Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mijjor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A botrányok botránya 2012.07.16 11:15:00
Kövér László megint remek interjút adott a párt állami televíziónak. Az IMF-es, pancserpuccsus, "megtámadtak minket, de győztünk" részekre most ki sem térnénk,  talán csak annyit ehhez, hogy "nem hiszem, hogy a kormány hagyja magát megzsarolni, nekünk az IMF pénzére nincs…..
Mijjor 2012.07.16 12:27:22
@sááá: Nyolcvanas években "aranykor" már fiatal felnőtt voltam. Szerintem te valahol óvodába jártál akkor éppen. Szóval hidd el messze kevésbé volt az, mint ma. A párt TV sem volt ennyire gusztustalan mint ami most zajlik ott. Hajrá rovásírás!
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
Mijjor 2012.06.04 13:14:24
@Trompf: Ahogy mondod! De nem szarjuk le, olvassuk és beszélünk róla. Már régen látszott, hogy az idei csillag nyertese Puzsér. Ugyan úgy a semmiből jött, ismeretlen volt legtöbbünk előtt. Aztán most meg az egész szériából rá fogunk emlékezni legtovább. Szóval nagyon ügyes...!
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
Mijjor 2012.05.16 11:29:35