Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanczosorsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
káma-túra Adásszünet 2014.03.05 18:25:25
Régen jelentkeztünk új poszttal, igazán nem szép dolog tőlünk. Hosszú, részletes beszámolót azonban most sem ígérhetek, mivel továbbra is igencsak híján vagyunk a szabadidőnek. Azért persze ez-az történt velünk, a hosszú téliszünet után újra itt vagyunk Izsevszkben, és…..
Ezzel a címmel jelent meg legújabb írásom a Határátkelő blogon. Hogy itt is megőrizzük az örökkévalóságnak, álljon itt egy link, amely a cikkre mutat. És hogy egyébként mi van velünk, miért nincs új cikk? Sajnos elmerültünk a teendőink tengerében. Erát mindenféle…..
káma-túra Újra Izsevszkben 2012.09.03 16:59:48
Tegnap délelőtt - két és fél hónap elteltével – ismét begördült vonatunk az izsevszki vasútállomásra. Három napos moszkvai és Moszkva-környéki turistáskodás után visszatértünk Izsevszkbe, hogy megkezdjünk egy újabb, még mozgalmasabbnak ígérkező…..
káma-túra Befejeztem! 2012.06.01 17:47:00
No, nem a blogírást, hanem egy nagy projektet, ami miatt az elmúlt hetekben nem volt energiám a bloggal foglalkozni. Még februárban böngésztem az egyetemem honlapját, és ráakadtam egy pályázati felhívásra. Oroszországi fiatal építészeknek hirdettek építészeti tervpályázatot…..
tanczosorsi 2012.06.05 13:23:26
@Kutya 79: Sebaj! Azért álmodozni lehet! És tudod mit?! Ki tudja, lehet, hogy épp ez annyira megtetszik valami főmuftinak, hogy mégis csak belevág.
Az ember sohasem tudhassa... :-)))
káma-túra Viselkedjünk, kérem! 2012.04.22 18:08:00
izvinyítye, ja inosztránka, nye ócseny hárásó gávárjú pá ruszki* És viselkedni se mindig tudok, legalábbis bizonyos illemszabályok egyelőre idegenek számomra, más viselkedési normákkal szemben pedig még mindig értetlenül állok. Ez persze csak ilyen izéé, kulturális…..