csak nem is a falklandi háborút megélt veteránok dobálták a köveket és veszélyeztették a stáb életét, hanem csupa fiatal, akiknek maximum a gondolata fogant meg 1982-ben.
Az elmúlt 35 évben számtalan olyan terméket dobott piacra az Apple, ami magán viseli Steve Jobs kézjegyét: a perfekcionizmust és a megalkuvás hiányát. Összegyűjtöttük most a legfontosabbakat. Apple I: ezzel kezdődött minden, a 35 évvel ezelőtt piacra dobott gép megalapozta a cég…..
A HTC-nek részben sikerült tartania magát ahhoz a bejelentéséhez, hogy július végén elkezdik frissíteni a HTC Desire készülékeket Gingerbread (2.3.3) operációs rendszerre. Persze annyira nem örülhetünk, ugyanis ez még nem OTA frissítés, ahogy a közleményben is olvasható:…..
RazorGTR1 2011.08.01 16:35:54
@szcsongor: Azért azt tegyük hozzá, hogy a MIUI AOSP ROM-ként sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy Sense ROM. Ettől függetlenül bőségesen elférne egy Sense 2.1-es ROM is a NAND-ban Ext partíció nélkül, jelenleg is ilyen ROM-ot használok és teljesen gördülékeny.
Ha új hónap, akkor új naezmiez. Ezúttal cork77-től jöjjön a feladvány, húzós lesz, készüljetek:Szép állat lett, az biztos.Elég gyatra lett, lehet találgatni! Eredményhirdetés holnap reggel!..
A MobileNotifier nevű program készítője, Peter Hajas készített egy bemutató videót arról, hogyan működnének megfelelően az értesítések iPhone-on, hogyan működnek a saját megoldásukkal:Láthatjuk, hogy maga az értesítés kevésbé idegesítő, középen elhelyezett, lenyomásra…..
A mai napon a HTC is bemutatta, amit hozott a Mobile World Congress-re. Valahogy éreztem, hogy ha nem első nap durrognak, a többiekkel együtt, akkor annak oka van. Az ok pedig az volt, hogy ha a Samsung napján adják ezt elő, akkor csak lábjegyzet jut nekik minden szakmai blogon, portálon. A…..
Elég sok kritikát kaptam azért, mert a Samsung Galaxy S-ről túl sokat posztoltam. Bár ha jól láttam a statisztikáimat, akkor a posztjaim 20%-a sem szólt a készülékről, mégis elfogadom. Egy barátom (nevezzük Ferinek a srácot, ha már úgy hívják :) ) nemrég indult el az…..
Jajj,de csúnya! Grand Viagra... 2010.06.09 12:01:00
...avagy miért alakítják át az emberek az autójukat?Karotta és Winkler mondta meg anno erre a választ:Többnek akarják mutatni magukat, illetve hosszabbnak tűnjön a ... hitelkártyájuk.gerg0 küldte az alábbi Vitarát.Nekem kifejezetten tetszik. Nektek?..
RazorGTR1 2010.06.09 12:19:47
Leytner Peugeot rajongó. Így talált rá erre a racsing 307-esre is. Csak úgy szippantja befelé a matricákat.Ahány henger, annyi puff.Pár bocit megnyúztak az ülésekért.De várjunk csak.. Mi az ott? Mi az OTT A KÖZÉPKONZOLON?!Rakétakilővők!!!! Az eszem megáll...
Meglepő módon ezeket a képeket is Bog Zoo küldte. :)..
Jajj,de csúnya! Szegény vadló 2010.05.06 15:47:00
Bog Zoo küldte az alábbi képeket, melyek szerintem az összes Mustang-rajongóból negatív véleményeket fognak kiváltani...
Ez a szar ezeknél a nyereményjátékoknál... Annyi ember megérdemelné, különböző okok miatt... Elkezdtem válogatni és összegyűjteni a favoritokat, volt 52 kép... Aztán újra szelektáltam, volt 39. Aztán 27 és mondtam, nincs tovább, 26 kép lesz a szavazáson és kész. Elég…..
Érdekes üzenetet kaptam Ábeltől:Az új Nesquik, Chocapic és Cookie Crips gabonapelyhekhez adnak egy focis játékprogit, és a 4ből az egyik a Football Generation!!!És valóban, kis kutatás után ezt találtam a Nestlé honlapján. Elvileg azt mondanám, hogy ne próbáljátok ki azt, amit…..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..
RazorGTR1 2008.01.31 17:38:23
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
Mulder ügynököt érdekelné... Köszönet Carpenternek Új videóból pár perc már összerakva..
RazorGTR1 2007.12.16 18:03:14
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Ez a szenzációs blog egy új szolgáltatással bővült! Nincs ötleted mit adhatnál ellenségednek barátodnak? Itt van 3 igazi csemege azoknak, akik figyelemmel követték blogomat Aki tökéletesíteni szeretné a halálos aquafittnesz öklét, ez a könyv neki való!…..
RazorGTR1 2007.12.07 19:13:27
No ezt is megéltük. Kicsit hektikusan alakultak az utóbbi napok. A más általi feltöltés ténye nem volt épp váratlan. Már kezdetektől volt rá egy B-terv, igaz azt hittem, ha az első 2 nap nem kerül ki, akkor talán nem is fog. De miért pont ez nem menne az internetre, mikor minden…..
Elérkezett a pillanat, amikor az Angry Video Game Nerd végre kiadja azt, ami nálam sosem fog megtörténni. Kiad egy DVD-t! Nagyon ötletes módon karácsony előtt adta ki, és itt meg lehet rendelni. Bevallom őszintén, fogalmam sincs hogyan rendeljem meg, már rendeltem DVD-ket…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Rossz PC Juniorok WarRock bemutató 2007.11.13 14:35:00
Razor elkészítette első videóját...